Health Tech: Åbent netværksmøde om støtteordninger

Hvordan bruger du støtteordninger som en konkurrenceparameter i eksporten til sundhedssektoren og life science industrien? Hvilke krav stiller dine internationale kunder til finansiering? Kan du øge din eksport gennem risikovillig statslig finansiering? Og hvordan gør de andre det egentlig?

Tidspunkt

16.05.2024

10:00-14:00

Sted

EIFO, Danmarks Eksport- og Investeringsfond, Haifagade 3, 2150 Nordhavn

Se kort

Pris

Gratis (men tilmelding nødvendig).

Ved deltagelsen i et gratis arrangementet, er der et no-show-gebyr på 500,- kroner til dækning af bl.a. omkostninger til forplejning, lokaleleje, honorarer og administration. 

Deadline for tilmelding: 1. maj 2024 eller så længe, der er pladser.

Thomas Andersen Head of Health Tech danish export / dansk eksport
Head of Health Tech Thomas Andersen +45 2447 8502
Kristina Strunge Nygaard Member Relations Coordinator danish export / dansk eksport
Project Consultant Kristina Strunge Nygaard +45 3171 0313

Ledige pladser:

1 / 30

Tilmeld dig netværksmødet her!
EIFO Billedet

Dette åbne netværksmødet sætter fokus på dine muligheder for at opnå konkurrencemæssige fordele gennem offentlige støtteordninger og risikovillig statslig finansiering i jeres bestræbelser på at eksportere til kunder i sundhedssektoren og life science industrien.

 

Når netværksmødet er slut, har du kendskab til:

 • Konkrete støtteordninger: Få indgående kendskab til nogle af de nyeste støtteordninger og finansieringsmuligheder til eksport og internationalisering.
 • Inspirerende cases: Hør fra life science virksomheder, der har opnået eksportsucces ved hjælp af statslig støtte og innovative finansieringsløsninger. Lær af deres erfaringer og bedste praksis.

 • Netværksmuligheder: Udnyt muligheden for at netværke med ligesindede kontakter og eksperter inden for health tech og life science.

 • Ekspertrådgivning: Få rådgivning og indsigt fra førende eksperter inden for eksportfinansiering og støtteordninger, herunder repræsentanter bl.a. fra EIFO og Erhvervshus Hovedstaden.

Program

 • 10:00

  Registrering, kaffe/brød og netværk

 • 10:30

  Velkommen og bordet rundet

  Præsentation af dagens program, bordet rundt med kort introduktion af deltagerne og nyt fra Danish Export - Health Tech.

  Thomas Andersen, Head of Health Tech, Danish Export Association
 • 10:45

  EIFOs løsninger til danske eksportvirksomheder, som sælger til sundhedssektoren og life science industrien

  Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO) er danske virksomheders fælles indgang til risikovillig statslig finansiering, og er Danmarks nationale erhvervsfremmende bank og Danmarks officielle eksportkreditinstitut i én og samme finansielle institution.

  Jonas Dupont, Erhvervskundechef, EIFO
 • 11:30

  Erhvervshus Hovedstadens programmer til støtte og medfinansiering af danske eksportvirksomheder, som sælger til sundhedssektoren og life science industrien

  Erhvervshusene styrker de små og mellemstore virksomheders udviklingspotentiale og hjælper med den omstilling, som er nødvendig for at styrke deres bæredygtighed, konkurrenceevne og forretningsmuligheder, lokalt og globalt.

  Michael Lejrskov, Senior Forretningsudvikler, Life Science, Erhvervshus Hovedstaden
 • 12:00

  Let frokost og netværk

 • 12:45

  Case præsentationer fra virksomheder, der har benyttet løsninger fra EIFO og Erhvervshus Hovedstaden

  • Droplet IV har skabt en automatiseret metode til skylning af IV-linjer, der sikrer, at patienterne får fulde doser, samtidig med at risikoen for antimikrobiel resistens, sepsis og andre komplikationer såsom kemisk irritation af venen reduceres. Hør hvordan Droplet IV har øget deres internationaliseringsfokus gennem Erhvervshusets støtteordninger.
  Marcus Bech, CEO, Droplet IV
  • Case 2: TBC
 • 13:45

  Opsamling og afrunding

 • 14:00

  Tak for i dag

Mød oplægsholderne
 • Michael Lejrskov

  Michael Lejrskov, Senior forretningsudvikler, Erhvervshus Hovedstaden

  Michael har ledet selskaber og divisioner i flere store koncerner: Carlsberg, Anheuser-Busch Inc, Egmont, Kraft Foods, VELUX, Falck og Coloplast. Han har været udstationeret til USA (4 år), Kina, Sri Lanka, Polen, NL, Rumænien og Bulgarien. Stillinger hvor han har opstartet datterselskaber eller lavet turn-arounds. Efter han kom til Coloplast fandt han sin rette hylde, i life science. Det at gøre en forskel for et stort antal patienter har givet langt mere mening, end andre områder. Siden da har han i 10 år dedikeret sin tid til at hjælpe danske life science start-ups og scale-ups, de seneste 4 år i Erhvervshus Hovedstaden.

 • Jonas Hjortflod Dupont

  Jonas Hjortflod Dupont, Erhvervskundechef, EIFO, Danmarks Eksport- og Investeringsfond

  Jonas har flere års erfaring indenfor finansiering af investorbårne selskaber. Hans ekspertise ligger især inden for den digitale sektor, hvor han har specialiseret sig i at støtte virksomheder inden for sundhedssektoren. Hans arbejde hos EIFO fokuserer på at hjælpe selskaber i alle udviklingsstadier med at sikre den nødvendige finansiering til deres vækst og succes. Jonas har mere end 20 års erfaring fra den finansielle sektor.

 • Health Tech Netværksmøde 2022 Redigeret

  En snak på netværksmøde fører til eksportordrer

  BEMA og ROTEK deltager i netværksmøder, fordi begge virksomheder oplever, at det giver konkret værdi. De bliver opdateret på deres branche, og når alle spiller med åbne kort, opstår nye synergier. Det har ført til eksportordrer for begge virksomheder.

Tre guides

Sådan får du mest muligt ud af netværksmøder

Hvordan kommer du i snak med nye mennesker? Hvad skal du gøre for at forberede dig? Og hvordan er du i det hele taget en god networker? Få viden og inspiration her.

Networking Ekstrastock

Guide: Vejen til at få viden og sparring fra dit netværk

Læs mere
Keynote Konference Oplæg

7 gode råd til at styrke dit netværk

Læs mere
Billede Til Web 1440X1024 Talking

Succeshistorier: Det kan du få ud af at netværke

Succeshistorier fra det virkelige liv