Øg dit eksportsalg gennem netværk og networking

Forskning fra Eksportens DNA® viser, at et godt netværk er en vigtig brik i din succes med eksport. Et stærkt netværk kan skaffe dig ordrer, sikre dig adgang til de rigtige kontakter og give dig råd med på vejen.

Men du skal give for at få. Derfor skal du også selv være aktiv, åben og spille dine egne erfaringer på banen. Vi har derfor samlet en række artikler, cases og guides. Her kan du blandt andet finde viden om netværk, hvordan du bliver en bedre networker og få inspiration fra andre virksomheder, der bruger netværk i deres eksportarbejde.

 

Netværk og networking
 • How to guide: Sådan bliver du en bedre networker

  How to guide: Sådan bliver du en bedre networker

  Når du skal i gang med at networke, er det vigtigt, at du er forberedt. Derfor har vi samlet gode råd og guides til, hvordan du bliver en bedre networker, og hvordan du styrker dit netværk.

  How to: Sådan bliver du en bedre networker
 • Hvad er netværk og networking?

  Hvad er netværk og networking?

  Netværk og networking er svære størrelser at forstå og navigere i. Derfor at vi hevet fat i førende eksperter på området til at gøre os klogere på netværk.

  Viden om netværk og networking
 • Networking | Succeshistorier fra det virkelige liv | nøglekunder

  Succeshistorier fra det virkelige liv

  Læs hvordan danske eksportvirksomheder har haft succes med at bruge deres netværk til etablering af nye markeder, samarbejder og hvordan, de bærer sig ad rundt omkring i verden.

  Succeshistorier fra det virkelige liv