Help Desk Kina

Spar tid og bliv hurtigt forbundet med nye kontakter. Tag fat i Help Desk Kina og få hjælp til din eksport hos vores erfarne specialister.

Help Desk Kina er din genvej til at skabe mere vækst og styrke virksomhedens eksport i Kina. Vi har direkte adgang til erfarne Kina-specialister og en stor berøringsflade med danske virksomheder i Kina, der gerne hjælper med både lavpraktiske spørgsmål og strategiske overvejelser.

Kontakt Help Desk Kina

Vi har direkte adgang til erfarne Kina-specialister

Din genvej til Kina

Få rådgivning det kinesiske marked – hurtigt og enkelt.

Få direkte adgang til erfarne Kina-specialister og mere end 70 danske virksomheder i Kina, som kan hjælpe med at løse den konkrete udfordring, du står med.

Du kan blandt andet få hjælp til:

 • At møde potentielle kunder og partnere
 • At rekruttere de rette medarbejdere
 • At etablere din virksomhed i Kina med repræsentationskontor eller produktion
 • Information om seneste lovgivning og hjælp til IPR-udstedelser, trademark-registrering, kinesiske certifikater mv.
 • Markedsføring af din virksomhed og kontakt til kinesiske medier
 • Tilrettelæggelse af mødeprogrammer i Kina
 • Sproglig og kulturel oversættelse i forbindelse med møder

Udover de danske specialister kan du få hjælp og vejledning fra vores Kina-kontor, der ledes af Angela Zhang med en MBA og bachelor i International Economic Law. Angela har tidligere være ansat 12 år hos Det Danske Generalkonsulat i Shanghai som Commercial Officer.

Viden, netværk og inspiration der hjælper din eksport til Kina

Er Kina et marked for jer?
Inden du tager hul på dit eksporteventyr til Kina, er det vigtigt at få afklaret, om Kina overhovedet er det rigtige eksportmarked for din virksomhed. For Kina er ikke et let marked, men med det rigtige produkt og den rette strategi, er der stort eksportpotentiale. Vores eksperter hjælper dig med at blive klogere på, om du er eksportklar til Kina, og hvad der eventuelt skal til for at du bliver det. Udfyld ovenstående formular eller ring til os og lad os hjælpe med at afklare om Kina er det rigtige marked for dig.

Markedsinformation om Kina
Vi har samlet en række artikler med relevant markedsviden om Kina og det kinesiske marked. Du finder det hele i vores vidensunivers.

Vil du have inspiration og viden om tilgangen til det kinesiske marked med på farten, så lyt med på vores podcast "Export Talks", hvor vi blandt andet har sat fokus på digital markedsføring i Kina og Danfoss' strategiske tilgang til det kinesiske marked.

Vil du høre flere podcast om eksport, kan du finde alle afsnit af Export Talks her.

Markedsrapporter om Kina
Som medlem af Danish Export har du adgang til databasen Statista, hvor du kan finde statistikker og markedsrapporter på tværs af brancher og markeder - herunder masser af viden om Kina. Du kan også tage fat i vores partner Civitta, som blandt andet tilbyder ekspansionsanalyser og markedsundersøgelser.

Visa og eksportdokumenter til Kina
Vil du være sikker på, at dine medarbejdere let og smidigt får de rette indrejsepapirer til Kina, og at dine eksportdokumenter møder de krævede standarder, når du skal eksportere til Kina? Og har du brug for vejledning? Så kontakt vores partner CIBT, som udover dybdegående indsigt og stor erfaring med visa samt rejse- og eksportdokumenter og har de rette kontakter på ambassaderne verden over, så behandlingen af dine ansøgninger går så smidigt som muligt og dine medarbejdere og varer kommer frem til tiden.

Fragt og logistik
Skal du eksportere til Kina, skal der naturligvis være styr på logistikken. Vores partner Blue Water Shipping tilbyder skræddersyede løsninger, der sikrer, at dine varer kommer sikkert frem til dine kinesiske kunder. Med et kontor i Kina, er Blue Water Shipping tæt på markedet og kan tilbyde dig den bedste service.

Krav og regler i Kina
Har du brug for at læse op på toldforhold, produktkrav, betalingsbetingelser og generelle krav og restriktioner relateret til det kinesiske marked, kan du slå op i Dansk Industris Eksporthåndbog. Det kræver login og er en betalt service, men som medlem af Danish Export får du halv pris på adgangen til Eksporthåndbogen - hvor du naturligvis også finder viden om mange andre eksportmarkeder.

Finansiering af din ekspansion til Kina
Det kræver investeringer at gå ind på det kinesiske marked. Har du brug for en stærk finansiel partner i ryggen, inden du kaster dig over Kina, kan du kontakte en af vores partnere. Jyske Bank er erhvervslivets bank med stor ekspertise inden for international handel, mens Danmarks Eksport- og Investeringsfond giver din virksomhed adgang til risikovillig statslig finansiering i form af kautioner, garantier, lån og egenkapital.

