Dine kontakter i Danish Export

Find den rette medarbejder, kom forbi på hovedkontoret i Silkeborg, eller giv os et ring. Du finder alle vores medarbejdere herunder. Brug filteringsfunktionen til at finde frem til den rette kontakt.

Eksportenshus Foretrukket
Hovedkontor

Silkeborg

Lysbrohøjen 24, 8600 Silkeborg Danmark Vis på kort
Nyhavn, København
Lokalt kontor

København

Kongens Nytorv 26, 3. 1050 København K Danmark Vis på kort
Kina Shanghai Skyline (kina Kontor - signaturfoto)
Internationalt kontor

Kina

Rm. 1703, 1277 Beijing Xi Rd. 200040 Shanghai, China Vis på kort

Medarbejdere i Danish Export Association

 • Anette Galskjøt 2022

  Anette Galskjøt

  CEO +45 2535 2364 asg@danishexport.dk
 • Farver Sebastian 2018 Web2019

  Sebastian Schwarz

  Head of Secretariat +45 2366 7788 ses@danishexport.dk
 • Sebastian Schwarz

  Head of Secretariat

  Vil du udvide dit netværk, så er der god sandsynlighed for, at Sebastian kan hjælpe dig. Han har mange års erfaring i Danish Export og et stort netværk og har derfor kompetencerne til at sætte dig i forbindelse med nye kontakter.

  Sebastian er født og opvokset i Tyskland, har en kandidatgrad i statskundskab fra Københavns Universitet og mange års erfaring med internationale samarbejdsprojekter, kompetenceudvikling, videndeling og ledelse. Hans erfaring, overblik og evne til at skabe fælles fodslag giver ham et stærkt fundament for at give dig nye impulser i forhold til dit internationale arbejde.

  Farver Sebastian 2018 Web2019
 • Farver Halldor Tilrettet Til Web 2019

  Halldor Halldorsson

  Head of Branding & Relations +45 2122 9560 hah@danishexport.dk
 • Halldor Halldorsson

  Head of Branding & Relations

  Som Head of Branding & Relations arbejder Halldor blandt andet for, at din virksomhed får bedre betingelser for at øge jeres eksport. Fx ved hjælp af økonomisk støtte, fokus på eksport i medierne og på Christiansborg. Han har selv mere end 20 års erfaring med eksport og ved derfor, hvad internationalt salg kræver.

  Halldor har været både eksportsælger og selvstændig eksportagent i møbelindustrien og har derfor erfaring med en lang række markeder. Han har en HD i Marketing Management, som sammen med mange års erfaring gør, at han kan sparre med dig, hvis du vil øge din virksomheds eksport.

  Halldor er ansvarlig for vores partnere, som du kan læse mere om her.

  Vil du vide mere om, hvad Halldor laver, så tilmeld dig nyt og viden fra Danish Export og hold dig opdateret på rammerne for dansk eksport.

  Farver Halldor Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Dorte Tilrettet Til Web 2019

  Dorte Kier

  Head of Finance +45 6094 9180 dok@danishexport.dk
 • Dorte Kier

  Head of Finance

  Dorte har mere end 30 års erfaring med økonomi og regnskab og er tidligere revisor og financial controller. Hun er ansvarlig for blandt andet regnskab, økonomi, kontrakter og bogholderi.

  Farver Dorte Tilrettet Til Web 2019
 • Trine Søndergaard Midlertidig

  Trine Søndergaard

  Head of Members & Networks +45 2223 1101 trs@danishexport.dk
 • Trine Søndergaard

  Head of Members & Networks

  Trine Søndergaard Midlertidig
 • Farver Ilse Tilrettet Til Web 2019

  Ilse Korsvang

  Head of Project Management +45 5089 4488 iks@danishexport.dk
 • Ilse Korsvang

  Head of Project Management

  Med mere end 30 års erfaring med eksportsalg, markedsetablering og distributionsopbygning kan Ilse hjælpe dig i gang på nye markeder. Det er især relevant for dig at tage fat i Ilse, hvis du vil ind i Kina, fordi hun står i spidsen for vores netværk inden for vand i Kina.

