Fish Tech Fotolia 9681897 XL

Dine fordele

Som medlem i netværket får du en række fordele, som kan gøre en forskel i dit daglige arbejde med eksport.

 • Stærkt fagligt netværk: Sektorspecifikt netværk, der byder på videndeling og sparring om muligheder og udfordringer. 
 • Kortere vej til relevante aktører:  Du kan spare tid og ressourcer for dig og din virksomhed. Vi sætter f.eks gerne medlemmer i spil indbyrdes eller overfor relevante internationale aktører.
 • Markedsviden: Vi udarbejder løbende markedsinformation og aktørlister med leads/kundeemener til medlemskredsen baseret på konkrete forespørgseler fra medlemmerne. 
 • Online tiltag: Du får som medlem adgang til gratis sektorspecifikke webinarer med fokus på et marked, distributionskanaler mv., som kan være relevant for netop dit eksportarbejde. 
 • International profilering: Fx på Linkedin.
 • Tæt dialog med dit netværksteam: Vi er i Fish Tech-netværket altid tilgængelig for dialog og sparring. Du kan som medlem altid byde ind og være med til at sætte dit præg på tiltag og aktiviteter i netværket.
 • Fish Tech–netværket sammensætter relevante og vedkommende netværksmøder med forskelligt fagligt indhold og oplæg med interessante aktører fra branchen og med god mulighed for networking og dialog med de andre deltagere.
  Profil Martin Christensen, Sales Manager, Orskov Yard
 • Som opstartsvirksomhed har det været enormt værdifuldt at trække på Fish Tech-netværket. Vi har skudt ”genvej” med ting, der ville have taget lang tid at få på benene alene. Vi ser frem til at betale tilbage med netværk og god viden
  0 Ruben Uldal Hansen, CEO/Partner, NORD-Machinery ApS
 • I Fish Tech-netværket får vi adgang til konkret hands-on og relevant markedsviden. Det letter vores arbejde med at finde relevante kundeemner og samarbejdspartnere på eksportmarkederne.
  IMG 5208 Thomas Lund, Sales Manager, DAN-FENDER (dan hill plast a/s)
 • EXPO-NETs medlemskab i Fish Tech-netværket er værdiskabende for vores virksomhed og mit eget arbejde med eksport ved at bidrage til sparring og kompetenceudvikling.
  Morten L. Nielsen V2 Morten Lybech Nielsen, Sales Manager, EXPO-NET Danmark A/S
 • I Fish Tech-netværket får vi en dybere indsigt og opbygger større viden om fiskeriindustrien, som er et vigtigt segment for os, fordi vi kan sparre med andre danske virksomheder fra industrien og teamet i Fish Tech.
  IMG 0917 Rune Hjortnæs Pedersen, Technical Sales Manager, GreenOil Standard ApS

Hvad kan du deltage i?

 • Netværksmøder: Netværksmøder fysisk i Danmark, hvor vi mødes på tværs i industrierne, hvor programmet byder på faglige oplæg, netværksskabende aktiviteter og evt. virksomhedsbesøg. Medlemmer deltager til særlig medlemspris. 
 • Eksportfremstød internationalt: Eksportfremstød er i høj grad medlemsdrevet. Tiltag arrangeres til interessante markeder og messer indenfor segmenterne, hvor der er søgning imod fra medlemskredsen.
 • Dansk fællesstand: Landepavilloner for Danmark på relevante fagmesser internationalt inden for industrierne. Her står du sammen med andre danske leverandører og eksportvirksomheder, hvilket skaber en stærk synlighed omkring de danske kompetencer overfor internationale aktører
 • B2B markedsbesøg: Vi arrangerer markedsbesøg til udvalgte eksportmarkeder, hvor vi har fokus på B2B møder med relevante beslutningstagere samt virksomhedsbesøg hos spændende aktører i området.

Ved fremstød tager vi i Fish Tech-netværket hånd om meget af det praktiske, så du som deltager kan fokusere på dine kunder, potentielle kunder og salg.