IT & netværk i Kina
Din tilstedeværelse i Kina kræver et stærkt it-setup. Hos vores partner Secher Security kan du få hjælp til både it-sikkerhed og en stærk forbindelse mellem dit danske hovedkontor og din afdeling i Kina.

Rekruttering
Eksportsucces er i høj grad afhængig af at ansætte de rigtige mennesker med de rette kompetencer. Angela Zhang, som leder vores kontor i Shanghai har både erfaringen og netværket til at hjælpe dig med at finde den rette medarbejder i Kina.

Kreditkort og rejsebilag
Når dine medarbejdere skal på forretningsrejser til Kina, kan de med et Eurocard i lommen være sikker på, at betalingen går igennem hver gang. Som medlem af Danish Export får du en fordelagtig pris på kortgebyret. Samtidig kan du sikre dine medarbejdere - og din regnskabsafdeling - en let og smidig behandling af rejsebilag og - udlæg, hvis du bruger zExpense fra ZeBon.

Kreditorforsikring over for dine kinesiske kunder
Økonomisk usikkerhed skal ikke afholde dig fra at kaste dig ud i eksport til Kina. Med kreditforsikring kan du være tryg når du sælger på kredit, og dermed får du mulighed for at opbygge relationer til endnu ukendte kunder uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt du får betalingen i hus. Vores partnere Atradius og Danmarks Eksport- og Investeringsfond tilbyder forsikringsløsninger, der sikrer, at du får dine penge, selv om din kunde går konkurs eller ikke betaler.

Marketing i Kina
Har du produktet og strategien klar for at udvide dine eksportaktiviteter til Kina? Så gælder det markedsføringen. Men hvad virker over for dine potentielle kunder på det kinesiske marked? Hvordan navigerer du i det kinesiske SoMe-landskab, og hvordan skruer du en kampagne sammen, der gør dit eksportsalg flyvende? Alt det kan du få hjælp til hos vores partner NBH, som har mere end ti års erfaring med digital markedsføring i Kina og dermed har helt fod på, hvordan du rammer kunderne på den helt rigtige måde.

Oversættelse til kinesisk
Mestrer du ikke selv kinesisk - og har din virksomhed ikke de rette sproglige kompetencer til at få jeres salgsmateriale til at spille over for din kunde i Kina? Så bør du alliere dig med en stærk partner inden for oversættelse. Hos vores partner World Translation får du kinesisk sprogekspertise og rabat på din første ordre.

Få hjælp
 • Text Image Slider, 550X500 (1)

  Giv os et kald

  Ring til os på +45 31 11 38 38 og få personlig hjælp med det samme. Telefonen er åben mandag-torsdag kl. 9-15 og fredag kl. 9-14. Vi holder lukket i weekenden og på helligdage.

 • 4 (1)

  Skriv til os med dit spørgsmål

  Skriv til os med dit spørgsmål eller din udfordring: Udfyld formularen i toppen af siden. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt en ekspert

 • Angela Zhang

  Angela Zhang

  Head of China Office
  +8621 6279 2090 anz@danishexport.dk
 • Angela Zhang

  Head of China Office

  Angela leder Danish Exports kontor i Shanghai, hvorfra hun bestyrer de kinesisk baserede netværk inden for marine, offshore og vind.

  Angela har en indgående viden om det kinesiske marked og kan hjælpe danske virksomheder med at finde de rette veje ind i Kina.

  Angela Zhang
 • Lixia Duan Project Consultant dansih export / danish eksport

  Lixia Duan

  Project Consultant
  +45 6020 8565 lxd@danishexport.dk
 • Lixia Duan

  Project Consultant

  Lixia, der kommer fra Kina, er med på holdet bag Water China. Hun har arbejdet med danske virksomheder i Kina i mere end 12 år, og vil du sælge mere eller etablere din virksomhed i Kina, kan Lixia hjælpe dig på vej.

  Lixia har blandt andet erfaring fra AVK, hvor hun har arbejdet i syv år. Først i AVK Shanghai som marketingchef og senere i AVK Holding i Galten. Hun kan derfor rådgive om strategisk markedsføring i Kina fx digitale platforme som WeChat.

  Lixia har en Global Executive MBA fra CBS.   

  Lixia Duan Project Consultant dansih export / danish eksport
 • Morten Lauridsen Member Relations Manager Danish eksport / Dansk eksport

  Morten Lauridsen

  Member Relations Manager
  +45 6020 8556 mol@danishexport.dk
 • Morten Lauridsen

  Member Relations Manager

  Morten har mere end ti års erfaring som salgs- og marketingkoordinator, og dem bruger han til at varetage dine interesser i Danish Export som Member Relations Manager.

  Book et møde

  Morten Lauridsen Member Relations Manager Danish eksport / Dansk eksport