Dine kontakter i Danish Export

Find den rette medarbejder, kom forbi på hovedkontoret i Silkeborg, eller giv os et ring. Du finder alle vores medarbejdere herunder.

Eksportenshus Foretrukket
Hovedkontor

Silkeborg

Lysbrohøjen 24, 8600 Silkeborg Danmark Vis på kort
Nyhavn, København
Lokalt kontor

København

Kongens Nytorv 26, 3. 1050 København K Danmark Vis på kort
Kina Shanghai Skyline (kina Kontor - signaturfoto)
Internationalt kontor

Kina

Rm. 1703, 1277 Beijing Xi Rd. 200040 Shanghai, China Vis på kort

Medarbejdere i Danish Export Association

 • Farver Ulrik Tilrettet Til Web 2019

  Ulrik Dahl

  CEO +45 3031 8788 uld@danishexport.dk
 • Ulrik Dahl

  CEO

  Ulrik står i spidsen for Danish Export Association, men du kan også finde ham på gulvet, når vi rejser ud i verden med danske eksportvirksomheder. Med et stort globalt netværk og mange års erfaring inden for eksport kan han sparre med dig om markedsvalg og eksportstrategi samt hjælpe med at åbne de rigtige døre.

  Ulrik har haft fokus på at fremme dansk eksport det meste af sin karriere. Derfor har han stor viden om markeder, forretningskultur, virksomheder, organisationer og etablering i udlandet. Ledelse og management af eksport er også blandt hans spidskompetencer. Han trækker blandt andet på erfaring fra sit eget konsulentfirma, der havde fokus på Japan, en stilling som handelsattaché ved generalkonsulatet i Shanghai og en lang række lederkurser.

  Ulrik skriver både sælger, agent, konsulent, virksomhedsejer, MBA, bestyrelsesformand og diplomat på CV’et.

  Farver Ulrik Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Sebastian 2018 Web2019

  Sebastian Schwarz

  Network Director +45 2366 7788 ses@danishexport.dk
 • Sebastian Schwarz

  Network Director

  Vil du udvide dit netværk, så er der god sandsynlighed for, at Sebastian kan hjælpe dig. Han har mange års erfaring i Danish Export og et stort netværk og har derfor kompetencerne til at sætte dig i forbindelse med nye kontakter.

  Sebastian er født og opvokset i Tyskland, har en kandidatgrad i statskundskab fra Københavns Universitet og mange års erfaring med internationale samarbejdsprojekter, kompetenceudvikling, videndeling og ledelse. Hans erfaring, overblik og evne til at skabe fælles fodslag giver ham et stærkt fundament for at give dig nye impulser i forhold til dit internationale arbejde.

  Farver Sebastian 2018 Web2019
 • Farver Halldor Tilrettet Til Web 2019

  Halldor Halldorsson

  Head of Branding & Relations +45 2122 9560 hah@danishexport.dk
 • Halldor Halldorsson

  Head of Branding & Relations

  Som Head of Branding & Relations arbejder Halldor blandt andet for, at din virksomhed får bedre betingelser for at øge jeres eksport. Fx ved hjælp af økonomisk støtte, fokus på eksport i medierne og på Christiansborg. Han har selv mere end 20 års erfaring med eksport og ved derfor, hvad internationalt salg kræver.

  Halldor har været både eksportsælger og selvstændig eksportagent i møbelindustrien og har derfor erfaring med en lang række markeder. Han har en HD i Marketing Management, som sammen med mange års erfaring gør, at han kan sparre med dig, hvis du vil øge din virksomheds eksport.

  Halldor er ansvarlig for vores partnere, som du kan læse mere om her.

  Farver Halldor Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Tanja Tilrettet Til Web 2019

  Tanja Hai

  Head of Communications & Marketing +45 2252 2906 tha@danishexport.dk
 • Tanja Hai

  Head of Communications & Marketing

  Tanja arbejder med marketing og kommunikation ud fra et strategisk mind set, og hun kan hjælpe dig med at rykke din marketingindsats frem og skabe resultater, der bidrager til bundlinjen.

