Fish Tech Fotolia 9681897 XL

Dine fordele som medlem

 • Stærkt fagligt netværk: Vi har fokus på videndeling og sparring om muligheder og udfordringer. 
 • Kortere vej til relevante aktører:  Du kan spare tid og ressourcer for dig og din virksomhed. Vi sætter f.eks gerne medlemmer i spil indbyrdes eller overfor relevante internationale aktører.
 • Markedsviden: Vi udarbejder løbende markedsinformation med leads/kundeemener til medlemskredsen bl.a. baseret på konkrete forespørgsler fra medlemmerne. 
 • Online tiltag: Du får som medlem adgang til gratis webinarer med fokus på et geografisk marked,  kundeemner, distributionskanaler mv., som kan være relevant for netop dig og din eksport. 
 • International profilering: Fx på Linkedin og i fagmedier i forbindelse med eksportfremstød.
 • Tæt dialog med dit netværksteam: Vi er altid tilgængelig for dialog og sparring. Du kan som medlem altid byde ind og være med til at sætte dit præg på tiltag og aktiviteter i netværket.
 • Fish Tech–netværket sammensætter relevante og vedkommende netværksmøder med forskelligt fagligt indhold og oplæg med interessante aktører fra branchen og med god mulighed for networking og dialog med de andre deltagere.
  Profil Martin Christensen, Sales Manager, Orskov Yard
 • Som opstartsvirksomhed har det været enormt værdifuldt at trække på Fish Tech-netværket. Vi har skudt ”genvej” med ting, der ville have taget lang tid at få på benene alene. Vi ser frem til at betale tilbage med netværk og god viden
  0 Ruben Uldal Hansen, CEO/Partner, NORD-Machinery ApS
 • I Fish Tech-netværket får vi adgang til konkret hands-on og relevant markedsviden. Det letter vores arbejde med at finde relevante kundeemner og samarbejdspartnere på eksportmarkederne.
  IMG 5208 Thomas Lund, Sales Manager, DAN-FENDER (dan hill plast a/s)
 • EXPO-NETs medlemskab i Fish Tech-netværket er værdiskabende for vores virksomhed og mit eget arbejde med eksport ved at bidrage til sparring og kompetenceudvikling.
  Morten L. Nielsen V2 Morten Lybech Nielsen, Sales Manager, EXPO-NET Danmark A/S
 • I Fish Tech-netværket får vi en dybere indsigt og opbygger større viden om fiskeriindustrien, som er et vigtigt segment for os, fordi vi kan sparre med andre danske virksomheder fra industrien og teamet i Fish Tech.
  IMG 0917 Rune Hjortnæs Pedersen, Technical Sales Manager, GreenOil Standard ApS

Hvad kan du deltage i?

 • Netværksmøder: Vi mødes på tværs i industrierne til netværksmøder i Danmark. Program på møderne byder på faglige oplæg, networking-aktiviteter og evt. virksomhedsbesøg. Medlemmer deltager til særlig medlemspris. 

 • Eksportfremstød internationalt: Eksportfremstød er i høj grad medlemsdrevet. Tiltag arrangeres til interessante markeder og messer indenfor segmenterne, hvor der er søgning imod i medlemskredsen.

 • Dansk fællesstand: Landepavillon på fagmesser internationalt inden for industrierne. Her står du sammen med andre danske eksportvirksomheder. Det skaber en stærk synlighed omkring de danske kompetencer overfor internationale aktører. Vi tager hånd om meget af det praktiske, så du kan fokusere på dine forretningsforbindelser, kunder og potentielle kunder.

 • B2B markedsbesøg: Vi arrangerer markedsbesøg til udvalgte eksportmarkeder, hvor vi har fokus på B2B møder med relevante beslutningstagere samt virksomhedsbesøg hos spændende aktører i området.
Kommende aktiviteter
 • Kopi Af Feature Image Aktiviteter (Til Aktivitetsoversigten) (7)
  02.03.2022

  AquaSur 2022 - Puerto Montt, Chile

  Exhibit on Pavilion of Denmark at the leading aquaculture industry exhibition in the southern hemisphere

