I netværket ser vi på eksport fra et strategisk og ledelsesmæssigt perspektiv. Udgangspunktet er aktuelle temaer og medlemscases, så drivkraften i møderne er dine og de andre medlemmers udfordringer.

Vi henter spændende keynote-talere ind, giver dig rum til at dele og få sparring på din virksomheds muligheder og udfordringer og tager en årlig studietur til et interessant eksportmarked.

Hvad får du som medlem?

Du møder dit netværk både fysisk og online i løbet af året. Møderne er forberedt, og din netværksleder faciliterer dialogen og skaber rammerne for et fortroligt rum, hvor du kan dele udfordringer og få sparring.

Hvert år kan du desuden deltage i et årligt topledertræf og en fælles studietur til et udvalgt marked.

Du modtager løbende relevant viden fra din netværksleder, som også er din personlige kontakt i Danish Export.  

Vi planlægger årshjulet en gang om året med: 

 • 3 faciliterede netværksmøder med fokus på aktuelle temaer og medlemscases
 • Online tjek ind-møder
 • Et årligt topledertræf
 • En fælles studietur til et udvalgt marked, hvor programmet er en kombination af møder, reference- og matchmakingbesøg med et stærkt fagligt indhold og plads til dialog, sparring og socialt samvær
 • Viden og sparring fra din netværksleder

Download årshjulet for 2023 her

I Executive Management Forum er dit medlemskab personligt, og netværket er for dig, der er klar til at udfordre og blive udfordret på det forretnings-, ledelsesmæssige og personlige plan.

Du bidrager aktivt med viden og bringer dine erfaringer på bordet. På den måde skaber vi et fortroligt rum, hvor der er tillid til at dele forretningskritisk viden og udfordringer inden for eksport, strategi og ledelse anno 2023. Du bliver en del af en netværksgruppe, hvor vi sørger for, at du ikke møder dine konkurrenter. 

Kommende aktiviteter
 • World And Pin
  27.09.2023

  Strategi masterclass i Executive Management Forum

  Oplever du, at implementeringen af din virksomhedsstrategi udfordres og vil du undgå at være en del den nedslående fakta om, at 70% af strategier fejler?

  Læs mere og tilmeld
 • Eksportbarometerdagen 2023
  11.10.2023

  Eksportbarometerdagen 2023

  På årets Eksportbarometerdag – eksklusivt for Eksportbarometerets medlemmer - kan du opleve en række visionære erhvervsledere i paneldiskussion om ESG og møde tidligere statsminister Helle Thorning Schmidt, der fortæller om sine erfaringer fra politik og bestyrelsesarbejde. Dagen er arrangeret i samarbejde mellem Danish Export Association og Jyske Bank.

  Læs mere og tilmeld
 • Networking Stock2
  22.11.2023

  Netværksmøde d. 22. november 2023 - Executive Management Forum

  'Bæredygtighed i SMV' er det overordnede tema for alle netværksmøder i 2023. Det endelige program for dette netværksmøde er endnu ikke fastlagt.

  Læs mere og tilmeld

Hvem møder du i netværket?

Medlemmerne i netværksgruppen arbejder alle som topledere i internationale B2B-virksomheder. De er en del af den øverste ledelsesgruppe i en virksomhed eller forretningsenhed i en større virksomhed. Vi optager også særlige nøglepersoner.

Kontakt Anette eller Pernille for en uforpligtende snak om dine muligheder i Executive Management Forum.

Kontakt

 • Anette Galskjøt CEO danish export / dansk eksport

  Anette Galskjøt

  CEO
  +45 2535 2364 asg@danishexport.dk
 • Anette Galskjøt

  CEO

  Anette står i spidsen for Danish Export Association og er foreningens ansigt udadtil. Hun sætter retningen for Danish Export og er en spydspids i samarbejdet med andre organisationer og myndigheder.

  Med en fortid i udenrigsministeriet som blandt andet generalkonsul og handelsattaché har Anette et indgående kendskab til verdensmarkederne og dansk eksport.

  Anette Galskjøt CEO danish export / dansk eksport
 • Pernille Vildsted Nielsen Project Consultant danish export

  Pernille Vildsted Nielsen

  Member Relations Manager
  +45 6020 8579 pen@danishexport.dk
 • Pernille Vildsted Nielsen

  Member Relations Manager

  Pernille er cand.mag. i tysk og international virksomhedskommunikation og har erfaring fra både vind- og tøjbranchen, hvor hun med øje for forretningen har koordineret diverse salgsaktiviteter samt udarbejdet investor-/salgspræsentationer. Pernille er god til at skabe overskuelige og effektive interne salgsprocesser.

  Pernille Vildsted Nielsen Project Consultant danish export