En grøn spydspids for dansk havvind i Asien (Gæst: Copenhagen Offshore Partners Korea)

En grøn spydspids for dansk havvind i Asien (Gæst: Copenhagen Offshore Partners Korea)

Partner og co-CEO i Copenhagen Offshore Partners, Jesper Krarup Holst, fortæller i denne podcast om udfordringer og succeser i processen med at indtage de østasiatiske vindmarkeder, og om hvorfor det har været vigtigt at få danske investorer og samarbejdspartnere med om bord.
Fra kul og luftforurening til ren, dansk havvind. Sådan kan man kort og godt beskrive den udvikling, der er i gang i en række østasiatiske landes energiproduktion. Her er Copenhagen Offshore Partners Korea en vigtig spiller. På det rette tidspunkt greb de muligheden for at gå ind på de østasiatiske markeder og vinde udbud på en række store havvindprojekter. Med en attraktiv forretningsmodel med lav risiko lykkedes det at tiltrække investorer, og samtidig er mange danske partnere og underleverandører redet med på bølgen og har dermed nydt godt af, at Copenhagen Offshore Partners var spydspids og brød ind på de asiatiske markeder.
 Copenhagen Offshore Partners er en så stor inspiration og har haft så stor betydning for dansk eksport, at de i 2022 blev tildelt HRH Crown Prince Frederik International Business Awards i kategorien Export Achievement.


Få mere viden og se kommende aktiviteter i Danish Export på https://www.danishexport.dk/aktiviteter 

Vært: Mette Kristensen Gæst: Jesper Krarup HolstProduceret af: Danish Export Association