Secher Security - Globale IT-løsninger & Cyber security

 • Er du forberedt på hackerangreb?
 • Har du råd til et sikkerhedsbrud? Oplever du performance udfordringer og ønsker du driftssikkerhed uanset hvilken lokation jeres remote medarbejdere befinder sig på, eller hvilket kontinent fabrikken ligger på?
 • Står du overfor at skulle åbne et nyt produktionsanlæg, lager eller kontor på en fjern lokation, og ønsker en sikker og fleksibel IT-løsning som kan håndteres fra HQ i Danmark?

At have en stærk IT-sikkerhedsplan og løbende opdatering af sikkerhedsløsninger er afgørende for at beskytte virksomhedens data og forhindre cyberangreb. Global connectivity og høj performance mellem virksomhedens globale lokationer er vigtigt for at sikre effektiv kommunikation og samarbejde på tværs af organisationen, mens stabil og sikker netværks performance er vigtigt for at undgå nedetid og forstyrrelser i forretningskritiske processer. Derfor er det vigtigt at investere i de rette teknologier og sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte virksomhedens netværksinfrastruktur og opretholde en høj grad af driftsstabilitet og sikkerhed.

Vi kan hjælpe dig, hvis din virksomhed har:

 • Hovedkontor i Danmark med afdelinger på flere globale lokationer; specielt Kina, Asien, Sydamerika, Australien og USA.
 • Brug for hurtig, sikker, stabil og simpel IT-infrastruktur.
 • 50+ medarbejdere og brugere fordelt på flere globale lokationer.

Hvis du kan svare ja til ovenstående, kan vi helt sikkert hjælpe dig med en simpel, sikker og effektiv IT-løsning.

Kontakt os i dag og vi finder et tidspunkt til at drøfte jeres situation og prøvekøre jeres muligheder. 

Lyder det som noget for jer?

Hvis du har produktion i Kina, så ved du at både lovgivning og de kinesiske firewalls er et kapitel for sig selv, men hvad nu hvis du kan få en løsning som allerede har håndteret alle disse forhold, så du ”blot” skal læne dig tilbage og se at niveauet af packet loss og nedetid bliver reduceret, så du får glade medarbejdere og en bedre bundlinje.

Det er da sød musik – i hvert fald for de fleste.

Men det stopper ikke her….

For som IT-chef, IT-arkitekt, konsulent eller måske CFO, ved du at drift, udvikling og IT-setuppet går hånd i hånd og behovet kan ændre sig fra dag til dig.

Hvis du kan få en løsning som kan skalere i takt med at jeres forretning vokser, så du ikke behøver at forudsige eller fremlægge kæmpe budgetter flere år før behovet opstår, så kan du sparre ressourcer og bemanding, indtil behovet opstår. Samtidig skal du heller ikke bekymre dig om at åbne endnu en IT-afdeling og onboarde medarbejdere, da du med vores løsning får et setup hvor den daglige drift og vedligehold af systemet foregår automatisk, ledet og håndteret centralt fra jeres hovedkvarter. 

Hos Secher Security har vi specialiseret os i at hjælpe virksomheder med at implementere SASE-løsninger, der er tilpasset deres specifikke behov. SASE forenkler netværksarkitekturen ved at integrere netværk og sikkerhed i én samlet løsning, hvilket reducerer kompleksiteten i IT-infrastrukturen og gør det nemmere at administrere og vedligeholde.

Med mere en 20 års erfaring har vi nøje udvalgt vores leverandører og samarbejdspartnere, så vi kan tilbyde løsninger, som indeholder de nyeste teknologier. Du får overblik, kontrol og sikkerhed, og med den rigtige IT-løsning vil du opleve, at performancegraden i din virksomhed stiger og at dine medarbejdere bliver mere effektive.

Secher Hængelås

Prøvekør med Secher Security

Ville du nogensinde købe en bil uden at prøvekøre den først?

Nej vel?

Derfor anbefaler vi dig at gennemføre en demo i et sikkert testmiljø sammen med os, når du står over for at:

 • Forny din nuværende licens eller MPLS-kontrakt
 • Overvejer at skifte leverandør af din IT-infrastruktur
 • Eller har brug for at få sparring og ny viden om alternative løsninger på markedet, som har indvirkning på hele din driftssikkerhed.

Med Secher Security får du overblik, kontrol og sikkerhed!

 • "Nu er vores forbindelse meget bedre, specielt til Kina. Før samarbejdet med Secher Security havde vi medarbejdere i Kina, som ikke kunne forbindes via Remote Desktop. Det kan de nu, og vi oplever en bedre performance."
  IT Senior Administrator, Hoyer Motors
 • Hvad er netværk og networking?

  Danish Exports partnere

  Se listen over vores partnere og se, hvilke fordele det giver dig som medlem.