Samarbejde med Green Power Denmark: Stå stærkt på det globale vindmarked

Vil du vækste din virksomhed på det internationale vindmarked? Og har du brug for sparring, input og viden om, hvordan du kan udvikle din virksomheds eksport? Så kan Green Power Denmark hjælpe dig på vej.

Vi har den 1. januar 2022 indgået et strategisk partnerskab med Green Power Denmark med det formål at hjælpe danske energivirksomheder med at stå endnu stærkere på det globale energimarked. 

Helt konkret betyder det, at du som energivirksomhed bliver medlem af både Green Power Denmark og Danish Export Association og får adgang til en lang række vind-, sol- og eksportaktiviteter, ligesom du kan benytte dig af Danish Wind Export's mange tilbud.

I fællesskab med Danish Wind Export planlægger vi blandt andet mange netværksmøder i 2022 samt en lang række eksportfremstød.

Nedenfor kan du læse mere om, hvad du får med et medlemskab af Green Power Denmark, samt hvilke tilbud medlemskabet giver adgang til i Danish Export Association. 

Bliv medlem af Green Power Denmark

Som medlem af Green Power Denmark får du en erhvervsorganisation, der understøtter og bidrager til at udvikle en verdensførende grøn energiindustri og sikre de allerbedste rammevilkår og betingelser for en stærkt accelereret elektrificering af samfundet.

Green Power Denmark er Danmarks grønne erhvervsorganisation og talerør for den danske energisektor. Med ca. 1.500 medlemmer repræsenterer vi både energiindustrien, store og små ejere og opstillere af energiteknologi samt de selskaber, der driver det danske elnet og handler med energien. Læs mere om Green Power Denmark her.

Du er en del af et unik netværk

Et medlemskab af Green Power Denmark giver adgang til mange stærke netværk og en række andre unikke fordele og tilbud, der matcher dine eller din virksomheds behov og interesser, så du står endnu stærkere på markedet og har de bedst mulige vilkår.

Du øger din globale konkurrenceevne

Gennem vores samarbejde med Danish Export Association tilbyder Green Power Denmark medlemsservicen Danish Wind Export, hvor du kan blive en del af Pavillion of Denmark på de største vindmesser og konferencer rundt om på de største og mest voksende markeder inden for den globale vindindustri. Du får også mulighed for at deltage i events med relevante globale aktører og deltage i delegationsture ud af landet, samt tage i mod og netværke med delegationer, der besøger Danmark. 

Du styrker din videndeling og forretningsudvikling

Green Power Denmark ved, hvilke udfordringer og muligheder energiindustrien står overfor, og din virksomhed oplever hver dag. Derfor er Green Power Denmark i stand til at matche og samle forskellige virksomheder, der står overfor samme udfordringer, i netværk, samarbejder og videndelingsfora på tværs af industri. De faciliterer videndeling og netværk, som kan være med til at udvikle din virksomhed og skabe nye muligheder, ligesom du kan deltage på konferencer, der samler hele energiindustrien, og som Green Power Denmark er medarrangør på.

Du bliver hørt på den politiske scene

Green Power Denmark er talerør for den danske energisektor, sektorens tusindvis af ansatte og tusindvis af ejere og opstillere af energiteknologi, og er med til at sikre, at dine interesser bliver hørt. De arbejder for at fremme vilkårene for medlemmerne med en stærk national forankring og et globalt udsyn med det formål, at Danmark hurtigst muligt elektrificeres med grøn strøm.

Du bliver set af hele energisektoren

Som medlem af Green Power Denmark sikrer du, at din virksomhed bliver set i energiindustrien gennem synlighed på vores hjemmeside og promovering ved store events. Din virksomhed kan blive partner ved vores events og få den optimale synlighed, når hele energiindustrien samles.

Du holder dig opdateret

Som medlem af Green Power Denmark får du også adgang til nyhedsbreve og medlemsmagasin, som holder dig opdateret på nationale og internationale energinyheder, giver dig indsigt i det politiske landskab relateret til vind, sol, nye projekter og trends samt statistik og data om grøn energi. 

Læs mere om medlemskab, -struktur og indmeldelse her

Benyt dig af Danish Export Associations mange tilbud

Når du bliver medlem af Wind Denmark, får du adgang til en lang række tilbud i Danish Export Association:

  • Konkret viden om aktuelle markeder og best practice om eksportsalg via My Danish Export. Du finder aktørlister, guides, afholdte webinars, markedsrapporter mm. Derudover har du fri adgang til databanken Statista. 
  • En Export Help Desk, hvor du får en tæt og personlig dialog med os, herunder adgang til de rigtige kontakter eller den rette viden og sparring for at komme videre med jeres eksportudfordringer og muligheder.
  • En adgangsbillet til vores to årlige eksportkonferencer; den ene sætter fokus på bæredygtighed og ligger den 5. maj 2022, og den anden har et markedsfokus og ligger den 1. december 2022.
  • Halv pris på kurser, seminarer og webinarer i alle verdenshjørner af eksport via vores Export Academy.
  • Vores månedlige nyhedsbrev med viden om eksport, din branche, markeder, trends, lovgivning mm. direkte i din indbakke.
  • Adgang til samarbejder, projekter og aktiviteter som fx HRH Crown Prince Frederik International Business Awards og Eksportbarometer - i eksportens interesse og med fokus på at fremme eksportens betydning for Danmark. 

Derudover kan du tilkøbe adgang til: 

Wind Turbines

Spørgsmål og svar

Bliv klogere på partnerskabet mellem Green Power Denmark og Danish Export Association.

Vi har samlet de spørgsmål, som du måske sidder med her og nu nedenfor, hvor du kan blive klogere på partnerskabet - og hvad det betyder for dig som medlem. 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Torben Pedersen fra Green Power Denmark på +45 2251 6545 og tp@greenpowerdenmark.dk eller Halldor Halldorsson fra Danish Export Association på +45 2122 9560 og hah@danishexport.dk