• Digitalt eksportsalg Tyskland

Styrk dit digitale eksportsalg til Tyskland

COVID-19 har været en game changer, når det kommer til danske virksomheders eksportsalg til Tyskland, og i dag foregår næsten alle salgsmøder online. Samtidig har mange virksomheder nu fået øjnene op for, at der er store gevinster ved at flytte flere fysiske salgsmøder online og indtænke det digitale eksportsalg i go-to-market-strategien.

Deltag i workshops, webinarer og erfagruppeforløb, når vi bygger videre på projektet 'Fra fax til virtuelle møder i Tyskland' og giver dig et 360 grader perspektiv på det digitale salg i Tyskland.

Bag om projektet

 • Projektet bygger videre på det fundament, som er skabt i projektet ”Fra fax til virtuelle møder” og har til formål at give endnu flere danske eksportører konkrete værktøjer til, hvordan de kan bruge det digitale eksportsalg som en måde at fastholde og/eller øge eksporten til Tyskland.
 • Kernen i projektet er en række strategiske workshops, webinarer og erfagruppeforløb, der giver dig et 360 grader perspektiv på digitalt salg til Tyskland. 
 • En række udvalgte partnere er eksterne undervisere på de forskellige workshops og forløb, ligesom vi også inddrager relevante case-virksomheder. 
 • Projektet er støttet af Industriens Fond under genstartNU og løber fra maj 2021 til maj 2022. Du kan derfor deltage i aktiviteterne uden beregning. 

Salgsprocessen og projektets aktiviteter

Projektets aktiviteter dykker ned i de forskellige dele af salgsprocessen, og du kan deltage i de aktiviteter, hvor du finder størst behov for sparring og nye kompetencer. Alle aktiviteter supplerer hinanden og har til formål at styrke jeres digitale eksportsalg til Tyskland i alle dele af salgsprocessen.

Der er aktiviteter målrettet dig, der sidder med ansvar for salg til det tyske marked, ligesom der er aktiviteter målrettet dig, der sidder med marketing og understøtter salg til Tyskland. I kan derfor med fordel deltage flere fra samme virksomhed, så I arbejder henimod et fælles mål om at styrke det digitale eksportsalg til tyske kunder og samarbejdspartnere. 

Aktiviteter

Du kan deltage i:

Fra august 2021 frem til maj 2022 har du mulighed for at deltage i en lang række aktiviteter, hvor vi lægger et 360 grader perspektiv på det digitale eksportsalg, så du kan styrke dine salgskompetencer og - strategi til Tyskland.

Projektledelse Marketing To Do Fra Pxhere
Du får konkrete værktøjer og viden om det digitale salg.

Webinarer/Best practice

Tilmeld dig
Erfa Preben Sndergaard Doorsystem
Fysiske undervisningsdage, hvor eksperter går i dybden med emner rundt om det digitale eksportsalg.

Strategiske workshops

Tilmeld dig
Forretningsmænd Networking
En erfagruppe målrettet dig, der har ansvar for salg og en gruppe for dig, der understøtter salg.

Erfagrupper

Læs mere
Mød underviserne
 • [Brug ikke] Poul Forside

  Poul von Wowern, Associate Professor, VIA University College

  Poul von Wowern er Associate Professor på VIA University College og underviser i værdigbaseret salg, strategi, innovation og procesoptimering. Poul har gennem de sidste seks år forsket i værdibaseret salg, herunder hvordan virksomheder bedst muligt kan inkorporere dette i deres kommercielle tilgang med en øget bundlinje som resultat. Han har tidligere arbejdet syv år som salgschef og har stor international erfaring fra blandt andre A. P. Møller-Mærsk og Grundfos. Poul hjælper fortsat virksomheder med at eksekvere denne tilgang i hverdagen.

