• Om os

Om Danish Export

Danish Export er en non-profit, medlemsejet og medlemsdrevet forening. Vi hjælper ambitiøse danske B2B eksportvirksomheder med at skabe international vækst – og har gjort det siden 1965. Det gør vi gennem vidensdeling, netværk og eksportaktiviteter med vores medlemmer og samarbejdspartnere.

Danish Exports medlemmer

Foreningen Danish Export Association har mere end 700 medlemmer fra mange forskellige brancher og industrier. Det kan både være virksomheder med stor eksporterfaring og virksomheder, der har etableret sig på det første eksportmarked.

Medlemmernes funktioner er ofte eksportsælgere, salgsdirektører, CEO’s, projektledere, marketingspecialister og ingeniører, der arbejder med eksportsalg, ledelse, forretningsudvikling, marketing og teknologi.

Alle har det til fælles, at de arbejder med eksport på et eller flere markeder, og at de kan se værdien i at udveksle viden og erfaringer med hinanden.

Se alle Danish Exports medlemmer her...

Mange medlemmer af Danish Export er virksomheder eller personer, der er en del af et eller flere af vores forskellige kundesegmenterede eksportnetværk, landenetværk og/eller funktionsnetværk. De får derigennem sparring, værktøjer og kontakter indenfor en specifik industri, et bestemt land eller et udvalgt funktionsområde.

Via topmenuen kan du læse mere om de forskellige netværk.

Danish Exports samarbejdspartnere

Danish Export har en række samarbejdspartnere, som strategisk kan hjælpe foreningens medlemmer med at stå endnu stærkere, når de skal vækste internationalt.

Læs om de strategiske samarbejder ved Danish Export her…

Medarbejdere ved Danish Export

I Danish Exports sekretariat er vi 40 medarbejdere fordelt på vores hovedkontor i Eksportens Hus i Silkeborg og vores kontorer i København og Shanghai. Vores fornemste opgave er at varetage den daglige drift af Danish Export og at være danske eksportvirksomheders naturlige bindeled til viden og relevante kontakter i Danmark og internationalt.

I sekretariatet taler vi med vores medlemmer hver dag. Vi har fokus på virksomhedernes udfordringer og behov og arbejder for, at virksomhederne får den rette hjælp, støtte og sparring til at lykkes med eksport. Vi er tæt på de enkelte medarbejdere i virksomhederne og hjælper dem med at udvikle sig og gøre en forskel for eksporten inden for deres fagområde.

Hvert år holder Danish Export rigtig mange netværksarrangementer, messer og workshops. Det gør vi, fordi værdien af nye kontakter og solide erfaringer opstår, når vi deler vores viden og ideer med hinanden.

Se alle medarbejdere ved Danish Export her... 

 

Danish Export har en bestyrelse, som er valgt af medlemmerne. Derudover har foreningen et Executive Advisory Board og et Advisory Board i hvert netværk, som bidrager til udviklingen.

Bestyrelsesmedlemmer

Bestyrelsen, der vælges på vores generalforsamling, består af:

Formand 

Henrik Mørkholt Sørensen
LinkedIn
DESMI Pumping Technology A/S
www.desmi.com 

Næstformand

Louise Andreasen
LinkedIn
Eltronic Fueltech
www.eltronicfueltech.com

Medlemmer

Søren Hvilshøj
LinkedIn
NIRAS A/S
www.niras.dk

Henrik Helsinghof
LinkedIn
Bramidan
www.bramidan.dk

Nina Dencker Nielsen
LinkedIn
Rockwool Nordics
www.rockwool.com

Kaj Nees S. Stjernholm
LinkedIn
Stjernholm A/S
www.stjernholm.dk

Executive Advisory Board

I vores Executive Advisory Board sidder medlemmerne i bestyrelsen og formændene i de enkelte netværks advisory boards. Udover bestyrelsesmedlemmerne herover består boardet af:

B2B Marketing
Henriette Sabine Thorup
LinkedIn
DSI Dantech
https://dsidantech.com/

Cruise & Ferry
Mads Agerholm Christensen
LinkedIn
Dansk Wilton A/S
www.danskwilton.com

Energy
TBA

Food Tech
Søren Rahbek
LinkedIn
Door System A/S
www.doorsystem.dk

Health Tech
Bo Vestergaard
LinkedIn
Niras A/S
www.niras.dk

Marine
Martin Mikkelsen
LinkedIn
Weilbach A/S
www.weilbach.com

Marine & Offshore China
Kaare Petersen
LinkedIn
DESMI Suzhou
www.desmi.com

Water
TBA

Wind China
Thomas Møller Andersen
LinkedIn
CC Jensen China
www.cjc.dk

Danish Exports historie

Danish Export Association blev stiftet helt tilbage i 1965 af 11 midtjyske virksomheder under navnet Midt- og Vestjysk Eksportforening.

Formålet var dengang at hjælpe danske virksomheder med at vækste via vidensdeling og erfaringsudveksling om de kunder og projekter, der fandtes i udlandet. Det grundlag lever foreningen stadig på i dag, og vi kan se tilbage på mange år med konstant vækst i antallet af netværk, aktiviteter og medlemmer.

Hør hvad vi arbejder med ved Danish Export
 • Historien om det, der i dag er Danish Export Association

  Historien om det, der i dag er Danish Export Association

  Se mere
 • Eksportprojekter i Danish Export

  Eksportprojekter i Danish Export

  Se mere