• Viden
  • Export Talks
  • Export Talk #4: Fremtidsforskning - Hvordan bliver du bedre til at forudse udfordringer og muligheder?

Export Talk #4: Fremtidsforskning - Hvordan bliver du bedre til at forudse udfordringer og muligheder?

En af verdens bedste fremtidsforskere, Anne Skare Nielsen, viser dig, hvordan du kommer fra trends og krisestemning til overblik og skaberkraft.

Export Talk #4 blev afholdt d. 18-8-2020

"Hvordan du nemt og hurtigt navigerer i fremtiden både på den lange og den helt korte bane, så du - når verden giver dig et los i nos - kan udnytte den energi, der følger med i stedet for at absorbere den og blive slået i dørken." - Anne Skare Nielsen

Vi tager en snak med fremtidsforsker Anne Skare Nielsen om alt fra corona-krisens påvirkning på vores aktuelle situation, til hvad der venter “på den anden side”. Det bliver en halv time med fuld knald på, så find notesbogen frem og hæld kaffe i koppen og glæd dig til at møde fremtiden. Den er langt mindre farlig og ukendt, end du tror. 

Læs mere om at træne din fremtidssans i hendes bog her.

Export Talk #4: Fremtidsforskning - Væk din fremtidssans og forudse din egen fremtid Anne Skare Nielsen
[Brug ikke] Anne Skare Nielsen, Universal Futurist

Anne Skare Nielsen

Anne Skare Nielsen er en af Skandinaviens – ja faktisk verdens – førende fremtidsforskere. Med sin store interesse og viden indenfor radikal forandring og transformation af tankegang, er hun i høj kurs som foredragsholder og provokatør over hele verden.

Export Talks

Export Talks - live, on-demand og som podcast

Se med, når vi inviterer en spændende gæst fra eksportens verden ind til 30 minutters snak om et topaktuelt emne for danske eksportvirksomheder.

Blev inspireret af vores andre Export Talks.