Export Talk #17: Når bæredygtighed er en god forretning

Hvordan skaber bæredygtighed en bedre bundlinje, og bliver bæredygtighed i stadigt højere grad "licence to operate"? Det fortæller Poul von Wowern om i denne Export Talk, hvor han også giver konkrete råd til at tage fat på arbejdet med bæredygtighed.

Export Talk #17 blev afholdt 10-11-2022

Hvordan står det til med bæredygtigheden hos de danske eksportvirksomheder, og hvordan arbejder man med bæredygtighed, så det ikke bare giver ens virksomhed et grønt image, men faktisk giver bonus på bundlinjen?

De temaer gør Poul von Wowern os klogere på i denne Export Talk, hvor han også giver håndgribelige råd til, hvordan man kommer i gang med eller sætter fart under sit bæredygtighedsarbejde.

For bæredygtighed er ikke længere "nice to have". Det er "need to have" og bliver et stadigt vigtigere parameter for at vinde ordrer og skabe en god forretning.

[Brug ikke] Poul von Wowern, Værdibaseret salg, VIA University College

Mød Poul von Wowern

Poul von Wowern driver von Wowern Consult, hvor han hjælper virksomheder med at differentiere sig, skabe en bedre bundlinje og få endnu mere tilfredse kunder.

Han har fokus på udvikling af mennesker og virksomheder til at blive bedre til den kommercielle tilgang. Poul har relevant og konkret kommerciel erfaring fra blandt andet BDO, Grundfos, Maersk og Siemens Wind Power.I dag er han også Associate Professor på VIA University College, hvor han leverer høj kvalitet i formidling og en hands-on lærings-tilgang til sit felt.

Han har blandt andet forsket intensivt i værdibaseret salg de sidste 6 år og er internationalt førende indenfor feltet. Desuden har han også forsket i sustainability/bæredygtighed. Poul leverer evidensbaseret viden og værktøjer, som er i top og hjælper dig til at se hele din kommercielle tilgang i et nyt perspektiv samtidig med, at det hele er gjort simpelt og hands-on, så du kan bruge det direkte i din hverdag.