”Vi hjælper hinanden på Pavilion of Denmark”

En god placering og det rigtige blikfang gør en kæmpe forskel for aktiviteten på din messestand. Men vidste du, at der også er forretning at hente ved at tale med dine landsfæller? På Pavilion of Denmark er hjælpsomhed, fællesskab og samarbejde i højsædet, og det løfter udbyttet af din messedeltagelse.

Vi løfter bedre i flok. Også på messer, hvor danske virksomheder fx bliver mere synlige og kan hjælpe hinanden med gode kontakter, når de udstiller sammen på Pavilion of Denmark, som er en dansk fællesstand.

 • ”I stedet for at stå alene i et hjørne af messehallen, bliver du del af et fællesskab, hvor vi hjælper hinanden.”
  [Brug Ikke] Jens Michael Carstensen, Videometer (1) Jens Michael Carstensen, CEO, Videometer Connect med Michael på LinkedIn

"I stedet for at stå alene i et hjørne af messehallen, bliver du del af et fællesskab, hvor vi hjælper hinanden. Hvis man lige kender nogle, som er potentiel kunde for én af de andre udstillere på Pavilion of Denmark, så går man med over og hjælper med at etablere kontakt,” siger Jens Michael Carstensen, som er CEO i Videometer, der flere gange har udstillet på Anuga FoodTec sammen med Danish Export.

Pavilion Of Denmark Norshipping 2022
Pavilion of Denmark, Nor-Shipping 2022

Vi får en hverdag sammen

Fællesskabet er blandt andet et resultat af den faciliterede networking, som er del af Pavilion of Denmark-konceptet. Men den opstår også spontant på både messegulv og hotel.

”Susanne og Brian fra Danish Export har arrangeret en udstillermiddag allerede på første dag, og der lærer vi selvfølgelig hinanden rigtig godt at kende. Men vi snakker også med hinanden i kaffepauserne på standen og i de yderperioder, hvor der ikke er så mange gæster i hallen,” forklarer Jens Michael Carstensen.

”Vi starter allerede ved morgenmaden, hvor vi snakker om alt fra parkeringsafgifter på hotellet til potentielle kunder. Det giver en helt anden dimension, når vi ligesom får en hverdag sammen under messen. Der sker bare noget, når vi står der og får en pølse sammen,” uddyber Alan Friis, som er teamleder Center for Hygienic Design & EHEDG AEO hos FORCE Technology, som ligeledes udstiller på blandt andet Anuga FoodTec.

 • "Der er god stemning og en enorm energi på Pavilion of Denmark. Det løfter os alle sammen."
  [Brug Ikke] Alan Friis, FORCE Alan Friis, teamleder Center for Hygienic Design & EHEDG AEO, FORCE Technology Connect med Alan på LinkedIn

Lettere adgang til CEO’en

Det sammenhold giver dig selvsagt lettere adgang til de rigtige mennesker hos de rigtige virksomheder.

”Jeg kan gå direkte ind til de andre udstillere og tale med CEO’en. Hvis jeg tager knoglen og ringer til virksomheden, får jeg fat i en helt anden. Strukturen bliver flad, og alle er mere tilgængelige, når vi udstiller sammen,” siger Alan Friis.

 • Videometer og FORCE Technology udstiller begge med Danish Export på Pavilion of Denmark

  Lær de andre at kende hurtigt

  Sæt dig ind i de andre udstillere på Pavilion of Denmark, allerede inden du tager afsted, og lær dem at kende hurtigt. Så kan I bedre hjælpe hinanden, og du er med til at skabe en fællesstand, som trækker besøgende. Det smitter nemlig af, når besøgende kan se, at der er en god stemning på standen.

  Kilde: Jens Michael Carstensen, CEO, Videometer

Potentielle samarbejder

Og den tilgængelighed kan åbne døre, som måske ikke er åbenlyse, når du sidder hjemme på kontoret. Fx kan du etablere samarbejder, som på enten kort eller lang sigt kan føre til konkrete eksportsalg.

”Jeg stod ved siden af HETO-DAN, og selvom jeg tester transportbånd, havde jeg aldrig hørt om dem. Jeg er i gang med et offentligt finansieret projekt, hvor jeg netop har søgt efter en virksomhed som HETO-DAN, så dem vil jeg selvfølgelig gerne have med,” siger Alan Friis.

Jens Michael Carstensen supplerer:

”Du skal orientere dig i branchen og blandt dine industrikollegaer, så du får nye faglige input med hjem. Måske har en af de andre virksomheder et projekt i pipeline, hvor vi kan byde os til,” siger han.

Pavilion of Denmark - a turn-key package to ease organisations’ participation in trade shows

Hvad er Pavilion of Denmark?

Pavilion of Denmark er en dansk fællesstand på internationale messer. Som udstiller på Pavilion of Denmark bliver din virksomhed del af et stærkt dansk brand, men med din egen visuelle identitet og grafik. Vi, hos Danish Export, har ofte lang historik med messearrangørerne, og det betyder blandt andet, at vi får en god placering i hallen, som er meget svær at få, hvis du kommer som individuel udstiller.