  Udover at være i front for hele foreningens marketingafdeling er Tanja den ene halvdel af den duo, der driver vores netværk for marketingansvarlige i B2B-verdenen.

  Med mere end ti års erfaring som kommunikationsrådgiver kan Tanja sparre med dig og udvikle din markedsføring, så den understøtter forretningen og skærer igennem hos målgruppen. Hun har erfaring med en bred vifte af discipliner og kan fx hjælpe dig med at få lagt en marketingstrategi, at udarbejde konkrete presseindsatser og cases eller ruste dig til at skrive journalistisk.

  Farver Tanja Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Dorte Tilrettet Til Web 2019

  Dorte Kier

  Head of Finance and Administration +45 6094 9180 dok@danishexport.dk
 • Dorte Kier

  Head of Finance and Administration

  Dorte har mere end 30 års erfaring med økonomi og regnskab og er tidligere revisor og financial controller. Hun er ansvarlig for blandt andet regnskab, økonomi, kontrakter og bogholderi.

  Farver Dorte Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Ilse Tilrettet Til Web 2019

  Ilse Korsvang

  Head of Project Management +45 5089 4488 iks@danishexport.dk
 • Ilse Korsvang

  Head of Project Management

  Med mere end 30 års erfaring med eksportsalg, markedsetablering og distributionsopbygning kan Ilse hjælpe dig i gang på nye markeder. Det er især relevant for dig at tage fat i Ilse, hvis du vil ind i Kina, fordi hun står i spidsen for vores netværk inden for vand i Kina.

  Ilse har stor viden om salg og virksomhedsdrift fra både SMV’er og store virksomheder. Efter mange år som eksport- og salgschef var hun selvstændig international konsulent inden for vandteknologi i ti år, hvor hun blandt andet arbejdede med Danida-projekter.

  Farver Ilse Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Ivan Tilrettet Til Web 2019

  Ivan Laugesen

  Head of Executive Management Forum and Industrial Alliance +45 2141 7513 ila@danishexport.dk
 • Ivan Laugesen

  Head of Executive Management Forum and Industrial Alliance

  Vil du have sparring på internationalt salg og forretningsudvikling, skal du have fat i Ivan, som har ansvaret for vores netværk Executive Management Forum. Han har mere end 20 års erfaring med internationale relationer og forretningsudvikling.

  Ivan har blandt andet erfaring med at være del af et ledelsesteam med ansvar for både fabrikker, medarbejdere og kunder i udlandet. Derfor ved han, hvilke krav internationalisering stiller til din virksomhed. Derudover har han arbejdet med udvikling af salgsmedarbejdere, kunderelationer og organisationer, så han har stor viden om relationsbaseret salg og værdifokuseret forretningsudvikling samt digital transformation.

  Farver Ivan Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Susanne Tilrettet Til Web 2019

  Susanne Holm

  Head of Bioenergy and Wind +45 6020 8564 suh@danishexport.dk
 • Susanne Holm

  Head of Bioenergy and Wind

  Susanne står i spidsen for vores netværk inden for vind og bioenergi. Hun har stor erfaring med salg og kundesupport på en lang række eksportmarkeder, så hun kan blandt andet sparre med dig om kundernes krav, kultur og forretningsprocesser.

  Susanne har tidligere været salgsingeniør, hvor hun fik en stor teknisk forståelse og erfaring med eksportsalg samt planlægning af messer. I Danish Export Association er hun med til at udvikle og gennemføre aktiviteter, der hjælper medlemmerne med at styrke deres eksport gennem netværksmøder og eksportfremstød.

  Farver Susanne Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Mark Tilrettet Til Web 2019

  Mark Lerche

  Head of Marine +45 3169 8494 mal@danishexport.dk
 • Mark Lerche

  Head of Marine

  Som spydspids for vores netværk inden for marine, har Mark styr på, hvad der rører sig på de vigtigste maritime markeder. Med et stort netværk inden for branchen, kan Mark blandt andet sætte dig i kontakt med virksomheder eller eksperter, som kan hjælpe med din eksportudfordring.

