Det siger medlemmerne i Danish Export - Fish Tech

Medlemmerne i Fish Tech-netværket har fået ordet:

I Fish Tech-netværket får vi adgang til konkret hands-on og relevant markedsviden. Det letter vores arbejde med at finde relevante kundeemner og samarbejdspartnere på eksportmarkederne.

Thomas Lund, Sales Manager, DAN-FENDER (dan hill plast a/s)

   

I Fish Tech-netværket får vi en dybere indsigt og opbygger større viden om fiskeriindustrien, som er et vigtigt segment for os, fordi vi kan sparre med andre danske virksomheder fra industrien og teamet i Fish Tech.

Rune Hjortnæs Pedersen, Technical Sales Manager, GreenOil Standard ApS

Hør mere om netværket

Vil du høre mere?

Er du interesseret i at høre mere om Fish Tech netværket, og de fordele du kan hente ved at være en del af netværket, så kontakt mig gerne.

Kontakt: Martin Winkel Lilleøre på +45 60 20 85 57 maw@danishexport.dk

Fish Tech netværket har haft afgørende betydning for ULTRAAQUA's vej til nye eksportmarkeder. Velarrangerede fællesstande på messer på relevante markeder med god støtte og sparring, har gjort det meget lettere for os at etablere os på de forskellige markeder. Netværksmøder i Fish Tech byder på relevant og opdateret markedsviden og go-to strategier og med unik mulighed for networking med de øvrige deltagere.

Sebastian Vaajakari, Sales Director, ULTRAAQUA UV Disinfection Systems

 

Vi har deltaget i markedsbesøg med Fish Tech-netværket, hvor vi fik en direkte og unik adgang til vigtige spillere og potentielle kunder på det norske fiskerimarked. Det resulterede kort tid efter turen i ordre til os fra én af de besøgte aktører i Norge.

Henning Pedersen, Business Manager, Scan Steering at AS:SCAN (Co-owner) 

 

Jeg har bl.a. deltaget på et markedsbesøg i Kina med Fish Tech-netværket. På turen fik vi markedsindsigt og mulighed for at møde vigtige og relevante aktører i den kinesiske fiskeriindustri, som ville være svære at få adgang til på egen hånd.

Thomas Dalsgaard, Export Sales, Area Sales Manager, Brdr. Markussens Metalvarefabrik A/S

 

Vi har været med Fish Tech-netværket på dansk fællesstand på internationale fagmesser verden over. Når vi står i samlet flok med andre danske virksomheder opnår vi stærk synlighed og en fælles profilering. Vi kan også henvise til hinanden på fællesstanden, så vi kan hjælpe hinanden med at komme i kontakt med interessante potentielle kunder.

Peter Nygaard Christensen, Product Excellence & Offshore Business Manager, DSI Dantech

 

Vi deltager aktivt i mange af Fish Tech-netværkets aktiviteter både i Danmark og international. Netværket giver os adgang til relevant brancheviden, et stærkt netværk af virksomheder på tværs af fiskeri- og akvakulturbranchen og fælles profilering af de danske kompetencer internationalt.

Linn Indrestrand, Head of Development – Maritime Service and Fishery, Hirtshals Havn

 

Fish Tech netværket giver os mulighed for at netværke med andre leverandører indenfor akvakultur. Det giver mulighed for sparring og at følge med i hvad der sker på markederne

Kristian Skjernaa Knudsen, Owner, KSK Aqua ApS