Atradius – Danmarks førende på kreditforsikring

Atradius er førende i Danmark inden for kreditforsikring, garantier og erhvervsinkasso med mere end 90 års erfaring og en markedsandel på 60%.

En kreditforsikring sikrer dig mod de tab du kan få, når du sælger på kredit. Vores fornemmeste opgave er derfor at sikre, at du får dit salg betalt. Og vi dækker dit tab med op til 90%.

Værdien af en kreditforsikring er, at du kan handle både lokalt og globalt, uden at skulle frygte for konsekvensen af manglende betalinger. Det samme gælder, hvis du eksporterer til lande, med risiko for eksempel intern eller eksterne konflikter – her er det også muligt at forsikre sig mod det.

[Brug ikk] Atradius Stemningsbillede

En kreditforsikring hos Atradius giver dig:

 • Dine penge igen, når din kunder ikke betaler eller går konkurs
 • En sparringspartner der kender dine markeder og din branche
 • Mulighed for at opbygge relationer til endnu ukendte kunder
 • Mulighed for at sælge uden at skulle kræve forudbetaling
 • Løbende overvågning af dine forsikrede kunder

Kort fortalt er kreditforsikring til dig, der vil være sikker på, at få det du har solgt på kredit tilbage igen

Du kan sammenligne en kreditforsikring med en anden nødvendig forsikring, som du aldrig ville undvære. Det kan for eksempel være en erhvervs- eller brandforsikring til din virksomhed. Det samme skal du tænke om det, du sælger på kredit – det skal naturligvis forsikres.

Vi ved, at en kreditforsikring er en beslutning, du skal overveje og drøfte med direktion og bestyrelse. Derfor opfordrer vi dig til at kontakte os for en uforpligtende snak. Her vender dine ønsker og behov for dækning, og giver dig et skræddersyet tilbud, du kan tage med og præsentere for dine lederkolleger.

 • Når du tegner en kreditforsikring hos os, får du viden og ekspertise med i forsikringen. Vi har adgang til information fra flere end 240 millioner virksomheder verden over, og har altid en unik og opdateret markedsindsigt
  Christian Norgaard Christian Nørgaard Kontakt Christian Nørgaard på LinkedIn

Et salg er ikke gennemført før kunden har betalt

Atradius er førende i Danmark inden for kreditforsikring, garantier og erhvervsinkasso med mere end 90 års erfaring og en markedsandel på 60%.

Vi tilbyder løsninger, der understøtter vækst ved at forbedre den økonomiske stabilitet, forenkle kreditstyringen og reducere kreditomkostningerne. Vores kunder er et bredt udsnit af store og små virksomheder inden for alle brancher.

Vi er en del af et globalt kreditforsikringsselskab med 3.700 medarbejdere i mere end 50 lande og ejet af forsikringskoncernen Grupo Catalana Occidente. I Danmark beskæftiger vi ca. 100 medarbejdere og har kontorer i Århus og København. 

 • Hvad er netværk og networking?

  Danish Exports partnere

  Se listen over vores partnere og se, hvilke fordele det giver dig som medlem.