Eksportens DNA®

Eksportens DNA® er Danmarks første videnskabeligt beviste og praktiske opskrift på, hvordan virksomheder får succes med eksport.

Se videoen eller dyk ned i de fem emner OmkostningerMenneskerProduktivitetNetværk og Kvalitet.

DNA’et er udviklet af Danish Export Association og Tuborg Research Centre for Globalisation and Firms, Aarhus Universitet, BSS.

10 års forskning og mere end 100 videnskabelige artikler er kogt ned til tre minutters tegnefilm. Filmen giver opskriften på eksportsucces – Eksportens DNA®.
Eksportens DNA® er:
 • Et værktøj, der kortlægger de discipliner, som succesfulde danske virksomheder er særligt gode til vedrørende eksport. DNA'er er baseret på mange års forskning og datagrundlag fra blandt andet Danmarks Statistiks register over alle danske virksomheder.

 • Opdelt i fem temaer: Omkostninger, Mennesker, Produktivitet, Netværk og Kvalitet

 • Støttet af Tuborgfondet, og flere end 20 forskere hos Tuborg Research Centre for Globalisation and Firms har arbejdet med kortlægningen.

 • Om Danish Export

  I Danish Export bliver du en del af et netværk med 700 små, mellemstore og store danske eksportvirksomheder, der deler viden, værktøjer og kontakter med dig, så du kan vækste din internationale forretning

  Du møder dine netværkskolleger, når I sammen rejser på internationale fagmesser og delegationsture, hvor I møder potentielle kunder og skaber nye relationer, som løfter salget. På aktiviteter og uddannelse i Danmark får du ny viden, hands on-værktøjer og kontakter, der hjælper dig med at bidrage til udviklingen i din virksomhed.

  Du kan læse mere om medlemskab i Danish Export lige her.

 • Eksportens DNA®: Få opskriften på eksportsucces

  Eksportens DNA®: Få opskriften på eksportsucces

  Se mere
 • Halvdelen af al nystartet eksport fører ikke til langvarigt salg

  Halvdelen af al nystartet eksport fører ikke til langvarigt salg

  Se mere
 • Mere end 30 procent af danske virksomheders eksportepisoder er engangshandler

  Mere end 30 procent af danske virksomheders eksportepisoder er engangshandler

  Se mere
 • Superstar-eksportører går målrettet efter netværk

  Superstar-eksportører går målrettet efter netværk

  Se mere