Se dette link for kommende eksportfremstød og øvrige aktiviteter vi har undervejs. Oversigten opdateres løbende, og nærmere info vil følge for de forskellige aktiviteter. 

På både netværksmøder og fremstød, kan du møde branchekollegaer, eksisterende eller potentielle kunder samt få indsigt i nye markeder og muligheder inden for din industri. I Fish Tech-netværket sætter vi kursen for vores aktiviteter i dialog med medlemmerne. Derfor kan du deltage i aktiviteter, der matcher dine behov, markedstrends og udviklingen internationalt inden for din industri.

Se hvad medlemmerne i Fish Tech-netværket siger om vores aktiviteter herunder.

 • Vi har deltaget i markedsbesøg med Fish Tech-netværket, hvor vi fik en direkte og unik adgang til vigtige spillere og potentielle kunder på det norske fiskerimarked. Det resulterede kort tid efter turen i ordre til os fra én af de besøgte aktører i Norge.
  IMG 8895 Henning Pedersen, Business Manager, Scan Steering, A/S Scan
 • Jeg har bl.a. deltaget på et markedsbesøg i Kina med Fish Tech-netværket. På turen fik vi markedsindsigt og mulighed for at møde vigtige og relevante aktører i den kinesiske fiskeriindustri, som ville være svære at få adgang til på egen hånd.
  Thomas Billede Thomas Dalsgaard, Export Sales, Area Sales Manager, Brdr. Markussens Metalvarefabrik A/S
 • Vi har været med Fish Tech-netværket på dansk fællesstand på internationale fagmesser verden over. Når vi står i samlet flok med andre danske virksomheder opnår vi stærk synlighed og en fælles profilering. Vi kan også henvise til hinanden på fællesstanden, så vi kan hjælpe hinanden med at komme i kontakt med interessante potentielle kunder.
  IMG 9416 L Peter Nygaard Christensen, Sales Director, Fish, DSI Freezing Solutions A/S
 • Vores medlemskab i netværket giver værdi hver gang vi mødes. Vi oplever stor synergi i gruppen, hvor vi bl.a. sparrer om muligheder og udfordringer på nuværende og potentielle markeder. På netværksmøderne henter vi viden og inspireres om markedstendenser m.m. og på fremstød og messer er det meget nemmere med en overordnet koordineret indsats fra Danish Export Association.
  Rene Jensen JS Proputec (002) René Jensen, Head of Sales, JS Proputec A/S
 • Vi deltager aktivt i mange af Fish Tech-netværkets aktiviteter både i Danmark og international. Netværket giver os adgang til relevant brancheviden, et stærkt netværk af virksomheder på tværs af fiskeri- og akvakulturbranchen og fælles profilering af de danske kompetencer internationalt
  Billede Linn Linn Indrestrand, Udviklingskoordinator, Hirtshals Havn
Viden

Hent viden og erfaringer

I Fish Tech-netværket har vi fokus på videndeling og sparring, som kan understøtte dit daglige arbejde med eksport og bidrage til, at din virksomhed kan vækste internationalt.

Fisk Uden Hoveder

Danske leverandører hjælper fiskeproducenter med at kontrollere alle processer

Danske leverandører hjælper fiskeproducenter med at kontrollere alle processer
Fisk Uden Hoveder

Danish suppliers help fish producers control all processes

Read article
Laks Udskaaret

High demand for salmon will drive development of land-based farming

Read article
Kommende aktiviteter
 • IMG 2806
  07.10.2020

  Akvakultur - netværksmøde i Danish Export - Fish Tech - 7. oktober 2020

  Læs mere og tilmeld
 • IMG 2866
  21.10.2020

  Fiskeri - netværksmøde i Danish Export - Fish Tech - 21. oktober 2020

  Læs mere og tilmeld
 • Aqua Sur Logo
  03.03.2021

  Aqua Sur 2021 - Puerto Montt, Chile

  Exhibit on Pavilion of Denmark on the leading aquaculture industry exhibition in the southern hemisphere

