I netværket ser vi på eksport fra et strategisk og ledelsesmæssigt perspektiv. Udgangspunktet er aktuelle temaer og medlemscases, så drivkraften i møderne er dine og de andre medlemmers udfordringer.

Vi henter spændende keynote-talere ind, giver dig rum til at dele og få sparring på din virksomheds muligheder og udfordringer og tager en årlig studietur til et interessant eksportmarked.

Hvad får du som medlem?

Du møder dit netværk både fysisk og online i løbet af året. Møderne er forberedt, og din netværksleder faciliterer dialogen og skaber rammerne for et fortroligt rum, hvor du kan dele udfordringer og få sparring.

Hvert år kan du desuden deltage i et årligt topledertræf og en fælles studietur til et udvalgt marked.

Du modtager løbende relevant viden fra din netværksleder, som også er din personlige kontakt i Danish Export.  

Vi planlægger årshjulet en gang om året med: 

 • 3 faciliterede netværksmøder med fokus på aktuelle temaer og medlemscases
 • Online tjek ind-møder
 • Et årligt topledertræf
 • En fælles studietur til et udvalgt marked, hvor programmet er en kombination af møder, reference- og matchmakingbesøg med et stærkt fagligt indhold og plads til dialog, sparring og socialt samvær
 • Viden og sparring fra din netværksleder

Download årshjulet for 2023 her

 • "Vi er en gruppe af topledere fra vidt forskellige brancher og med hver vores baggrund, erfaringer og kompetencer, der deler viden og sparrer med hinanden. Det giver mulighed for at diskutere problemstillinger, der ellers kan være svære at få belyst i det daglige arbejde. Helt konkret får jeg et dybdegående førstehåndsindblik i markeder og brancher, som jeg ellers skulle afsætte kostbare ressourcer til at få.”
  Martin Ripp-Jørgensen, Commercial Director, Bucher Municipal A/S

I Executive Management Forum er dit medlemskab personligt, og netværket er for dig, der er klar til at udfordre og blive udfordret på det forretnings-, ledelsesmæssige og personlige plan.

Du bidrager aktivt med viden og bringer dine erfaringer på bordet. På den måde skaber vi et fortroligt rum, hvor der er tillid til at dele forretningskritisk viden og udfordringer inden for eksport, strategi og ledelse anno 2023. Du bliver en del af en netværksgruppe, hvor vi sørger for, at du ikke møder dine konkurrenter. 

Kommende aktiviteter
 • Erfa Preben Sndergaard Doorsystem
  23.03.2023

  Netværksmøde d. 23. marts 2023 - Executive Management Forum

  Dagens tema: Corporate Sustainability Due Diligence - hvorfor nyt EU-direktiv og hvad betyder det din SMV?

  Læs mere og tilmeld

Hvem møder du i netværket?

Medlemmerne i netværksgruppen arbejder alle som topledere i internationale B2B-virksomheder. De er en del af den øverste ledelsesgruppe i en virksomhed eller forretningsenhed i en større virksomhed. Vi optager også særlige nøglepersoner.

Kontakt Ulrich, Anette eller Pernille for en uforpligtende snak om dine muligheder i Executive Management Forum.

Kontakt