Webinar: Find din næste forretningspartner i Tyskland via online partnersøgning

Bliv klogere på, hvordan du online fra dit skrivebord finder din næste forretningspartner i Tyskland.

Tidspunkt

05.04.2022

10:00-11:00

Sted

Zoom

Pris

Gratis

Dette webinar er en del af projektet: Styrk dit digitale eksportsalg til Tyskland, som er støttet af GenstartNU under Industriens Fond. Derfor kan du og dine kollegaer deltage uden beregning.

Pernille Vildsted Nielsen
Project Consultant Pernille Vildsted Nielsen +45 6020 8579
Emma Kontaktside Tilrettet Web
Export Consultant, Team Academy Emma Matilde Petersen +45 2788 6698

De digitale muligheder er enorme, når man skal researche og finde sin næste forretningspartner. Deltag i dette webinar, hvor Jon Pers fra Innovation Centre Denmark i München giver dig input til, hvordan du skal gribe processen med online partnersøgning an.

Som repræsentant for udenrigsministeriet arbejder Jon til daglig på at skabe de bedste forudsætninger for dansk eksport til Tyskland. Han kender de digitale trends på det tyske marked og ved, hvordan du bedst finder din næste tyske forretningspartner og ikke mindst, hvordan du kommer i kontakt med dem online.

Brug ikke - Jon Pers

Jon Pers, Team Leader, Innovation Centre Denmark i München

Jon Pers har arbejdet for Udenrigsministeriet siden 2014. Som teamleder ved Danmarks Innovationscenter i München driver Jon sammen med sit team projekter indenfor opstart, robotteknologi, Industri 4.0 og digitalisering. Innovationscentrets primære opgave er at skabe efterspørgselsdrevne platforme for herved at skabe grobund for samarbejde mellem danske og tyske virksomheder. Konkret arbejder Jon til daglig direkte med tyske virksomheder i kortlægningen af udfordringer og muligheder indenfor digitalisering og kan således matche problemejerne med løsningshaverne.

Vil du vide mere?

 • Pernille Vildsted Nielsen

  Pernille Vildsted Nielsen

  Project Consultant +45 6020 8579 pen@danishexport.dk
 • Pernille Vildsted Nielsen

  Project Consultant

  Pernille står i spidsen for projektet ’Styrk dit digitale eksportsalg til Tyskland’. Her bruger hun sin store viden om det tyske marked til at facilitere projektets aktiviteter, der giver dig et 360 graders perspektiv på, hvordan du kan gøre salgsprocessen mere digital og samtidig skabe en stærk relation til din tyske kunde.

  Pernille er cand.mag. i tysk og international virksomhedskommunikation og har erfaring fra både vind- og tøjbranchen, hvor hun med øje for forretningen har koordineret diverse salgsaktiviteter samt udarbejdet investor-/salgspræsentationer. Pernille er god til at skabe overskuelige og effektive interne salgsprocesser.

  Pernille Vildsted Nielsen
 • Emma Kontaktside Tilrettet Web

  Emma Matilde Petersen

  Export Consultant, Team Academy +45 2788 6698 emp@danishexport.dk
 • Emma Matilde Petersen

  Export Consultant, Team Academy

  Du møder Emma, når du deltager på Academys aktiviteter. Her koordinerer hun seminarer og webinarer, for at klæde dig og dine kollegaer på til at erobre nye eksportmarkeder.

  Hvis du har læst markedsrapporter og analyser fra Danish Export, så er det også Emma, der har stået bag. Hun har en uddannelse inden for International Business, og er derfor ekspert i at omdanne data og tal til brugbar fakta.

  Emma Kontaktside Tilrettet Web