Jyske Bank - International handel og strategisk sparring

Som eksportvirksomhed har I brug for et finansielt setup, der spiller. Vi tilbyder sparring og kvalificeret modspil – og løsninger, der matcher virksomheden.

Du skal kunne stole på virksomhedens bank. Være tryg ved såvel den faglige ekspertise som den personlige relation. I Jyske Bank gør vi alt for at leve op til din tillid.

Med Jyske Bank får din virksomhed en bank, der har både erfaringen, specialisterne og størrelsen til at være en stærk medspiller inden for international handel – og du får en fast erhvervspartner, der udfordrer dig og din virksomhed. Både strategisk og taktisk. Det er vejen til de finansielle løsninger, der matcher og optimerer din virksomhed.

Læs mere om dine muligheder som eksportvirksomhed i Jyske Bank.

Det kan du få som eksportvirksomhed i Jyske Bank:
 • En specialiseret erhvervspartner med ekspertise i international handel
 • Adgang til bankens specialister i fx risk management, finansiering og trade finance
 • Sparring med eksportambassadør om specialløsninger, fx fra EKF Danmarks Eksportkredit
 • Adgang til Jyske Banks Eksportbarometer med nøgletal om dansk eksport
 • En bank, der giver dig økonomisk og strategisk sparring
[Brug Ikke] Jyske Bank Partnerfoto

Jyske Nordic Payments. Nem og effektiv handel i Norge og Sverige

Har I afdelinger eller væsentlig samhandel med kunder eller leverandører i Norge og Sverige, så er Jyske Nordic Payments en nem og effektiv betalingsløsning for alle parter. Det er også vejen til et totalt overblik og til at nå de nordiske nærmarkeder via én bank.

3 stærke ved Jyske Nordic Payments:

  • Lokale betalinger i SEK og NOK
  • Samling af likviditet på én konto
  • Totalt overblik over betalinger

Løft din eksport med køberfinansiering

Er køberfinansiering med garanti fra EKF vejen til nye ordrer? Ved at tilbyde en finansieringspakke sammen med dit produkt får du en stærk position på markedspladsen. Vi giver dig mulighed for at sælge maskiner og anlæg til både slutbrugere og forhandlere med op til 5 års kredit. Uden at det går ud over din likviditet, for EKF overtager risikoen på køber, og du får dine penge med det samme.

Jyske Bank har stor ekspertise inden for køberfinansiering. Vores skræddersyede setup hjælper dig gennem hele processen fra tilsagn om garantistillelse til købers underskrift og betaling. Skal vi tage en snak om fordelene for dig og din kunde?