  Mark har været fem år ved A.P. Møller – Mærsk, hvor han blandt andet var udstationeret med ansvar for logistics i Østafrika. Det blev efterfulgt af tre år i Eksportrådets kommercielle afdeling. De stillinger har givet ham stor viden inden for det maritime område både kommercielt og politisk. Ud over det har han stort kendskab til Asiens skibsbygningsindustri samt maritime nøglemarkeder som Norge, Tyskland og Grækenland.

  Farver Mark Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Heidi Tilrettet Til Web 2019

  Heidi Ravn

  Head of Food Tech +45 24 21 89 88 her@danishexport.dk
 • Heidi Ravn

  Head of Food Tech

  Heidi står i spidsen for Danish Export – Food Tech. Hun har arbejdet med internationalt salg, forretningsudvikling og markedsetablering i mere end 18 år og kan derfor hjælpe dig godt i gang på nye markeder.

  Gennem sin karriere har Heidi især arbejdet med fødevareindustrien, og det har givet hende viden om industriens aktører. Hun har blandt andet været fem år hos en spansk distributør af proces- og packagingudstyr og fem år i Trade Council som eksportrådgiver med sektoransvar for landbrug og fødevarer.

  Farver Heidi Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Thomas Tilrettet Til Web 2019

  Thomas Andersen

  Head of Health Tech +45 2447 8502 tan@danishexport.dk
 • Thomas Andersen

  Head of Health Tech

  Thomas har et stort kendskab til life science-industrien samt sundheds- og velfærdssektoren, og vil du have sparring på, hvordan du kan øge din eksport i disse sektorer, er det ham, du skal tage fat i. Han er primus motor i vores Health Tech-netværk, og med mere end 20 års eksporterfaring har han blandt andet stort kendskab til markedsetablering.

  Thomas har arbejdet i både private virksomheder og den offentlige sektor. Han har også været selvstændig i tre år, og derfor har han hands-on viden om de udfordringer, mindre virksomheder står med, når de skal øge deres eksport.

  Vil du have sparring på markeder, kan Thomas hjælpe dig med viden om de fleste europæiske lande samt Australien, Kenya og Thailand, hvor han har været udstationeret.

  Farver Thomas Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Martin Tilrettet Til Web 2019

  Martin Winkel Lilleøre

  Head of Fish Tech +45 6020 8557 maw@danishexport.dk
 • Martin Winkel Lilleøre

  Head of Fish Tech

  Martin står for netværket Fish Tech. Han har mere end ti års erfaring med salg og stort kendskab til fiskeri, akvakultur og procesudstyr. Han har opbygget et stort netværk af relevante personer inden for industrierne og kan hjælpe dig med sparring om markedsmuligheder, kontakter og eksportudfordringer.

  Martin har en kreativ tilgang til arbejdsopgaverne og et stort dansk og internationalt netværk. Han har boet i udlandet ad flere omgange og har arbejdet med fremstød til blandt andet Chile, Rusland, Kina, Norge, Skotland, Island, Færøerne, Belgien, Dubai, USA og Marokko.

  Farver Martin Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Jakob Tilrettet Til Web 2019

  Jakob Jespersen

  Head of Energy +45 2124 9966 jaj@danishexport.dk
 • Jakob Jespersen

  Head of Energy

  Jakob har mange års praktisk erfaring med globalt eksportsalg og forretningsudvikling og kan sparre med dig, hvis du vil vækste eksporten. Du kan fx tage en brainstorm med Jakob om eksportstrategi, nye markedsmuligheder og alternative salgskanaler.

  Jakob har blandt andet 13 års erfaring som direktør for Logstor Oil & Gas, hvor han har solgt store olie- og gasprojekter til globale olieselskaber. Ud over det har Jakob startet eksport til nye markeder for en lang række danske industrivirksomheder gennem Eksporthuset, som var hans eget firma. Derfor kan du trygt bruge Jakob som sparringspartner, hvis du fx vil udvikle dit salg til nye eller eksisterende markeder.

  Læs mere om vores energy-netværk her.

