Få markedsviden om fiskeri, akvakultur og/eller fiskeprocesindustrien internationalt

Hvis du som medlem i Fish Tech-netværket mangler markedsviden, info om aktører og/eller rapporter om eksportmarkeder, så send os din forespørgsel.

Dine kontaktpersoner er:

 • Farver Martin Tilrettet Til Web 2019

  Martin Winkel Lilleøre

  Head of Fish Tech +45 6020 8557 maw@danishexport.dk
 • Martin Winkel Lilleøre

  Head of Fish Tech

  Martin står for netværket Fish Tech. Han har mere end ti års erfaring med salg og stort kendskab til fiskeri, akvakultur og procesudstyr. Han har opbygget et stort netværk af relevante personer inden for industrierne og kan hjælpe dig med sparring om markedsmuligheder, kontakter og eksportudfordringer.

  Martin har en kreativ tilgang til arbejdsopgaverne og et stort dansk og internationalt netværk. Han har boet i udlandet ad flere omgange og har arbejdet med fremstød til blandt andet Chile, Rusland, Kina, Norge, Skotland, Island, Færøerne, Belgien, Dubai, USA og Marokko.

  Farver Martin Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Lise Marie Tilrettet Til Web 2019

  Lise-Marie Robichon Hornsved

  Project Consultant & Member Relations +45 6020 8568 lmh@danishexport.dk
 • Lise-Marie Robichon Hornsved

  Project Consultant & Member Relations

  Lise-Marie har næsten 20 års erfaring med internationalt salg og koordinatorfunktioner inden for forskellige brancher, og hun har blandt andet haft ansvar for nøglekunder på det franske marked, hvor hun også har boet ad flere omgange.

  Farver Lise Marie Tilrettet Til Web 2019
 • Sandra Ladefoged, Danish Export Association

  Sandra Ladefoged

  Project Consultant +45 2478 1292 sal@danishexport.dk
 • Sandra Ladefoged

  Project Consultant

  Sandra har en vigtig finger med i flere af vores aktiviteter, hvor hun som en del af medlems- og netværksteamet varetager dialogen med medlemmer og er med til at drive flere af foreningens projekter og initiativer.

  Sandra er knivskarp, har en uddannelse som Cand.merc i International Business fra Aarhus Universitet BSS og har været i Danish Export som både praktikant og studiemedhjælper. Derfor er hun er godt klædt på til at sikre, at du og alle virksomhederne i foreningen får de rigtige rapporter, viden og sparring stillet til rådighed i Danish Export.

  Sandra Ladefoged, Danish Export Association
 • Det siger medlemmerne i Danish Export - Fish Tech

  Det siger medlemmerne i Danish Export - Fish Tech

  Se mere