  Ilse har stor viden om salg og virksomhedsdrift fra både SMV’er og store virksomheder. Efter mange år som eksport- og salgschef var hun selvstændig international konsulent inden for vandteknologi i ti år, hvor hun blandt andet arbejdede med Danida-projekter.

  Farver Ilse Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Susanne Tilrettet Til Web 2019

  Susanne Holm

  Project Manager & Head of Food Tech +45 6020 8564 suh@danishexport.dk
 • Susanne Holm

  Project Manager & Head of Food Tech

  Susanne står i spidsen for vores netværk inden for Food Tech og arbejder med flere eksportprojekter i foreningen. Hun har stor erfaring med salg og kundesupport på en lang række eksportmarkeder, så hun kan blandt andet sparre med dig om kundernes krav, kultur og forretningsprocesser.

  Susanne har tidligere været salgsingeniør, hvor hun fik en stor teknisk forståelse og erfaring med eksportsalg samt planlægning af messer. I Danish Export Association er hun med til at udvikle og gennemføre aktiviteter, der hjælper medlemmerne med at styrke deres eksport gennem netværksmøder og eksportfremstød.

  Farver Susanne Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Thomas Tilrettet Til Web 2019

  Thomas Andersen

  Head of Health Tech +45 2447 8502 tan@danishexport.dk
 • Thomas Andersen

  Head of Health Tech

  Thomas har et stort kendskab til life science-industrien samt sundheds- og velfærdssektoren, og vil du have sparring på, hvordan du kan øge din eksport i disse sektorer, er det ham, du skal tage fat i. Han er primus motor i vores Health Tech-netværk, og med mere end 20 års eksporterfaring har han blandt andet stort kendskab til markedsetablering.

  Thomas har arbejdet i både private virksomheder og den offentlige sektor. Han har også været selvstændig i tre år, og derfor har han hands-on viden om de udfordringer, mindre virksomheder står med, når de skal øge deres eksport.

  Vil du have sparring på markeder, kan Thomas hjælpe dig med viden om de fleste europæiske lande samt Australien, Kenya og Thailand, hvor han har været udstationeret.

  Farver Thomas Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Martin Tilrettet Til Web 2019

  Martin Winkel Lilleøre

  Head of Fish Tech +45 6020 8557 maw@danishexport.dk
 • Martin Winkel Lilleøre

  Head of Fish Tech

  Martin står for netværket Fish Tech. Han har mere end ti års erfaring med salg og stort kendskab til fiskeri, akvakultur og procesudstyr. Han har opbygget et stort netværk af relevante personer inden for industrierne og kan hjælpe dig med sparring om markedsmuligheder, kontakter og eksportudfordringer.

  Martin har en kreativ tilgang til arbejdsopgaverne og et stort dansk og internationalt netværk. Han har boet i udlandet ad flere omgange og har arbejdet med fremstød til blandt andet Chile, Rusland, Kina, Norge, Skotland, Island, Færøerne, Belgien, Dubai, USA og Marokko.

  Farver Martin Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Mie Tilrettet Til Web 2019

  Mie Jakobsen

  Head of Marine and Head of Cruise & Ferry +45 2173 6336 mjj@danishexport.dk
 • Mie Jakobsen

  Head of Marine and Head of Cruise & Ferry

  Mie er frontfigur for Marine- og Cruise & Ferry-netværkene. Med stor erfaring inden for eksport og rådgivning af virksomheder på både strategisk og praktisk niveau kan hun hjælpe dig videre, hvis du vil øge din virksomheds eksport.

  Mie har boet og arbejdet i Hamborg, inden hun blev projektleder hos Dansk-Tysk Handelskammer. Der arbejdede hun i seks år, hvor hun fik erfaring med en lang række brancher – blandt andet transport og logistik. Derudover har Mie rådgivet virksomheder i forbindelse med licitationer i FN-regi.