  Farver Jakob Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Mie Tilrettet Til Web 2019

  Mie Jakobsen

  Head of Cruise & Ferry +45 2173 6336 mjj@danishexport.dk
 • Mie Jakobsen

  Head of Cruise & Ferry

  Mie er frontfigur for Cruise & Ferry-netværket. Med stor erfaring inden for eksport og rådgivning af virksomheder på både strategisk og praktisk niveau kan hun hjælpe dig videre, hvis du vil øge din virksomheds eksport.

  Mie har boet og arbejdet i Hamborg, inden hun blev projektleder hos Dansk-Tysk Handelskammer. Der arbejdede hun i seks år, hvor hun fik erfaring med en lang række brancher – blandt andet transport og logistik. Derudover har Mie rådgivet virksomheder i forbindelse med licitationer i FN-regi.

  Farver Mie Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Andreas Tilrettet Til Web 2019

  Andreas Julskjær

  Head of Water +45 2262 1691 ajp@danishexport.dk
 • Andreas Julskjær

  Head of Water

  Andreas står i spidsen for Danish Export – Water. Han mener, at netværk er den hurtigste vej til nye kunder og samarbejdspartnere. Derfor kan han både sætte dig i forbindelse med relevante kontakter inden for vand- og spildevandsbranchen og hjælpe med sparring på dit eksportarbejde.

  Andreas ved, hvordan danske vandvirksomheder etablerer sig i udlandet, fordi han har haft et tæt samarbejde med en række eksportører i branchen siden 2016. Han har boet i Tyskland, hvor han blandt andet arbejdede ved Generalkonsulatet i München og hos Infineon Technologies AG som Global Supply Manager.

  Andreas er uddannet Cand.Ling.Merc. fra Aarhus BSS, hvor han også har taget sin bachelor i international virksomhedskommunikation og europæiske studier. Derudover er han certificeret i PRINCE2 og arbejder til daglig med projektstyring og -ledelse. 

  Farver Andreas Tilrettet Til Web 2019
 • Farver June Tilrettet Til Web 2019

  June Sejrup

  Head of B2B Marketing +45 6133 9548 jus@danishexport.dk
 • June Sejrup

  Head of B2B Marketing

  June driver netværket B2B Marketing, hvor hun ruster marketingansvarlige til at drive og udvikle marketingfunktionen i deres virksomhed. June er en del af marketingafdelingen, hvor hun blandt andet sørger for, at du kan læse dig til ny viden i Eksportmagasinet.

  I sin karriere har June haft bred berøring med internationale virksomheder. Hun har beskæftiget sig med hele marketingpaletten og har hands-on erfaring med de udfordringer, du typisk sidder med som marketingansvarlig i en SMV.

  Farver June Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Anne Tilrettet Til Web 2019

  Anne Dybbroe

  Project Manager +45 3058 8688 ady@danishexport.dk
 • Anne Dybbroe

  Project Manager

  Anne kan hjælpe dig og din virksomhed, hvis I henvender jer til det brede industrisegment eller fagspecifikke segmenter som udstyr til landbrug, rail og tyndpladebearbejdning. En af hendes opgaver er nemlig at arrangere messer for underleverandører i Tyskland og Skandinavien. Derfor kan hun fx sparre med dig om hvilken messe, der passer bedst til jeres strategi og mål.   

  Anne har en baggrund inden for eksportsalg og logistik. Hun har både været selvstændig og ansat i diverse eksportvirksomheder. Senest har Anne arbejdet målrettet med messer, så hun er klædt godt på til at hjælpe din virksomhed ud til nye kunder og markeder.

  Farver Anne Tilrettet Til Web 2019
 • Angela 2015 Portrait 220X330

  Angela Zhang

  Consultant +8621 6279 2090 angela.zhang@dk-export.dk
 • Farver Charlotte Tilrettet Til Web 2019

  Charlotte Poulsen

  Service & Operations Manager +45 4186 0038 chp@danishexport.dk
 • Charlotte Poulsen

  Service & Operations Manager

  Når du kommer til kursus eller møde i Eksportens Hus, er det Charlotte, som har det kølige overblik over alt fra teknik til bestilling af frokosten. Som Service & Operations Manager er det nemlig hendes opgave at sikre, at huset altid er i topform.

