Partner: Secher Security ApS - Vil du have optimal internetforbindelse til Kina? Vi sørger for et simpelt og effektivt IT-setup

Vi får Microsoft OneDrive, Sharepoint, Office365, Citrix, RDP, SAP, Navision, Dynamics til også at virke fra Kina.

SASE er vejen frem, hvis du ønsker en sikker, stabil og accelererende forbindelse mellem dine lokale og globale lokationer. Secher Security kan hjælpe dig med implementering af et overskuelig og simpelt IT-setup, som både sikrer din performance og sikkerhed på samme tid.

Vi kan hjælpe dig, hvis din virksomhed har:
  • Hovedkontor i Danmark og afdelinger på flere globale lokationer i specielt Kina, Asien, Sydamerika eller USA
  • Brug for hurtigere, sikrere, mere stabilt og simpelt infrastruktur
  • +100 medarbejdere/brugere fordelt på flere lokationer

Hvis du kan svare Ja til ovenstående, kan vi helt sikkert hjælpe dig med en simpel, sikker og effektiv IT-løsning.

Vil du vide mere om Secher Security?

Ring til Kristian Secher-Johnsen på +45 50 330 440 og hør hvad vi kan gøre for netop din virksomhed, eller læs mere om Secher Security på hjemmesiden.

Cato Networks SASE Overview

Én løsning til at håndtere alle virksomhedens netværks- og IT-sikkerhedsløsninger

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men ikke desto mindre er det præcis det, Secher Security kan hjælpe din virksomhed med ved implementering af Cato Networks’ SASE-platform.

Cato Networks står bag verdens første SASE – Secure Access Service Edge platform, som forener IT-sikkerhedsløsninger som MPLS, Next Generation Firewall, SD-WAN og WAN-acceleration i én samlet cloudbaseret løsning. Vi hjælper med en simpel overflytning fra MPLS til SD-WAN og optimerer og sikrer tilgangen for alle brugere på samtlige globale lokationer, og integrerer cloudbaseret datacentre og mobilbrugere til et netværk.

Ved at få hele eller dele at din virksomheds IT-services leveret fra Cato Networks, vil det i langt de fleste tilfælde betyder en besparelse i både tid og økonomi, da du samler flere løsninger ved én leverandør.

Vil du høre mere om Cato Networks og et fremtidigt samarbejde?

Ring til Kristian Secher-Johnsen på +45 50 330 440 og få et uforpligtende tilbud eller læs mere her: https://www.sechersecurity.dk/cato-networks/

  • Networking Hilser

    Danish Exports partnere

    Se listen over vores partnere og se, hvilke fordele det giver dig som medlem.