Webinar: Fachlich, sachlich, dann persönlich. Kend din kundetype!

Lær at spotte de forskellige kundetyper og få gode råd til at styrke og navigere i kunderelationerne både på online og ved fysiske salgsmøder.

Tidspunkt

12.10.2021

10:00-11:00

Sted

Zoom

Pris

Gratis

Dette webinar er en del af projektet: Styrk dit digitale eksportsalg til Tyskland, som er støttet af GenstartNU under Industriens Fond. Derfor kan du og dine kollegaer deltage uden beregning.

Pernille Vildsted Nielsen
Project Consultant Pernille Vildsted Nielsen +45 6020 5879
Emma Kontaktside Tilrettet Web
Export Consultant, Team Academy Emma Matilde Petersen +45 2788 6698

På dette webinar fortæller Bjarne Brynk Jensen, der har mere end 25 års erfaring med handel til Tyskland, sammen med sin tyske partner Werner Koop, hvordan du kan gøre dig ekstra godt bemærket blandt dine tyske kunder.  

Det er vigtigt, at du kender din tyske kunde og går rigtig frem, når relationen skal opbygges. En tysker ville sige: "Fachlich, sachlich, dann persönlich", og det er derfor vigtigt, at du er velforberedt og kommer hurtigt til sagen, når du skal lave forretninger syd for grænsen.

Kulturforståelse og simple spørgeteknikker skaber gode forudsætninger for et længerevarende og loyalt kundeforhold ved både virtuelle og fysiske møder. I Tyskland gemmer der sig ofte flere beslutningstagere, som du skal overbevise, og her er det også vigtigt at have kundetypen og formatet for mødet for øje, når du pitcher dit produkt og/eller forretningside.

 

Oplægsholdere
 • [Brug Ikke] Bjarne Brynk 2

  Bjarne Brynk Jensen, ejer, Brynk Business Academy

  Bjarne Brynk har 25 års eksporterfaring eksportdirektør i både danske og tyske eksportvirksomheder. Han har derfor masser af praktisk viden om internationalt salg, salgsstyring og salgsudvikling, især i en dansk-tysk sammenhæng. Bjarne har en master i International Marketing and Modern Languages og har derudover deltaget i undervisning om finansiering for ledende medarbejdere på Harvard School for Business. Siden 2005 har han drevet sin egen konsulent- og undervisningsvirksomhed. Bjarne er i dag blandt andet fast salgstræner for det tyske Industrie und Handelskammer.

 • [Må Ikke Bruges] Werner Koop

  Werner Koop, Geschäftsführer, Koop und Hagenkötter, Gesellschaft für Marketing und Kommunikation

  Werner Koop hat jahrzehntelange Erfahrung darin, dänische Unternehmen auf ihrem Weg auf den deutschen Markt zu begleiten. In diesem einstündigen Vortrag zeigt er auf sehr humoristische Weise praxisnah welche Stolpersteine es in der Kommunikation mit deutschen Kunden gibt und welche 7 Leitthesen es für gute Kommunikation gibt.

Vil du vide mere?

 • Pernille Vildsted Nielsen

  Pernille Vildsted Nielsen

  Project Consultant +45 6020 5879 pen@danishexport.dk
 • Pernille Vildsted Nielsen

  Project Consultant

  Pernille Vildsted Nielsen
 • Emma Kontaktside Tilrettet Web

  Emma Matilde Petersen

  Export Consultant, Team Academy +45 2788 6698 emp@danishexport.dk
 • Emma Matilde Petersen

  Export Consultant, Team Academy

  Du møder Emma, når du deltager på Academys aktiviteter. Her koordinerer hun seminarer og webinarer, for at klæde dig og dine kollegaer på til at erobre nye eksportmarkeder.

  Hvis du har læst markedsrapporter og analyser fra Danish Export, så er det også Emma, der har stået bag. Hun har en uddannelse inden for International Business, og er derfor ekspert i at omdanne data og tal til brugbar fakta.

  Emma Kontaktside Tilrettet Web