Export talk #8: Sådan laver du en stærk eksportstrategi

Vil du blive klogere på vækst gennem internationalisering? Mikael Vest, grundlægger og strategisk rådgiver fra Vinderstrategi A/S, giver et indblik i deres unikke koncept ”Vinderstrategi”, som giver dig konkrete værktøjer til at udvikle og optimere din eksportstrategi.

Export Talk #8 blev afholdt d. 3-12-2020

Bliv klogere på, hvordan du kommer i gang med at udarbejde en god eksportstrategi i denne Export Talk.

Download Vinderstrategis white paper her: Vækst gennem internationalisering

Vi vil desuden komme ind på:

  • Hvordan styrker du din eksportstrategi?
  • Hvilke faktorer skal man være opmærksom på, når man skal udvikle som eksportvirksomhed og/eller gå ind på nye markeder?
  • Er der nogle bestemte faktorer man skal være opmærksom på i disse tider, når man ikke har mulighed for at være til stede fysisk?
Export Talk #8: Sådan laver du en stærk eksportstrategi - inspiration fra en af landets førende strategieksperter Mikael Vest
60A4278

Om Mikael Vest, Vinderstrategi A/S

Gæstetaleren Mikael Vest er grundlægger af Vinderstrategi A/S og forfatter til bestselleren ”Strategi i vindervirksomheder”, der er solgt i mere end 30.000 eksemplarer. Derudover er han ekstern lektor i strategi på Aarhus Universitet, og sidder i bestyrelsen i 10 forskellige virksomheder, og er formand i syv af dem.

Mikael har stor praktisk erfaring med strategi, ledelse og forretningsudvikling fra tidligere direktørjob, og via aktiv involvering i mere end 300 strategiske forandringsprojekter. Han er derfor det oplagte bindeled mellem den teoretiske og praktiske verden.

Export Talks

Export Talks - live, on-demand og som podcast

Se med, når vi inviterer en spændende gæst fra eksportens verden ind til 30 minutters snak om et topaktuelt emne for danske eksportvirksomheder.

Blev inspireret af vores andre Export Talks.