  Kort sagt står Charlotte for driften i Eksportens Hus. Det vil fx sige, at hun er ansvarlig for blandt andet vedligehold, rengøringsaftale, it og optimering af vores administrative processer.

  Alt det gør Charlotte med bred erfaring i rygsækken. Hun har blandt andet arbejdet som teamleder i en administrationsafdeling, hvor hun også havde ansvar for drift- og it-support samt procesoptimering.

  Farver Charlotte Tilrettet Til Web 2019
 • Rikke M Baggrund

  Rikke Gørup Povlsen

  Export Consultant +45 2868 6644 rgp@danishexport.dk
 • Rikke Gørup Povlsen

  Export Consultant

  Rikke M Baggrund
 • Farver Tais Tilrettet Til Web 2019

  Tais Max Hyltoft

  Junior Consultant +45 2782 6630 thy@danishexport.dk
 • Tais Max Hyltoft

  Junior Consultant

  Har du fokus på at optimere din værdikæde, eller er du i topledelsen og vil have sparring på din strategi? Så skal du tage fat i Tais.

  Han er med på holdet bag vores netværk Executive Management Forum, hvor han blandt andet trækker på sin erfaring fra den danske ambassade i Washington D.C.

  Farver Tais Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Jorge Tilrettet Til Web 2019

  Jorge Rico

  Project Consultant +45 6020 8552 jrv@danishexport.dk
 • Jorge Rico

  Project Consultant

  Du kan få hjælp af Jorge, hvis din virksomhed vil øge salget på det kinesiske marked. Han har læst i Hong Kong og har arbejdet med CSR, energi og miljø på den danske ambassade i Kina.

  Hos os sidder han i netværket Water China, hvor han bruger sine erfaringer til at hjælpe danske virksomheder i Kina.

  Farver Jorge Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Lixia Tilrettet Til Web 2019

  Lixia Duan

  Project Consultant +45 6020 8565 lxd@danishexport.dk
 • Lixia Duan

  Project Consultant

  Lixia, der kommer fra Kina, er med på holdet bag Water China. Hun har arbejdet med danske virksomheder i Kina i mere end 12 år, og vil du sælge mere eller etablere din virksomhed i Kina, kan Lixia hjælpe dig på vej.

  Lixia har blandt andet erfaring fra AVK, hvor hun har arbejdet i syv år. Først i AVK Shanghai som marketingchef og senere i AVK Holding i Galten. Hun kan derfor rådgive om strategisk markedsføring i Kina fx digitale platforme som WeChat.

  Lixia har en Global Executive MBA fra CBS.   

  Farver Lixia Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Lise Marie Tilrettet Til Web 2019

  Lise-Marie Robichon Hornsved

  Export Coordinator +45 6020 8568 lmh@danishexport.dk
 • Lise-Marie Robichon Hornsved

  Export Coordinator

  Lise-Marie er eksportkoordinator i Fish Tech-netværket. Du kan fx få support fra hende, hvis du skal med på en dansk fællesstand eller til netværksmøde med Fish Tech.

  Lise-Marie har næsten 20 års erfaring med internationalt salg og koordinatorfunktioner inden for forskellige brancher, og hun har blandt andet haft ansvar for nøglekunder på det franske marked, hvor hun også har boet ad flere omgange.

  Farver Lise Marie Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Inge Lis Tilrettet Til Web 2019

  Inge Lis Nielsen

  Export Coordinator +45 6020 8555 inn@danishexport.dk
 • Inge Lis Nielsen

  Export Coordinator

  Inge Lis jonglerer de praktiske bolde i Danish Export – Marine. Hun står for en stor del af både planlægning og medlemskontakt i netværket. Derfor er det Inge Lis, der sørger for, at det er nemt for din virksomhed at tage med os på messe i marineindustrien.