  Læs mere og tilmeld
 • Seafoodprocessing Global Horiz Web 2018
  26.04.2022

  SPG 2022 - Seafood Processing Global - Barcelona, Spain

  Join the Pavilion of Denmark at SPG 2022 – brand new location onwards in Barcelona

  Læs mere og tilmeld
 • Aquaculture UK logo
  03.05.2022

  Aquaculture UK 2022 - Aviemore, Scotland

  Join the Pavilion of Denmark at the leading aquaculture exhibition in Scotland

  Læs mere og tilmeld
 • Kopi Af Feature Image Aktiviteter (Til Aktivitetsoversigten) (1)
  10.05.2022

  HavExpo 2022 - Bergen, Norway

  Be part of Pavilion of Denmark on HavExpo, the first exhibition of its kind gathering the entire fishing industry under one roof.

  Læs mere og tilmeld
 • Atlantic Fair Bred
  17.05.2022

  Atlantic Fair 2022 - Klaksvik, Faroe Islands

  Join the Pavilion of Denmark on Atlantic Fair - The Faroe Islands largest industrial exhibition dedicated the commercial fisheries

  Læs mere og tilmeld
 • Feature Image Aktiviteter 1
  08.06.2022

  Icelandic Fisheries Exhibition 2022 - Kópavogur, Iceland

  Join the Pavilion of Denmark on Icelandic Fisheries Exhibition - the leading exhibition in the North Atlantic targeted the fish and seafood industry

  Læs mere og tilmeld
 • Nor Fishing
  23.08.2022

  Nor-Fishing 2022 - Trondheim, Norway

  Do you want to assure a strong exposure at one of the world's most important exhibitions for the fisheries industry? Join Pavilion of Denmark at Nor-Fishing 2022

  Læs mere og tilmeld
 • Logo Til Web
  21.09.2022

  Seafood Expo Russia 2022 - Saint Petersburg, Russia

  Join the Pavilion of Denmark at Seafood Expo Russia 2022 - a strong gateway to the Russian fish and seafood industry

  Læs mere og tilmeld
 • Feature Image Aktiviteter (1)
  12.03.2023

  SPNA 2023 - Seafood Processing North America - Boston, USA

  Join us on Pavilion of Denmark at SPNA 2023 - The most important seafood processing exhibition in North America

  Læs mere og tilmeld

Bag om Fish Tech

Martin Winkel Lilleøre står i spidsen for Fish Tech-netværket. Han har mere end ti års erfaring med salg og et stort kendskab til fiskeri-, akvakultur- og procesindustrien. Han har opbygget et stort netværk af relevante personer inden for industrierne, og kan hjælpe dig med sparring om markedsmuligheder, kontakter og eksportudfordringer.

Martin har desuden et stort dansk og internationalt netværk, har boet i udlandet ad flere omgange og har arbejdet med fremstød til blandt andet Chile, Rusland, Kina, Norge, Skotland, Island, Færøerne, Belgien, Dubai, USA og Marokko.

Fish Tech-netværket favner mere end 100 medlemmer inden for de nævnte industrier. Du bliver derfor en del af et fagligt stærkt og alsidigt netværk af leverandører til henholdsvis akvakultur/fiskeopdræt, fiskeri og fisk/skaldyrsprocesindustrien.

Vi er i tæt dialog med vores medlemmer og lytter til input fra medlemsskaren. Medlemmerne er drivkraften og du er som medlem med til at sætte kursen for netværket og vores aktiviteter.

Du kan som medlem sparre med såvel Martin som øvrige medlemmer i netværket om muligheder, udfordringer, og hvad der generelt rører sig i markedet.

Fish Tech-netværket møder stor interesse og anerkendelse internationalt for vores medlemmers kompetencer. Det er vi stolte af, og vi vil gerne være med til at synliggøre de danske medlemsvirksomheders kompetencer endnu mere overfor relevante aktører og potentielle kunder internationalt.

Kontakt Martin for en uforpligtende snak om hvad han kan gøre for dig og din virksomhed.

Kontakt

 • Farver Martin Tilrettet Til Web 2019

  Martin Winkel Lilleøre

  Head of Fish Tech +45 6020 8557 maw@danishexport.dk
 • Martin Winkel Lilleøre

  Head of Fish Tech

  Martin står for netværket Fish Tech. Han har mere end ti års erfaring med salg og stort kendskab til fiskeri, akvakultur og procesudstyr. Han har opbygget et stort netværk af relevante personer inden for industrierne og kan hjælpe dig med sparring om markedsmuligheder, kontakter og eksportudfordringer.

