Secher Security - Globale IT-løsninger & cyber security

Er du forberedt på hackerangreb og har du råd til et sikkerhedsbrud? Undgå ubehagelige overraskelser og få den bedste beskyttelse mod sikkerhedsbrud og hackerangreb uanset dine medarbejderes lokation.

For mange virksomheder er risici ved cyberangreb uklare. Det gælder især for små og mellemstore virksomheder, som ofte ikke ser sig selv som mål for cyberangreb – blandt andet fordi de ikke mener, at deres systemer og data har nogen særlig værdi for IT-kriminelle. Dette er desværre langt fra sandheden.

Alle virksomheder kan blive udsat for cyberangreb, og et manglende fokus på IT-sikkerhed gør, at netop disse virksomheder ofte er lettere at angribe end andre.

De kriminelle infiltrerer virksomhedernes systemer og krypteret data og stjæler følsomme oplysninger. Desværre ender mange af disse sager i trusler om offentliggørelse af data mod en løsesum.

Dette er den værst tænkelige situation, men har du tænkt på mindre interne sikkerhedsbrud?

Der ses flere interne sikkerhedsbrud ved afskedigelse eller løbende uhensigtsmæssig brug af virksomhedens applikationer mellem medarbejderne, som medfører at vigtigt information forlader det sikre interne netværk og deles med tredje part.

Flere danske og internationale virksomheder er igennem de sidste år blevet ramt af cyberangreb.

Er behovet for fjernadgang ændret i jeres virksomhedskultur?

Er svaret ja, så kan Secher Security hjælpe Jer.

De fleste virksomheder arbejder med forskellige IT-løsninger, som konstant påvirkes af tendenser i vores samfund.

Cato Networks er den eneste producent i verden, der tilbyder en cloud-native løsning, hvor du opnår samme høje stabilitet, performance og hastighed på din hjemmearbejdsplads, som på hovedkontoret med MPLS, Wan-acceleration, firewall og SD-WAN-løsninger.

VPN-klienter fra Cato kommer med indbygget Zero Trust Network Access, som sikrer at dine hybride medarbejdere, som arbejder fra globale lokationer eller hjemmefra, kan
arbejde uforstyrret og sikkert, samt tilgå den samme mængde data, som var de fysisk tilstede på kontoret.

Ved at få hele eller dele at din virksomheds IT-services leveret fra Cato Networks, vil det i langt de fleste tilfælde betyder en besparelse i både tid og økonomi, da du samler flere løsninger ved én leverandør.

Secher Hængelås

Book et møde med os

Giver dette mening for dig? Eller er forkortelserne ovenfor som et fremmedsprog?

Vi tilbyder dig et uforpligtende møde, hvor du, din CIO, Netværks & sikkerheds- Ingeniør, -Administrator eller IT Arkitekt kan deltage. Vi sørger for at I alle forstår effekten og mulighederne med Cato Networks og får ny viden på området.

Vil du have optimal Connectivity i Kina?

Eller hvad med dine produktionsanlæg og salgskontorer uden for Danmark?

Vi sørger for et simpelt og effektivt IT-setup, hvor Microsoft OneDrive, Sharepoint, Office365, Citrix, RDP, SAP, Navision og Dynamics også virker optimalt uanset om du sidder i Holland, Australien eller Kina.

Se hvordan vi hjalp Hoyer Motors her

 • "Nu er vores forbindelse meget bedre, specielt til Kina. Før Cato Networks havde vi medarbejdere i Kina, som ikke kunne forbindes via Remote Desktop. Det kan de nu, og vi oplever en bedre performance."
  IT Senior Administrator, Hoyer Motors

Vi kan hjælpe dig, hvis din virksomhed har:

 • Hovedkontor i Danmark med afdelinger på flere globale lokationer; specielt Kina, Asien, Sydamerika, Australien og USA.
 • Brug for hurtig, sikker, stabil og simpel infrastruktur.
 • 50+ medarbejdere og brugere fordelt på flere globale lokationer.

Hvis du kan svare ja til ovenstående, kan vi helt sikkert hjælpe dig med en simpel, sikker og effektiv IT-løsning.

Kontakt os i dag og vi finder et tidspunkt til at drøfte jeres situation og muligheder – helt uforpligtende.

Vil du vide mere om Secher Security?

Ring til Kristian Secher-Johnsen på +45 50 330 440 og hør, hvad vi kan gøre for netop din virksomhed, eller læs mere om Secher Security på hjemmesiden.

 • Hvad er netværk og networking?

  Danish Exports partnere

  Se listen over vores partnere og se, hvilke fordele det giver dig som medlem.