  Farver Inge Lis Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Morten Tilrettet Til Web 2019

  Morten Lauridsen

  Export Coordinator +45 6020 8556 mol@danishexport.dk
 • Morten Lauridsen

  Export Coordinator

  Morten har det administrative overblik i Water. Han har mere end ti års erfaring som salgs- og marketingkoordinator, og dem bruger han til at varetage dine interesser ved planlægning af aktiviteter, fremstød og møder.

  Farver Morten Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Signe Borup Tilrettet Til Web 2019

  Signe Borup

  Export Coordinator +45 6020 8546 sib@danishexport.dk
 • Signe Borup

  Export Coordinator

  Du kan roligt tage fat i Signe, hvis du har spørgsmål til dit medlemskab eller vores arrangementer. Hun har nemlig helt styr på koordineringen af messer, delegationsture og netværksmøder i vores Food Tech-netværk.

  Signe har erfaring med kundeservice, ordrehåndtering og logistik fra sine tidligere stillinger hos DSV Road og Aqua D’or Mineral Water.

  Farver Signe Borup Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Riikka Tilrettet Til Web 2019

  Riikka Kuusilehto

  Export Coordinator +45 6020 8579 rik@danishexport.dk
 • Riikka Kuusilehto

  Export Coordinator

  Riikka hjælper medlemmerne i Cruise & Ferry- og Marine-netværkene med at øge eksporten gennem koordinering af fremstødsaktiviteter og netværksmøder samt udarbejdelse af sektorspecifikke månedsrapporter.

  Hun er også koordinator for projektet Onboard Danish Design, som Cruise & Ferry står i spidsen for. Riikka har seks år på den danske ambassade i Helsinki i rygsækken, hvor hun sad med public diplomacy, ekstern kommunikation, inden- og udenrigspolitik og projektledelse af events.

  Farver Riikka Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Frederikke Tilrettet Til Web 2019

  Frederikke Lundgaard

  Export Coordinator +45 6020 8563 flj@danishexport.dk
 • Frederikke Lundgaard

  Export Coordinator

  Skal du med Health Tech til netværksmøde eller på messe og markedsbesøg, så er det Frederikke, der koordinerer din deltagelse.

  Det er hun godt rustet til, fordi hun har fire års erfaring med kommunikation, marketing og koordinering fra en større konsulentvirksomhed. Frederikke er uddannet inden for kommunikation og journalistik.

  Farver Frederikke Tilrettet Til Web 2019
 • Emma Kontaktside Tilrettet Web

  Emma Matilde Petersen

  Junior Consultant +45 2788 6698 emp@danishexport.dk
 • Emma Matilde Petersen

  Junior Consultant

  Du møder Emma, når du deltager på Export Academys aktiviteter. Her koordinerer hun seminarer og webinarer, for at klæde dig og dine kollegaer på til at erobre nye eksportmarkeder.

  Hvis du har læst markedsrapporter og analyser fra Danish Export, så er det også Emma, der har stået bag. Hun har en uddannelse inden for International Business, og er derfor ekspert i at omdanne data og tal til brugbar fakta.

  Emma Kontaktside Tilrettet Web
 • Farver Krista Tilrettet Til Web 2019

  Krista Løvvang Nielsen

  Communications & Marketing Coordinator +45 6020 8560 kln@danishexport.dk
 • Krista Løvvang Nielsen

  Communications & Marketing Coordinator

  Krista har haft fingrene i det meste af marketingpaletten, og hun kan blandt andet sparre med dig om LinkedIn, e-mailmarkedsføring, webkommunikation og PR. Med mere end fem år i Danish Export Associations’ marketingafdeling har Krista erfaring med de fleste af vores sektorspecifikke netværk, og hun ved, hvilke udfordringer marketingmedarbejdere møder til daglig.

  Farver Krista Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Rene 2018 Web2019

  René Blidegaard

  Digital Project Manager +45 3027 6080 reb@danishexport.dk
 • René Blidegaard

  Digital Project Manager

  Vil du have sparring på web, video eller digital markedsføring, så skal du have fat i René. Han har ansvaret for vores hjemmeside og er knivskarp til projektledelse samt til at skyde og klippe video.

  René har erfaring fra marketing- og mediebureauer, hvor han blandt andet har arbejdet med medier, digitale projekter og marketing.