  Farver Mie Tilrettet Til Web 2019
 • Farver June Tilrettet Til Web 2019

  June Sejrup

  Head of B2B Marketing +45 6133 9548 jus@danishexport.dk
 • June Sejrup

  Head of B2B Marketing

  June driver netværket B2B Marketing, hvor hun ruster marketingansvarlige til at drive og udvikle marketingfunktionen i deres virksomhed. 

  I sin karriere har June haft bred berøring med internationale virksomheder. Hun har beskæftiget sig med hele marketingpaletten og har hands-on erfaring med de udfordringer, du typisk sidder med som marketingansvarlig i en SMV.

  Farver June Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Sofie Tilrettet Til Web 2019

  Sofie Lyder Andersen

  Export Consultant & Head of Academy +45 6022 0073 sla@danishexport.dk
 • Sofie Lyder Andersen

  Export Consultant & Head of Academy

  Som ansvarlig for Danish Export – Academy sørger Sofie for, at du og dine kolleger bliver klædt på til at håndtere jeres eksport. Sofie kan også hjælpe dig med at udnytte dit medlemskab i foreningen optimalt og sætte dig i forbindelse med nye kontakter, som du kan sparre med om internationalt salg.

  Sofie har boet halvandet år i Beijing, hvor hun blandt andet arbejdede i handelsafdelingen på den danske ambassade og tog sin kandidat på Sino-Danish Center. Hun taler kinesisk og har stor kulturforståelse og viden om, hvordan danske virksomheder skaber en international profil.

  Farver Sofie Tilrettet Til Web 2019
 • Gert Grønkjær, Danish Export Association

  Gert Grønkjær

  Head of Energy & Project Consultant +45 8165 7500 geg@danishexport.dk
 • Gert Grønkjær

  Head of Energy & Project Consultant

  Gert driver vores netværk for virksomheder i energisektoren, hvor han bringer sin egen erfaring med eksport til bordet. Derudover hjælper Gert din virksomhed med at lykkes på vækstmarkederne i Sydøstasien gennem på Dansk-Asiatisk SMV-netværk.

  Gert Grønkjær, Danish Export Association
 • Jesper Kjelds 2022

  Jesper Kjelds

  Head of Water Tech +45 6120 1699 jtk@danishexport.dk
 • Brian Boelt, Danish Export Association

  Brian Boelt

  Head of Subcontractor +45 4055 8721 brb@danishexport.dk
 • Brian Boelt

  Head of Subcontractor

  Brian planlægger og projektleder Danish Exports mange internationale aktiviteter i tæt samspil med resten af kollegaerne. Du vil derfor møde Brian, når I deltager i vores eksportfremstødsaktiviteter.

  Brian er en netværker helt ind i knoglerne og har et stort servicegen. Du vil nyde godt af hans lange erfaring fra rejsebranchen, når du deltager på eksportfremstød. Brian har mere end 95 lande i rygsækken og giver dig gerne et par fif til at knække den kulturelle nød, når du træder ind på nye markeder.

  Brian Boelt, Danish Export Association
 • Charlotte Pontoppidan Wise Kontaktside Medarbejdere

  Charlotte Pontoppidan Wise

  Head of Executive Management Forum +45 2042 8589 cpw@danishexport.dk
 • Charlotte Pontoppidan Wise

  Head of Executive Management Forum

  Ledelse, udvikling og netværk er omdrejningspunktet i Charlottes karriere. Hun har været direktør i Center for Ledelse med ansvar for blandt andet executive leadership development og direktør i EGN med ansvar for top management netværksforretningen. Derudover har hun arbejdet som headhunter.

