Det siger medlemmerne i Danish Export - Fish Tech

Medlemmerne i Fish Tech-netværket har fået ordet:

Fish Tech er et stærk netværk, som kan bidrage til kontakt til nye potentielle kunder og samarbejdspartnere. Vi får gennem netværket adgang til relevante netværksmøder og oplæg med gode relevante markedsinput. Desuden hjælper netværksteamet med lettere organisering af messedeltagelse og målrettet markedsføring i forbindelse med messer.

Jesper Borch Svendsen, Area Sales Manager Fish Industry, Landia A/S

 

EXPO-NETs medlemskab i Fish Tech-netværket er værdiskabende for vores virksomhed og mit eget arbejde med eksport ved at bidrage til sparring og kompetenceudvikling.

Morten Lybech Nielsen, Sales Manager, EXPO-NET Danmark A/S

 

Fish Tech–netværket sammensætter relevante og vedkommende netværksmøder med forskelligt fagligt indhold og oplæg med interessante aktører fra branchen og med god mulighed for networking og dialog med de andre deltagere.

Martin Christensen, Sales Manager, Orskov Yard

 

Som opstartsvirksomhed har det været enormt værdifuldt at trække på Fish Tech-netværket. Vi har skudt ”genvej” med ting, der ville have taget lang tid at få på benene alene. Vi ser frem til at betale tilbage med netværk og god viden.

Ruben Uldal Hansen, CEO/Partner, NORD-Machinery ApS

 

I Fish Tech-netværket får vi adgang til konkret hands-on og relevant markedsviden. Det letter vores arbejde med at finde relevante kundeemner og samarbejdspartnere på eksportmarkederne.

Thomas Lund, Sales Manager, DAN-FENDER (dan hill plast a/s)

   

I Fish Tech-netværket får vi en dybere indsigt og opbygger større viden om fiskeriindustrien, som er et vigtigt segment for os, fordi vi kan sparre med andre danske virksomheder fra industrien og teamet i Fish Tech.

Rune Hjortnæs Pedersen, Technical Sales Manager, GreenOil Standard ApS

 

Vores medlemskab i netværket giver værdi hver gang vi mødes. Vi oplever stor synergi i gruppen, hvor vi bl.a. sparrer om muligheder og udfordringer på nuværende og potentielle markeder. På netværksmøderne henter vi viden og inspireres om markedstendenser m.m. og på fremstød og messer er det meget nemmere med en overordnet koordineret indsats fra Danish Export Association.

René Jensen, Head of Sales, JS Proputec A/S

Hør mere om netværket

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at høre mere om Fish Tech netværket, og de fordele du kan hente ved at være en del af netværket, så kontakt mig gerne.

Martin Bredformat

Kontakt: Martin Winkel Lilleøre på +45 60 20 85 57 maw@danishexport.dk

Fish Tech netværket har haft afgørende betydning for ULTRAAQUA UVs vej til nye eksportmarkeder. Velarrangerede fællesstande på messer på relevante markeder med god støtte og sparring, har gjort det meget lettere for os at etablere os på de forskellige markeder. Netværksmøder i Fish Tech byder på relevant og opdateret markedsviden og go-to strategier og med unik mulighed for networking med de øvrige deltagere.

Sebastian Vaajakari, Sales Director, ULTRAAQUA A/S

 

Vi har deltaget i markedsbesøg med Fish Tech-netværket, hvor vi fik en direkte og unik adgang til vigtige spillere og potentielle kunder på det norske fiskerimarked. Det resulterede kort tid efter turen i ordre til os fra én af de besøgte aktører i Norge.

Henning Pedersen, Business Manager, Scan Steering, A/S Scan

 

Jeg har bl.a. deltaget på et markedsbesøg i Kina med Fish Tech-netværket. På turen fik vi markedsindsigt og mulighed for at møde vigtige og relevante aktører i den kinesiske fiskeriindustri, som ville være svære at få adgang til på egen hånd.

Thomas Dalsgaard, Export Sales, Area Sales Manager, Brdr. Markussens Metalvarefabrik A/S

 

Vi har været med Fish Tech-netværket på dansk fællesstand på internationale fagmesser verden over. Når vi står i samlet flok med andre danske virksomheder opnår vi stærk synlighed og en fælles profilering. Vi kan også henvise til hinanden på fællesstanden, så vi kan hjælpe hinanden med at komme i kontakt med interessante potentielle kunder.

Peter Nygaard Christensen, Sales Director, Fish, DSI Freezing Solutions A/S

 

Vi deltager aktivt i mange af Fish Tech-netværkets aktiviteter både i Danmark og international. Netværket giver os adgang til relevant brancheviden, et stærkt netværk af virksomheder på tværs af fiskeri- og akvakulturbranchen og fælles profilering af de danske kompetencer internationalt.

Linn Indrestrand, Udviklingskoordinator, Hirtshals Havn

 

Fish Tech netværket giver os mulighed for at netværke med andre leverandører indenfor akvakultur. Det giver mulighed for sparring og at følge med i hvad der sker på markederne

Kristian Skjernaa Knudsen, owner, KSK Aqua ApS