  Farver Rene 2018 Web2019
 • Foto På Vej

  Dorthe Bach Christensen

  Communications & Marketing Coordinator +45 4045 3202 doc@danishexport.dk
 • Dorthe Bach Christensen

  Communications & Marketing Coordinator

  Foto På Vej
 • Foto På Vej

  Julie Rønlev Sørensen

  Communications & Marketing Coordinator +45 4012 2795 jrs@danishexport.dk
 • Julie Rønlev Sørensen

  Communications & Marketing Coordinator

  Julie har flere års erfaring med digital markedsføring og kommunikation og er skarp i digitale kunderejser, flows og content.

  Julie har både fokus på markedsføringen af Danish Export Association, samt på at assistere enkelte netværk i deres kommunikation og markedsføring.  

  Foto På Vej
 • Farver Lise Tilrettet Til Web 2019

  Lise Nielsen

  Office Assistant / Accounts Department +45 6020 8551 lfn@danishexport.dk
 • Lise Nielsen

  Office Assistant / Accounts Department

  Lise sørger for, at vores regninger bliver betalt til tiden. Hun står nemlig for både betalinger og faktureringer her i foreningen.

  Hun har mere end 20 års erfaring med bogholderi, men hjælper også gerne med praktiske opgaver i administrationsafdelingen.

  Farver Lise Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Kia Tilrettet Til Web 2019

  Kia Kristoffersen

  Office Assistant +45 6020 8553 kik@danishexport.dk
 • Kia Kristoffersen

  Office Assistant

  Ringer du på vores hovednummer, får du Kia i den anden ende af røret. Hun har mere end 15 års erfaring som kontorassistent, og når du kommer til et arrangement eller møde i Eksportens Hus, er det Kia, der har forberedt alt det praktiske.

  Farver Kia Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Lars Tilrettet Til Web 2019

  Lars Duedahl

  Køkkenleder +45 6020 8562 lda@danishexport.dk
 • Lars Duedahl

  Køkkenleder

  Lars kreerer både sund og nærende forplejning til medarbejdere og gæster i Eksportens Hus. Lars har fokus på at sammensætte en menu, som er varieret, økologisk og giver energi til hjernen. Derfor eksperimenterer han også løbende med nye opskrifter.

  Farver Lars Tilrettet Til Web 2019
 • Blair 2016 Portrait 220X330

  Blair Yan

  Assistant +86 188 1783 0619 blair.yan@dk-export.dk
 • Farver Sofie Tilrettet Til Web 2019

  Sofie Lyder Andersen

  På barsel
 • Sofie Lyder Andersen

  På barsel

  Sofie er på barsel. Hvis du har spørgsmål til Academy, kan du kontakte Mie Jakobsen.

  Som ansvarlig for Danish Export – Academy sørger Sofie for, at du og dine kolleger bliver klædt på til at håndtere jeres eksport. Sofie har også ansvaret for at implementere FN’s 17 verdensmål i Eksportens Hus og har derfor indgående kendskab til, hvordan danske virksomheder kan bruge og drage fordel af målene.

  Sofie har boet halvandet år i Beijing, hvor hun blandt andet arbejdede i handelsafdelingen på den danske ambassade og tog sin kandidat på Sino-Danish Center. Hun taler kinesisk og har stor kulturforståelse og viden om, hvordan danske virksomheder skaber en international profil.

  Farver Sofie Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Stine Tilrettet Til Web 2019

  Stine Svane Olesen

  På barsel
 • Stine Svane Olesen

  På barsel

  Stine er taget på barsel og vi glæder os til hun er retur. Du kan tage fat i en af vores andre kollegaer, som du finder her.

  Stine har hands-on viden om B2B-markedsføring og kan hjælpe din virksomhed med at komme ud over rampen. Hun rådgiver også gerne om de udfordringer, man dagligt møder i marketingarbejdet.

  Stine har blandt andet erfaring med emailmarkedsføring, strategiarbejde, videoproduktion og messekoordinering i tæt samarbejde med salg. 

  Farver Stine Tilrettet Til Web 2019