 • Brug ikke - Jon Pers

  Jon Pers, teamleder, Danmarks Innovationscenter i München

  Jon Pers har arbejdet for Udenrigsministeriet siden 2014. Som teamleder ved Danmarks Innovationscenter i München driver Jon sammen med sit team projekter inden for opstart, robotteknologi, Industri 4.0 og digitalisering. Innovationscentrets primære opgave er at skabe efterspørgselsdrevne platforme for derved at skabe grobund for samarbejde mellem danske og tyske virksomheder. Til dagligt arbejder Jon direkte med tyske virksomheder i kortlægningen af udfordringer og muligheder inden for digitalisering og kan således matche problemejerne med løsningshaverne.

 • [Bryg ikke] Bjarne Brynk Brynk Business Academy

  Bjarne Brynk Jensen, Brynk Business Academy

  Bjarne Brynk Jensen har 25 års eksporterfaring som eksportdirektør i både danske og tyske eksportvirksomheder. Han har derfor masser af praktisk viden om internationalt salg, salgsstyring og salgsudvikling, især i en dansk-tysk sammenhæng. Bjarne har en master i International Marketing and Modern Languages og har derudover deltaget i undervisning om finansiering for ledende medarbejdere på Harvard School for Business. Siden 2005 har han drevet sin egen konsulent- og undervisningsvirksomhed. Bjarne er i dag blandt andet fast salgstræner for det tyske Industrie und Handelskammer.

 • [Brug Ikke] Lars Kjellsson Andersen Partners

  Lars Kjellsson, Rechtsanwalt, Andersen Partners

  Lars Kjellsson beskæftiger sig primært med grænseoverskridende retsforhold og rådgivning af danske virksomheder og investorer om tysk erhvervsret. Lars har særlig speciale i ansættelsesret. Andersen Partners har kontor i København, Kolding, Hamburg og Flensburg. Andersen Partners tyske afdeling fokuserer på danske virksomheder, der driver forretning i Tyskland.

 • [Må Ikke Bruges] Werner Koop

  Werner Koop, Geschäftsführer, Koop und Hagenkötter, Gesellschaft für Marketing und Kommunikation

  Werner Koop hat jahrzehntelange Erfahrung darin, dänische Unternehmen auf ihrem Weg auf den deutschen Markt zu begleiten. In diesem einstündigen Vortrag zeigt er auf sehr humoristische Weise praxisnah welche Stolpersteine es in der Kommunikation mit deutschen Kunden gibt und welche 7 Leitthesen es für die gute Kommunikation gibt.

 • [Brug Ikke ]Thomas Fechtenburg

  Thomas Fectenburg, ejer af Fechtenburg Visuals

  Thomas, ejer af Fechtenburg Visuals, er foto- og videograf, og hjælper virksomheder og selvstændige med det rigtige set-up til webinars og virtuelle møder, så de undgår fejlinvesteringer. Han har mere end 25 års erfaring i branchen og kalder sig professionel nørd. Det kommer blandet andet til udtryk på LinkedIn, hvor han deler sin viden om video, fotografi, lyd, lys og redigering.

 • Benny Egholm Sørensen

  Benny Egholm Sørensen, CEO, SØRENSEN Connecting-Markets.com

  Benny Egholm Sørensen, CEO i Connecting Markets, har i de sidste 27 år rådgivet virksomheder inden for alle områder af en virksomheds livscyklus. Han har omfattende know-how om, hvordan man som virksomhed målrettet og med succes kommer ind på det tyske marked. I dag repræsenterer han Tysklands største SMV-organisation Bundesverband mittelständische Wirtschaft samt forbundslandet Niedersachsen i Skandinavien.

 • Canva Germany Flag In Front Of Building (2)

  Vidensbank: Bliv klædt på til det digitale eksportsalg i Tyskland

  Som en del af projektet har vi etableret en vidensbank, der lige nu består af en række artikler og guides - skrevet på baggrund af den viden, der kom ud af projekt 1.0 'Fra Fax til virtuelle møder i Tyskland'. 

  De mange guides giver dig viden, inspiration og gode råd og tips til, hvordan du styrker dit digitale eksportsalg til det tyske marked.