  Charlotte har solid erfaring som virksomhedsleder og med at facilitere executive netværk både i Danmark og i forbindelse med internationale programmer og studieture. I dag driver Charlotte virksomheden LeaderHubs, hvor hun rådgiver om ledelse og bidrager til, at ledere bliver rustet bedst muligt til at komme i mål med ambitiøse strategier.

  Uddannelsesmæssigt har Charlotte en master i organisationspsykologi, en HD i strategi og organisation, en erhvervspædagogisk uddannelse og er oprindelig uddannet i den finansielle sektor. Hun har suppleret med toplederuddannelser i Oxford, Asien og Danmark og er løbende certificeret i en række værktøjer til brug for arbejdet med lederudvikling, assessment og selection. Hun sidder desuden i et advisory board.

  Charlotte Pontoppidan Wise Kontaktside Medarbejdere
 • Charlottenytoft Web

  Charlotte Nytoft

  Head of Market Group USA +45 4160 9119 chn@danishexport.dk
 • Charlotte Nytoft

  Head of Market Group USA

  Charlottenytoft Web
 • Angela 2015 Portrait 220X330

  Angela Zhang

  Consultant +8621 6279 2090 anz@danishexport.dk
 • Farver Morten Tilrettet Til Web 2019

  Morten Lauridsen

  Member Relations Manager +45 6020 8556 mol@danishexport.dk
 • Morten Lauridsen

  Member Relations Manager

  Morten har mere end ti års erfaring som salgs- og marketingkoordinator, og dem bruger han til at varetage dine interesser i Danish Export som Member Relations Manager.

  Farver Morten Tilrettet Til Web 2019
 • Jette 2022

  Jette Friis Nielsen

  Member Relations Consultant +45 6045 7362 jfn@danishexport.dk
 • Jette Friis Nielsen

  Member Relations Consultant

  Jette har mere end 23 års erfaring fra salg og forretningsudvikling i eksportvirksomheder, og er den første du møder, når du vil høre mere om Danish Export.

  Jette kommer fra en stilling som salgschef, hvor hun havde ansvaret for virksomhedens salgsselskaber i Kina og Korea, hvor opgaven var at udvikle forretningen gennem forhandlere og datterselskaber. Før det var hun Key Account Manager i Østeuropa og Asien og har blandt andet implementeret CRM-strategi i hele koncernen.

  Jette 2022
 • Farver Inge Lis Tilrettet Til Web 2019

  Inge Lis Nielsen

  Project Manager +45 6020 8555 inn@danishexport.dk
 • Inge Lis Nielsen

  Project Manager

  Inge Lis jonglerer de praktiske bolde på Danish Exports internationale aktiviteter. Hun står for en stor del af både planlægning og medlemskontakt. Derfor er det Inge Lis, der sørger for, at det er nemt for din virksomhed at tage med os på messe.

  Farver Inge Lis Tilrettet Til Web 2019
 • Jingquan Lu Til Web

  Jingquan Lu

  Strategic Partnership Consultant +45 2876 1988 / +86-15841397850 jql@danishexport.dk
 • Jingquan Lu

  Strategic Partnership Consultant

  Jingquan Lu Til Web
 • Farver Lixia Tilrettet Til Web 2019

  Lixia Duan

  Project Consultant +45 6020 8565 lxd@danishexport.dk
 • Lixia Duan

  Project Consultant

  Lixia, der kommer fra Kina, er med på holdet bag Water China. Hun har arbejdet med danske virksomheder i Kina i mere end 12 år, og vil du sælge mere eller etablere din virksomhed i Kina, kan Lixia hjælpe dig på vej.

  Lixia har blandt andet erfaring fra AVK, hvor hun har arbejdet i syv år. Først i AVK Shanghai som marketingchef og senere i AVK Holding i Galten. Hun kan derfor rådgive om strategisk markedsføring i Kina fx digitale platforme som WeChat.

  Lixia har en Global Executive MBA fra CBS.   

