• Efteruddannelse

Efteruddannelse ruster dig og din virksomhed til eksport

Hvis du vil lykkes med internationalt salg, skal eksport være en del af din virksomheds DNA. Det betyder blandt andet, at alle medarbejdere skal være godt klædt på til at løse de udfordringer og opgaver, som jeres internationale kunder har.

Hos os kan du deltage i en række kurser, webinarer og uddannelsesforløb, som giver dig viden og værktøjer inden for emner som eksportsalg, markedsføring, strategi, international kultur og forretningsudvikling. Alle kurser og uddannelsesforløb er målrettet B2B og har internationalt fokus, så du står stærkere på nye markeder og over for nye kunder.

Læs mere om de forskellige typer af efteruddannelse på siden her, og find det, der passer til dine behov og ønsker.

Online-uddannelse, når det passer dig

Som medlem kan du deltage i et bredt udbud af gratis webinarer, hvor du fx får ny eller opdateret viden om udvalgte eksportmarkeder eller brancher, nye tendenser inden for salg og markedsføring eller cases og erfaringer fra andre eksportvirksomheder. Læs, hvordan et webinar foregår i Danish Export Association her, eller se en oversigt over vores kommende webinarer på aktivitetslisten.

Alle webinarer optages, og du kan finde dem on demand bag login.

Seminar, Eksportens Hus
Seminar i Eksportens Hus
Halv- og heldagsseminarer inden for eksportsalg og markedsføring

Deltag på et seminar, og få ny inspiration med hjem fra eksperter og andre eksportvirksomheder. Et halvdagsseminar består typisk af to inspirationsoplæg om et aktuelt emne, mens et heldagsseminar giver dig en hel dag med ny viden og inspiration – både fra eksperter og andre eksportvirksomheder.

På et heldagsseminar har du også rig mulighed for at netværke med de andre deltagere, og ofte vil små workshops og netværksøvelser indgå som del af seminaret. Få et overblik over kommende seminarer her.

Uddannelse inden for eksportsalg og salgspsykologi

Trænger din værktøjskasse til en større opdatering, har vi i samarbejde med IBA - Erhvervsakademi Kolding udviklet eksportsælgeruddannelsen Eksportsælger 2.0 og salgspsykologi. Her lærer du om nye metoder og teknikker, så du kan arbejde mere målrettet med din virksomheds eksportsalg.

Sparring og videndeling i et mindre forum

Erfagrupper og Market Groups giver dig mulighed for at deltage i et forløb, hvor I arbejder fokuseret og går i dybden med et udvalgt emne, marked eller konkrete udfordringer. Der findes både grupper, som er tilknyttet de forskellige eksportnetværk og grupper, som er en del af medlemskabet i Danish Export - B2B Marketing