Akustikplader sætter positivt klimaaftryk på den tyske byggebranche (Gæst: Troldtekt)

Akustikplader sætter positivt klimaaftryk på den tyske byggebranche (Gæst: Troldtekt)

Hør administrerende direktør, Peer Leth fra Troldtekt fortælle om Troldtekts vej mod et positivt klimaaftryk og virksomheden massive satsning på det tyske marked i denne podcast.

Byggebranchen er på globalt plan ansvarlig for 35-40 procent af den samlede CO2-udledning og ressourceforbrug. Stigende bevidsthed om bæredygtigt byggeri og større krav til byggematerialernes bæredygtighed skal gøre op med det massive klimaaftryk, og her er Troldtekt en vigtig spiller. Producenten af akustikplader har gennem en årrække arbejdet målrettet med bæredygtighed og verdensmål og indarbejdet en cradle-to-cradle tankegang i hele forretningen.
 Med genanvendelse, mere klimavenlige fremstillingsprocesser og fokus på at mindske udledningen gennem hele værdikæden, er Troldtekt nu kommet dertil, hvor de har fremstillet en træbetonplade, der sætter et positivt klimaaftryk.

Nu er Troldtekt i gang med at udbrede deres bæredygtige løsninger i stor stil til det tyske marked, og derfor har Troldtekts tyske datterselskab modtaget HRH Crown Prince Frederik International Business Awards i 2022 i kategorien Green Solutions. 

Få mere viden og se kommende aktiviteter i Danish Export på https://www.danishexport.dk/aktiviteter 

Vært: Mette Kristensen Gæst: Peer LethProduceret af: Danish Export Association