Export Talk #6: Få succes med digitalt eksportsalg

Bliv klogere på digitalt eksportsalg, når Ramin Daniel Rezai, International Sales Manager hos Meetyoo Conferencing, taler om effekten og udbyttet af digitale konferencer, møder og messer.

Export Talk #6 blev afholdt d. 29-10-2020

Lyt med, når Ramin Daniel Rezai, International Sales Manager hos Meetyoo Conferencing, giver et indblik i mulighederne for digitalt eksportsalg.

Få et indblik i fordelene og ulemperne ved at flytte traditionelle fysiske messer, konferencer og møder over i det digitale univers.

Sidder du også med et ønske om at få mere succes med dit digitale eksportsalg, men synes du, at det er svært at overskue mulighederne, udbyttet og rammerne for det?

I denne Export Talk får du en indsigt i universet, og i, hvordan du selv kan komme i gang med at udnytte mulighederne. Du vil bl.a. kunne høre mere om:

  • Hvad er fordelene og ulemperne ved digitale konferencer, møder og messer sammenlignet med fysiske?
  • Hvad er den mulige effekt og det mulige udbytte ved at flytte eksport-salg over i den digitale verden?
  • Hvilke muligheder er der for at afholde virtuelle konferencer, møder og messer?
  • Hvordan kommer du i gang med det selv?
  • Hvilke typer af digitale setups fungerer bedst til forskellige typer arrangementer?

 

Export Talk #6: Få succes med digitalt eksportsalg Ramin Daniel Rezai
Ubivent - hero image

Om Ramin Daniel Rezai og Meetyoo

Ramin Daniel Rezai er International Sales Manager hos Meetyoo Conferencing, som har hovedsæde i Berlin. Meetyoo er en ledende leverandør af digitale events og virtuelle konferencer, og koordinerer over 10 millioner konference-minutter hver måned til over 3.000 kunder i alle industrier.

Export Talks

Export Talks - live, on-demand og som podcast

Se med, når vi inviterer en spændende gæst fra eksportens verden ind til 30 minutters snak om et topaktuelt emne for danske eksportvirksomheder.

Blev inspireret af vores andre Export Talks.