  Vi udbygger løbende vidensbanken med nye guides, artikler, rapporter samt en podcastrække, så vi kommer 360 grader rundt om det digitale eksportsalg. 

Dine kontakter

 • Pernille Vildsted Nielsen

  Pernille Vildsted Nielsen

  Project Consultant +45 6020 5879 pen@danishexport.dk
 • Pernille Vildsted Nielsen

  Project Consultant

  Pernille Vildsted Nielsen
 • Dorthe Kontaktside Farver Web 2020

  Dorthe Bach Christensen

  Communications & Marketing Consultant +45 4045 3202 doc@danishexport.dk
 • Dorthe Bach Christensen

  Communications & Marketing Consultant

  Dorthe har flere års erfaring med strategisk kommunikation og markedsføring, herunder LinkedIn, e-mailmarkedsføring, webkommunikation og PR.

  Dorthe assisterer flere af de sektorspecifikke netværk med blandt andet content til LinkedIn, men sidder også med kommunikationen på flere af Danish Export Associations større projekter.

  Dorthe Kontaktside Farver Web 2020
 • Emma Kontaktside Tilrettet Web

  Emma Matilde Petersen

  Export Consultant, Team Academy +45 2788 6698 emp@danishexport.dk
 • Emma Matilde Petersen

  Export Consultant, Team Academy

  Du møder Emma, når du deltager på Academys aktiviteter. Her koordinerer hun seminarer og webinarer, for at klæde dig og dine kollegaer på til at erobre nye eksportmarkeder.

  Hvis du har læst markedsrapporter og analyser fra Danish Export, så er det også Emma, der har stået bag. Hun har en uddannelse inden for International Business, og er derfor ekspert i at omdanne data og tal til brugbar fakta.

  Emma Kontaktside Tilrettet Web
 • Farver Andreas Tilrettet Til Web 2019

  Andreas Julskjær Pedersen

  Head of Water & Project Manager +45 2262 1691 ajp@danishexport.dk
 • Andreas Julskjær Pedersen

  Head of Water & Project Manager

  Andreas står i spidsen for Danish Export – Water. Han mener, at netværk er den hurtigste vej til nye kunder og samarbejdspartnere. Derfor kan han både sætte dig i forbindelse med relevante kontakter inden for vand- og spildevandsbranchen og hjælpe med sparring på dit eksportarbejde.

  Andreas ved, hvordan danske vandvirksomheder etablerer sig i udlandet, fordi han har haft et tæt samarbejde med en række eksportører i branchen siden 2016. Han har boet i Tyskland, hvor han blandt andet arbejdede ved Generalkonsulatet i München og hos Infineon Technologies AG som Global Supply Manager.

  Andreas er uddannet Cand.Ling.Merc. fra Aarhus BSS, hvor han også har taget sin bachelor i international virksomhedskommunikation og europæiske studier. Derudover er han certificeret i PRINCE2 og arbejder til daglig med projektstyring og -ledelse. 

  Farver Andreas Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Susanne Tilrettet Til Web 2019

  Susanne Holm

  Project Manager & Head of Bioenergy and Food Tech +45 6020 8564 suh@danishexport.dk
 • Susanne Holm

  Project Manager & Head of Bioenergy and Food Tech

  Susanne står i spidsen for vores netværk inden for bioenergi og arbejder med flere eksportprojekter i foreningen. Hun har stor erfaring med salg og kundesupport på en lang række eksportmarkeder, så hun kan blandt andet sparre med dig om kundernes krav, kultur og forretningsprocesser.

  Susanne har tidligere været salgsingeniør, hvor hun fik en stor teknisk forståelse og erfaring med eksportsalg samt planlægning af messer. I Danish Export Association er hun med til at udvikle og gennemføre aktiviteter, der hjælper medlemmerne med at styrke deres eksport gennem netværksmøder og eksportfremstød.

  Farver Susanne Tilrettet Til Web 2019