• Viden
  • Export Talks
  • Export Talk #11: Temperaturen på eksporten - om forventninger, coronapas, vacciner og meget mere

Export Talk #11: Temperaturen på eksporten - om forventninger, coronapas, vacciner og meget mere

I denne Export Talk taler vi med Henrik Mørkholt Sørensen, administrerende direktør i DESMI Pumping Technology og bestyrelsesformand i Danish Export Association, om hvordan det står til med eksporten og hvad forventningerne til 2021 og 2022 er.

Export Talk #11 blev afholdt 13-4-2021.

I denne Export Talk tager vi en halv time i eksportens tegn og taler om forventninger, coronapas, vacciner og meget mere.

Som administrerende direktør i DESMI Pumping Technology og bestyrelsesformand i DEA har Henrik Mørkholt Sørensen om nogen fingeren pulsen, når det drejer sig om hvordan det står til med eksporten.

Vi tager en snak med Henrik om hvordan det står til med den danske eksport, og hvordan forventningerne til 2021 og 2022 er. Vi kommer også ind på, i hvilken rækkefølge at verden åbner sig igen.

Vi vil blandt andet komme ind på:

  • Hvad har vi lært af 2020?
  • Hvordan bliver fremtidens eksportsalg og salgsmix?
  • Hvilke forventninger kan vi have til de kommende år?
Export Talk #11: Temperaturen på eksporten - om forventninger, coronapas, vacciner og meget mere Henrik Mørkholt
HMS 2020 2

Om Henrik Mørkholt Sørensen

Henrik Mørkholt Sørensen har været en del af bestyrelsen i Danish Export Association siden 2015, og blev i 2017 bestyrelsesformand. Han er til daglig administrerende direktør i DESMI Pumping Technology A/S, hvor karrieren begyndte i 2001 som sælger på de asiatiske markeder. Henrik har gennem de seneste 20 år været del af den globalisering, som DESMI koncernen har gennemgået og stadig gennemgår.

Export Talks

Export Talks - live, on-demand og som podcast

Se med, når vi inviterer en spændende gæst fra eksportens verden ind til 30 minutters snak om et topaktuelt emne for danske eksportvirksomheder.

Blev inspireret af vores andre Export Talks.