Laege Og Pationt Paa Hospitalsgang

Dine fordele

Som medlem i netværket får du forskellige fordele, som kan gøre en forskel i dit daglige arbejde med eksport.

Som medlem har du:
 • Et aktivt fællesskab med dygtige eksportører til sundhedssektoren og life science-industrien, du hjælper og deler erfaringer med
 • Kortere vej til kontakter og erfaringer, der sparer tid og ressourcer for dig og din virksomhed
 • Viden om relevante internationale markeder og mulighed for at tage med på markedsbesøg
 • Adgang til aktiviteter, hvor du kan møde nye leads og både pleje og opbygge relationer med internationale beslutningstagere
 • Et tæt samarbejde med vores netværkskonsulent, så du hurtigt kan komme videre med din udfordring
 • Viden om udvikling og tendenser i sundhedssektoren og life science-industrien på eksportmarkeder
 • En erfaren medlemsforening i ryggen med mere end 700 virksomheder, du kan sparre med
 • "I netværket hjælper vi hinanden med at løfte opgaverne til helt nye højder. Ved at have et stort netværk, har vi mulighed for at trække folk fra netværket ind til at bidrage med deres ekspertviden på en konkret opgave. Vi får derved mulighed for at byde ind på en opgave, vi ellers havde måtte takke nej til."
  Henrik Aunstrup Henrik Aunstrup, Salgschef, AMP A/S
 • ”Vi har deltaget i et markedsbesøg til Sverige, som var arrangeret af Health Tech. Her fik vi åbnet døre til potentielle kunder og viden om disse kunder, som vi kan trække på senere i en eventuel salgsproces. Derudover hørte vi lærerige oplæg om mentalitet og beslutningsprocesser på det svenske marked. Kombinationen af oplæg og muligheden for at tale med de svenske virksomheder gav rigtig god indsigt i markedet.”
  Jens Heidemann Sørensen, Project and Sales Engineer, LSS Etikettering A/S

Hvad kan du deltage i?

I Danish Export - Health Tech kan du møde medlemmer, potentielle kunder og nye markeder. Her er det medlemmerne, der sætter kursen, og derfor kan du deltage i aktiviteter, der matcher dig og udviklingen i branchen:

 • 3-4 netværksmøder om året med fokus på networking og eksportsalg i life science-industrien
 • Nøglefærdige fællesstande på internationale fagmesser
 • Fact finding-ture og markedsbesøg på nær- og fjernmarkeder
 • Webinarer om eksportsalg og international B2B markedsføring
 • Mulighed for kurser, seminarer og uddannelse i alle verdenshjørner af eksport via vores Academy
Kommende aktiviteter
 • Tysk Flag
  25.09.2023

  Life science industry visit to Germany 2023

  Læs mere og tilmeld
 • Norge Flag - norsk flag
  10.10.2023

  LabDays Oslo 2023

  Do you want to strengthen your position as a supplier to the diagnostic & laboratory technology and equipment market in Norway?

  Læs mere og tilmeld
 • Eksportbarometerdagen 2023
  11.10.2023

  Eksportbarometerdagen 2023

  På årets Eksportbarometerdag – eksklusivt for Eksportbarometerets medlemmer - kan du opleve en række visionære erhvervsledere i paneldiskussion om ESG og møde tidligere statsminister Helle Thorning Schmidt, der fortæller om sine erfaringer fra politik og bestyrelsesarbejde. Dagen er arrangeret i samarbejde mellem Danish Export Association og Jyske Bank.

  Læs mere og tilmeld
 • EHIN Feature
  06.11.2023

  EHiN Norway 2023

  EXHIBITION: Join the Danish Pavilion for e-health at EHiN near Oslo 7- 8 November 2023. With nearly 2.000 visitors during two exhibition days, EHiN is Norway’s largest meeting place for health digitalization and assisted living technologies.

  Læs mere og tilmeld
 • Feature Image Aktivitetsliste (5)
  13.11.2023

  Compamed 2023 - Düsseldorf, Germany

  Participate on Pavilion of Denmark at COMPAMED 2023, a leading market place for the medical supplier industry

  Læs mere og tilmeld
 • Health Netværksmøde 2018
  28.11.2023

  Netværksmøde Health Tech nov. 2023

  Læs mere og tilmeld
 • Feature Image Aktivitetsliste (1)
  29.01.2024

  Arab Health 2024 - Dubai, UAE

  Be part of Pavilion of Denmark at Arab Health - the most important marketplace for healthcare companies, technology, products and services in the MENA region.