  Læs mere og tilmeld
 • Seafoodprocessing Global Horiz Web 2018
  27.04.2021

  SPG 2021 - Seafood Processing Global - Barcelona, Spain

  Join the Pavilion of Denmark at SPG 2021 – brand new location onwards in Barcelona

  Læs mere og tilmeld
 • Atlantic Fair Bred
  18.05.2021

  Atlantic Fair 2021 - Klaksvik, Faroe Islands

  Join the Pavilion of Denmark on Atlantic Fair - The Faroe Islands largest industrial exhibition dedicated the commercial fisheries industry

  Læs mere og tilmeld
 • Aquaculture UK logo
  19.05.2021

  Aquaculture UK 2021 - Aviemore, Scotland

  Join the Pavilion of Denmark at the leading aquaculture exhibition in Scotland

  Læs mere og tilmeld
 • Logo Til Web
  06.07.2021

  Seafood Expo Russia 2021 - Saint Petersburg, Russia

  Join the Pavilion of Denmark at Seafood Expo Russia 2021 - a strong gateway to the Russian fishing industry

  Læs mere og tilmeld
 • Aqua Nor 2018 Web Logo
  24.08.2021

  Aqua Nor 2021 - Trondheim, Norway

  Join the Pavilion of Denmark on Aqua Nor - a leading exhibition in Europe dedicated the aquaculture industry

  Læs mere og tilmeld
 • Feature Image Icelanding Fisheries 450 X 210
  15.09.2021

  Icelandic Fisheries Exhibition 2021 - Kópavogur, Iceland

  Join the Pavilion of Denmark on Icelandic Fisheries Exhibition - the leading exhibition in the North Atlantic targeted the fisheries industry

  Læs mere og tilmeld
Netværksmøde Akvakultur Jan 2019 IMG 0180
Netværksmøde i Fish Tech

En hilsen fra netværket

I Fish Tech-netværket favner vores tæt ved 100 medlemmer store dele af fiskeindustrien. Du kan derfor være en del af et fagligt stærkt netværk, der har fokus på henholdsvis akvakultur/fiskeopdræt, fiskeri og fiskeforarbejdsningsindustrien samt teknologi og løsninger til industrierne.

I netværksteamet er vi i tæt dialog med vores medlemmer og lytter til medlemmernes input. Medlemmerne er drivkraften og er med til at sætte kursen for netværket og vores aktiviteter. Vi har hele tiden fokus på aktiviteter og spændende markeder, der er relevante for medlemmernes eksportmuligheder og de udfordringer, de kan møde. Du kan som medlem sparre med såvel netværksteamet som øvrige medlemmer i netværket om muligheder, udfordringer og hvad der generelt rører sig i markedet. 

Vi møder stor interesse og anerkendelse internationalt for vores medlemmers kompetencer. Det er vi stolte af, og vi vil gerne være med til at understøtte dette og profilere de danske virksomheder og deres kompetencer endnu mere overfor relevante aktører og potentielle kunder internationalt.

Vi håber at se dig ude på markederne og som medlem af netværket.

Hvem er medlem?

Du bliver del af et fagligt stærkt og dynamisk netværk med blandt andre eksportsælgere, virksomhedsledere, ingeniører, teknikere, produktudviklere, salgschefer og projektledere, der fx arbejder med forretningsudvikling, salg og teknologi til industrierne.

I Fish Tech-netværket favner vi en bred gruppe af virksomheder og vores medlemmer er både virksomheder med stor eksporterfaring og start-up virksomheder, der ønsker at komme igang med eksport.

Virksomhederne er bl.a.  leverandører af udstyr, teknologi, løsninger og rådgivning til den internationale fiskeri-, opdræts- eller forarbejdningsindustri. Se en oversigt over medlemvirksomhederne - og måske dine kommende sparringspartnere inden for eksport her.