• Bliv medlem

Bliv en del af vores landsdækkende eksportfællesskab

Et medlemskab der gør en forskel

Som medlem hos Danish Export, bliver du en del af et stærkt fællesskab med over 700 danske eksportvirksomheder, der netværker og profilerer sig sammen internationalt. Og så får du adgang til seks konkrete fordele, der gør det nemmere for dig at gøre en forskel i din hverdag.  

Vores medlemmer har 49 procent mere eksport end andre sammenlignelige danske eksportvirksomheder. 

Book et møde

Hør, hvad medlemmerne får ud af et stærkt eksportnetværk
  • "Der findes ikke ret mange andre foreninger, som har medlemmer, der har så stor en berøringsflade som Danish Export. Det giver mig mulighed for at netværke med mennesker og virksomheder inden for vidt forskellige brancher."
    [Brug Ikke] Carsten Poulsen, Daniit Til Citat Carsten Poulsen, Sales Manager, Daniit

Spørgsmål om medlemskab? Tag fat i os, hvis du vil høre mere

Networking på bioenergi-mode

Netværkene i Danish Export

Bliv en del af Danmarks største fællesskab af professionelle eksportvirksomheder – og den eneste forening, der udelukkende arbejder for at fremme dansk eksport. 

I Danish Export har vi 12 veletablerede netværk med faglig dybde og praktisk erfaring:

  • Syv netværk med fokus på din industri 
  • Tre netværk i Kina 
  • Et netværk for topledere og et B2B marketing-netværk 

Med over 200 netværksarrangementer hvert år og et væld af markedsfremstød, delegationsture, messer og kurser, får du mange muligheder for at profilere dig sammen med andre virksomheder. 

Samtidig får du eksklusiv adgang til to årlige konferencer og to årlige netværksevents, der sætter relevante emner og problemstillinger på dagsordenen. Her får du inspiration og viden fra eksperter og spændende cases, mens du netværker med andre danske eksportvirksomheder.