• Om os
 • Pavilion of Denmark

Pavilion of Denmark giver dig større gennemslagskraft på internationale messer

På Pavilion of Denmark bliver du en del af et dansk fællesskab, som står stærkt over for udenlandske kunder og konkurrenter. Sammen trækker vi flere mennesker til standen, og vi deler kontakter, viden og erfaringer med hinanden.

Vi har arrangeret og gennemført danske fællesstande på internationale messer i mere end 50 år. Det betyder, at du kan trække på erfarne kræfter, som hjælper dig med en stand, der passer til din virksomheds behov.

Styrk dit netværk og forretningen

Sammen står vi stærkere. Det gælder også på messer. Som en del af Pavilion of Denmark vil du opleve et stærkt netværk, hvor du står side om side med andre danske virksomheder, der hjælper hinanden og skaber synergier og samarbejde omkring kunder og projekter.

Du får rig mulighed for at netværke, og det du ikke når i messens åbningstid, kan du indhente ved vores fælles udstillermiddag.

 • Videometer og FORCE Technology udstiller begge med Danish Export på Pavilion of Denmark

  Case: ”Vi hjælper hinanden på Pavilion of Denmark”

  Videometer og FORCE Technology udstiller begge med Danish Export på Pavilion of Denmark, og de er rygende enige om, at stemning, energi og networking løfter messedeltagelsen til nye højder.

Vi tager hånd om det praktiske

Når du udstiller med os, tager vi hånd om det praktiske før, under og efter messen. Det vil sige, at du slipper for at tænke på:

 • Booking af standareal. Vi sørger for, at du får den bedst mulige placering. Vi har lange relationer med mange messearrangører, og derfor kan vi ofte forhandle en rigtig god placering.
 • Opbygning af din stand. Vores standbygger sørger for, at alt er klar, når du møder op på messen.
 • Servicering og forplejning. Vi sørger for morgenkaffe, snacks, frokost, lidt til den søde tand og drikkevarer til dig og dine kunder.
 • Nedtagning af standen. Du kan roligt tage den første flyver hjem. Vi tager standen ned og fragter dit messegods hjem.
 • Fremstød. Messe Danish Export. Dansk eksport.

  Vi er til for dig

  Både før og under messen står vi klar til at hjælpe dig. Før kan vi sparre dig om planlægningen og vi sørger blandt andet for, at du altid er opdateret på relevante deadlines. Under messen er der altid en medarbejder fra Danish Export til rådighed. Vi guider de besøgende i din retning, hjælper netværket på vej, finder svar på dine spørgsmål osv. Og så har vi selvfølgelig varm kaffe på kanden.

Fælles tilskudsansøgninger

Få en lækker stand for færre penge. Vi søger tilskud på de fleste af vores messer, og på de messer, hvor vi opnår tilsagn, kan du udstille til en god pris.

Det er Trade Council under Udenrigsministeriet, som yder tilskud.

 • Pavilion of Denmark – a turn-key package to ease your participation

  Pavilion of Denmark – a turn-key package to ease your participation

  Se mere
 • ”Vi hjælper hinanden på Pavilion of Denmark”

  ”Vi hjælper hinanden på Pavilion of Denmark”

  Se mere