Gør verden bedre med kunstig intelligens som projektleder (Gæst: Anne Skare Nielsen)

Fremtiden er kommet med kunstig intelligens

Kunstig intelligens er på vej, ja det er her egentlig allerede. Og nu skal vi så lære, hvordan vi bruger de nye teknologier.

For kunstig intelligens er ikke bare et quick fix, der kommer og ordner alle vores udfordringer. Vi skal selv sætte retningen og lade kunstig intelligens være vores store projektleder.

Sådan lyder det fra fremtidsforsker, forfatter og foredragsholder Anne Skare Nielsen fra Universal Futurist i denne episode. Lyt med, når hun fortæller om, hvordan kunstig intelligens kan komme til at forandre vores verden og arbejdsliv, og hvorfor kunstig intelligens først rigtigt kommer til at gøre en forskel, når vi ved, hvor vi vil hen.

Leg turist og udforsk AI

Anne Skare Nielsen giver sine bud på, hvordan fremtidens hjemmeside, salg og kundeservice kan skrues sammen, og forklarer hvordan fremtidens forfremmelse ikke handler om at komme op i systemet, men i stedet hen til det spændende.

Og så gælder det om at gå i turistmode, prøve tingene af og udforske mulighederne. Bare gør det, lyder det fra fremtidsforskeren.

Vært: Mette Kristensen 
Gæst: Anne Skare Nielsen, Universal Futurist
Produktion: Mette Kristensen
Produceret af: Danish Export Association

Anne Skare Podcast
Optagelse af podcast med Anne Skare Nielsen.