  Farver Lixia Tilrettet Til Web 2019
 • Emma Kontaktside Tilrettet Web

  Emma Matilde Petersen

  Export Consultant, Team Academy +45 2788 6698 emp@danishexport.dk
 • Emma Matilde Petersen

  Export Consultant, Team Academy

  Du møder Emma, når du deltager på Academys aktiviteter. Her koordinerer hun seminarer og webinarer, for at klæde dig og dine kollegaer på til at erobre nye eksportmarkeder.

  Hvis du har læst markedsrapporter og analyser fra Danish Export, så er det også Emma, der har stået bag. Hun har en uddannelse inden for International Business, og er derfor ekspert i at omdanne data og tal til brugbar fakta.

  Emma Kontaktside Tilrettet Web
 • Pernille Vildsted Nielsen

  Pernille Vildsted Nielsen

  Head of Market Group Germany +45 6020 8579 pen@danishexport.dk
 • Pernille Vildsted Nielsen

  Head of Market Group Germany

  Pernille står i spidsen for projektet Market Group Germany. Her bruger hun sin store viden om det tyske marked til at facilitere projektets aktiviteter, der giver dig et 360 graders perspektiv på, hvordan du kan gøre salgsprocessen mere digital og samtidig skabe en stærk relation til din tyske kunde.

  Pernille er cand.mag. i tysk og international virksomhedskommunikation og har erfaring fra både vind- og tøjbranchen, hvor hun med øje for forretningen har koordineret diverse salgsaktiviteter samt udarbejdet investor-/salgspræsentationer. Pernille er god til at skabe overskuelige og effektive interne salgsprocesser.

  Pernille Vildsted Nielsen
 • Jesper Stræde, Danish Export Association

  Jesper Stræde

  Project Consultant +45 2889 0383 jes@danishexport.dk
 • Jesper Stræde

  Project Consultant

  Jesper står i front for projektet Onboard Danish Design. Her bruger han sine erfaringer med salg og relationsopbygning, når han sparrer med dig og hjælper din virksomhed med at skabe forretning i krydstogtindustrien.

  Jesper Stræde, Danish Export Association
 • Farver Lise Marie Tilrettet Til Web 2019

  Lise-Marie Robichon Hornsved

  Project Consultant & Member Relations +45 6020 8568 lmh@danishexport.dk
 • Lise-Marie Robichon Hornsved

  Project Consultant & Member Relations

  Lise-Marie har næsten 20 års erfaring med internationalt salg og koordinatorfunktioner inden for forskellige brancher, og hun har blandt andet haft ansvar for nøglekunder på det franske marked, hvor hun også har boet ad flere omgange.

  Farver Lise Marie Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Signe Borup Tilrettet Til Web 2019

  Signe Borup

  Project Consultant & Executive Assistant +45 6020 8546 sib@danishexport.dk
 • Signe Borup

  Project Consultant & Executive Assistant

  Du kan roligt tage fat i Signe, hvis du har spørgsmål til dit medlemskab eller vores arrangementer. Hun har nemlig helt styr på koordineringen af messer, delegationsture og netværksmøder.

  Signe har erfaring med kundeservice, ordrehåndtering og logistik fra sine tidligere stillinger hos DSV Road og Aqua D’or Mineral Water.

  Farver Signe Borup Tilrettet Til Web 2019
 • Sandra Ladefoged, Danish Export Association

  Sandra Ladefoged

  Project Consultant +45 2478 1292 sal@danishexport.dk
 • Sandra Ladefoged

  Project Consultant

  Sandra har en vigtig finger med i flere af vores aktiviteter, hvor hun som en del af medlems- og netværksteamet varetager dialogen med medlemmer og er med til at drive flere af foreningens projekter og initiativer.

  Sandra er knivskarp, har en uddannelse som Cand.merc i International Business fra Aarhus Universitet BSS og har været i Danish Export som både praktikant og studiemedhjælper. Derfor er hun er godt klædt på til at sikre, at du og alle virksomhederne i foreningen får de rigtige rapporter, viden og sparring stillet til rådighed i Danish Export.