  Martin har en kreativ tilgang til arbejdsopgaverne og et stort dansk og internationalt netværk. Han har boet i udlandet ad flere omgange og har arbejdet med fremstød til blandt andet Chile, Rusland, Kina, Norge, Skotland, Island, Færøerne, Belgien, Dubai, USA og Marokko.

  Farver Martin Tilrettet Til Web 2019

Hvem er medlem?

Medlemmerne udgør et fagligt stærkt og dynamisk netværk med blandt andre eksportsælgere, virksomhedsledere, ingeniører, teknikere, produktudviklere, salgschefer og projektledere, der fx arbejder med forretningsudvikling, eksportsalg, rådgivning og teknologiudvikling. 

I Fish Tech-netværket favner vi en bred gruppe af virksomheder og vores medlemmer er både virksomheder med stor eksporterfaring og start-up virksomheder, der ønsker at komme igang med eksport.

Virksomhederne er bl.a.  leverandører af udstyr, teknologi, løsninger og rådgivning til den internationale fiskeri-, opdræts- eller fisk/skaldyrsprocesindustri. Se en oversigt over medlemvirksomhederne - og måske dine kommende sparringspartnere inden for eksport her.

Netværksmøde Akvakultur Jan 2019 IMG 0180
Netværksmøde i Fish Tech
 • Vi har deltaget i markedsbesøg med Fish Tech-netværket, hvor vi fik en direkte og unik adgang til vigtige spillere og potentielle kunder på det norske fiskerimarked. Det resulterede kort tid efter turen i ordre til os fra én af de besøgte aktører i Norge.
  IMG 8895 Henning Pedersen, Business Manager, Scan Steering, A/S Scan
 • Jeg har bl.a. deltaget på et markedsbesøg i Kina med Fish Tech-netværket. På turen fik vi markedsindsigt og mulighed for at møde vigtige og relevante aktører i den kinesiske fiskeriindustri, som ville være svære at få adgang til på egen hånd.
  Thomas Billede Thomas Dalsgaard, Export Sales, Area Sales Manager, Brdr. Markussens Metalvarefabrik A/S
 • Vi har været med Fish Tech-netværket på dansk fællesstand på internationale fagmesser verden over. Når vi står i samlet flok med andre danske virksomheder opnår vi stærk synlighed og en fælles profilering. Vi kan også henvise til hinanden på fællesstanden, så vi kan hjælpe hinanden med at komme i kontakt med interessante potentielle kunder.
  IMG 9416 L Peter Nygaard Christensen, Sales Director, Fish, DSI Freezing Solutions A/S
 • Vores medlemskab i netværket giver værdi hver gang vi mødes. Vi oplever stor synergi i gruppen, hvor vi bl.a. sparrer om muligheder og udfordringer på nuværende og potentielle markeder. På netværksmøderne henter vi viden og inspireres om markedstendenser m.m. og på fremstød og messer er det meget nemmere med en overordnet koordineret indsats fra Danish Export Association.
  Rene Jensen JS Proputec (002) René Jensen, Head of Sales, JS Proputec A/S
 • Vi deltager aktivt i mange af Fish Tech-netværkets aktiviteter både i Danmark og international. Netværket giver os adgang til relevant brancheviden, et stærkt netværk af virksomheder på tværs af fiskeri- og akvakulturbranchen og fælles profilering af de danske kompetencer internationalt
  Billede Linn Linn Indrestrand, Udviklingskoordinator, Hirtshals Havn
Viden

Hent viden og erfaringer

I Fish Tech-netværket har vi fokus på videndeling og sparring, som kan understøtte dit daglige arbejde med eksport og bidrage til, at din virksomhed kan vækste internationalt.

Fisk Uden Hoveder

Danske leverandører hjælper fiskeproducenter med at kontrollere alle processer

Læs artiklen
Fisk Uden Hoveder

Danish suppliers help fish producers control all processes

Read article
Laks Udskaaret

High demand for salmon will drive development of land-based farming

Read article