  Læs mere og tilmeld
 • Nederlands Holland
  08.04.2024

  Healthcare sector visit to the Netherlands

  Læs mere og tilmeld
 • Feature Image 1 Aktivitetsliste
  19.06.2024

  FIME 2024

  Be part of the Pavilion of Denmark at FIME (Florida International Medical Expo) - The Americas' leading medical trade fair gathering thousands of medical device and equipment manufacturers, suppliers, distributors, and other healthcare professionals

  Læs mere og tilmeld
Thomas og Frederikke, Health Tech
Thomas Andersen på fremstød med Danish Export - Health Tech

Bag om Health Tech

Thomas Andersen står i spidsen for Health Tech-netværket. Han har et stort kendskab til life science-industrien samt sundheds- og velfærdssektoren, og kan give sparring på, hvordan du kan øge din eksport til disse sektorer. Han har mere end 30 års eksporterfaring og et stort kendskab til markedsetablering.

Thomas har arbejdet i både private virksomheder og den offentlige sektor. Han har også været selvstændig i tre år, og derfor har han hands-on viden om de udfordringer, mindre virksomheder står med, når de skal øge deres eksport.

Vil du have sparring på specifikke markeder, kan Thomas hjælpe dig med viden om de fleste europæiske lande samt Australien, Kenya og Thailand, hvor han har været udstationeret.

Som medlem af Health Tech-netværket kan du komme med omkring 40 andre medlemsvirksomheder ud på eksportmarkeder hvert år og møde nye og eksisterende kunder og samarbejdspartnere.

Herudover tager Thomas medlemmer i små grupper med helt ind i maskinrummet hos et stigende antal spændende kunder i Europa, og har fokus på at lave fællesstande på udvalgte fagmesser i Europa, Mellemøsten og Sydøstasien.

Kontakt Thomas for en uforpligtende snak om hvad han kan gøre for dig og din virksomhed.

Kontakt

 • Thomas Andersen Head of Health Tech danish export / dansk eksport

  Thomas Andersen

  Head of Health Tech
  +45 2447 8502 tan@danishexport.dk
 • Thomas Andersen

  Head of Health Tech

  Thomas har et stort kendskab til life science-industrien samt sundheds- og velfærdssektoren, og vil du have sparring på, hvordan du kan øge din eksport i disse sektorer, er det ham, du skal tage fat i. Han er primus motor i vores Health Tech-netværk, og med mere end 20 års eksporterfaring har han blandt andet stort kendskab til markedsetablering.

  Thomas har arbejdet i både private virksomheder og den offentlige sektor. Han har også været selvstændig i tre år, og derfor har han hands-on viden om de udfordringer, mindre virksomheder står med, når de skal øge deres eksport.

  Vil du have sparring på markeder, kan Thomas hjælpe dig med viden om de fleste europæiske lande samt Australien, Kenya og Thailand, hvor han har været udstationeret.

  Thomas Andersen Head of Health Tech danish export / dansk eksport

Hvem er medlem?

Hos os bliver du del af et netværk med eksportsælgere, projektledere, salgschefer og ejere, der hver dag arbejder med spændende projekter inden for life-science.

Virksomhederne arbejder typisk med rådgivning, teknologi, projekter eller leverer komponenter til branchen. Det kan fx være til medico- og pharmaindustrien, hospitaler eller plejehjem. Se en oversigt over medlemvirksomhederne her - og måske dine kommende sparringspartnere her.

How to guide: Sådan bliver du en bedre networker

Hvem sætter kursen?

Input fra medlemmer er drivkraften for netværket, fordi det er dig, der har føling med jeres udfordringer. Derfor arbejder vi sammen med et Advisory Board med medlemmer, der fungerer som sparringspartnere på aktiviteter i netværket:

 • Bo Vestergaard 
  Niras A/S. LinkedIn
 • Niels Jensen 
  Varo Specialmaskiner A/S. LinkedIn
 • Stephan Holm 
  KEN Hygiene Systems A/S. LinkedIn
 • Poul Erik Jensen 
  VELA - Vermund Larsen A/S. LinkedIn
 • Svend-Erik Jensen 
  SP Medical A/S. LinkedIn
 • Henrik Aunstrup
  AMP A/S. LinkedIn
Del markedsviden og eksporterfaringer i Health Tech