  Sandra Ladefoged, Danish Export Association
 • Kristina 2022

  Kristina Strunge Nygaard

  Member Relations Coordinator +45 3171 0313 ksn@danishexport.dk
 • Kristina Strunge Nygaard

  Member Relations Coordinator

  Kristina 2022
 • Farver Riikka Tilrettet Til Web 2019

  Riikka Kuusilehto

  Member Relations Coordinator +45 6020 8563 rik@danishexport.dk
 • Riikka Kuusilehto

  Member Relations Coordinator

  Farver Riikka Tilrettet Til Web 2019
 • Mia 2022

  Mia Lundkvist Bach

  Member Relations Coordinator +45 3115 0367 mlb@danishexport.dk
 • Mia Lundkvist Bach

  Member Relations Coordinator

  Mia 2022
 • Christina Ny 2022

  Christina Vester

  Member Relations Coordinator +45 6130 6762 chv@danishexport.dk
 • Christina Vester

  Member Relations Coordinator

  Christina Ny 2022
 • Farver Krista Tilrettet Til Web 2019

  Krista Løvvang Nielsen

  Communications & Marketing Consultant +45 6020 8560 kln@danishexport.dk
 • Krista Løvvang Nielsen

  Communications & Marketing Consultant

  Krista har haft fingrene i det meste af marketingpaletten, og hun kan blandt andet sparre med dig om LinkedIn, e-mailmarkedsføring, webkommunikation og PR.

  Med mere end fem år i Danish Export Associations’ marketingafdeling har Krista erfaring med de fleste af vores sektorspecifikke netværk, og hun ved, hvilke udfordringer marketingmedarbejdere møder til daglig.

  Farver Krista Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Stine Tilrettet Til Web 2019

  Stine Svane Olesen

  Communications Manager +45 3036 1920 sso@danishexport.dk
 • Stine Svane Olesen

  Communications Manager

  Stine har hands-on viden om B2B-markedsføring og kan hjælpe din virksomhed med at komme ud over rampen. Hun rådgiver også gerne om de udfordringer, man dagligt møder i marketingarbejdet.

  Stine har blandt andet erfaring med emailmarkedsføring, strategiarbejde, videoproduktion og messekoordinering i tæt samarbejde med salg. 

  Farver Stine Tilrettet Til Web 2019
 • Mette 2022

  Mette Kristensen

  Communications Consultant +45 2885 6430 mek@danishexport.dk
 • Sarah 2022

  Sarah H. Rasmussen

  Communications Consultant +45 2627 9678 sar@danishexport.dk
 • Sarah H. Rasmussen

  Communications Consultant

  Sarah 2022
 • Farver Louise Tilrettet Til Web 2020

  Louise Obitsø Drengsgaard

  Controller Accounts Department +45 31762450 lod@danishexport.dk
 • Louise Obitsø Drengsgaard

  Controller Accounts Department

  Farver Louise Tilrettet Til Web 2020
 • Farver Lise Tilrettet Til Web 2019

  Lise Nielsen

  Office Assistant / Accounts Department +45 6020 8551 lfn@danishexport.dk
 • Lise Nielsen

  Office Assistant / Accounts Department

  Lise sørger for, at vores regninger bliver betalt til tiden. Hun står nemlig for både betalinger og faktureringer her i foreningen.

  Hun har mere end 20 års erfaring med bogholderi, men hjælper også gerne med praktiske opgaver i administrationsafdelingen.

  Farver Lise Tilrettet Til Web 2019
 • Ingelise 2022

  Ingelise Nordbjerg

  Administration Assistant +45 6020 8567 ing@danishexport.dk
 • Ingelise Nordbjerg

  Administration Assistant

  Ingelise 2022
 • Blair 2016 Portrait 220X330

  Blair Yan

  Assistant +86 188 1783 0619 bly@danishexport.dk