Export Talk #16: Ledelse i et stormvejr der fortsætter

Når verden kastes ud i kriser, må man som topleder i en global virksomhed tilpasse sig og dykke mere ned i motorrummet, mens man samtidig holder det kølige overblik. Hvordan man navigerer gennem stormvejret, gør Henrik Uhd Christensen fra VIKING Life-Saving Equipment os klogere på i denne Export Talk.

Export Talk #16 blev afholdt 14-9-2022

Hvad skal der til for at styre en virksomhed sikkert gennem en krise - med både forretningen og medarbejderne for øje? Hvad lærer man som topleder af at navigere i modvind? Og hvad skal der til for at holde kursen, når verden ikke bare rammes af en, men flere på hinanden følgende kriser?

Det bliver vi klogere på i denne Export Talk, hvor CEO i VIKING Life-Saving Equipment, Henrik Uhd Christensen deler ud af sine erfaringer med at lede et global virksomhed, når verdenskrisen rammer.

Henrik Uhd

Mød Henrik Uhd Christensen

Henrik Uhd Christensen er CEO i VIKING Life-Saving Equipment, som blandt andet levere sikkerhdsudstyr til den maritime sektor og offshore-industrien.

VIKING har hovedkontor i Esbjerg og derudover 80 kontorer og 288 servicestationer samt mere end 2800 ansatte verden over.

Henrik Uhd Christensen har arbejdet i virksomheden i mere end 30 år, heraf knap 13 år som CEO.