Export Talk #10: Sæt pris på din service og skab mere værdi

Lyt med, når Thomas Frandsen, Lektor ved Institut for Produktion og Erhvervsøkonomi på CBS, uddyber hvordan "servitization" - det at tilføre services til det fremstillede produkt - kan skabe mere værdi for din virksomhed og dine kunder.

Export Talk #10 blev afholdt d. 17-3-2021.

Du får i denne Export Talk et indblik i hvordan du som virksomhed kan arbejde med Servitization-begrebet, og hvilke tiltag du helt konkret kan iværksætte.

Vi vil blandt andet komme ind på:

  • Begrebsafklaring: hvad er service og Servitization egentlig?
  • Industrielle services er under forandring - hvad er de aktuelle drivers?
  • Potentialet for værdiskabelse gennem Servitization 
  • Hvorfor kaste sig ud i servitization?
  • Prisstruktur og prissætning - læringer og erfaringer
Export Talk #10: Sæt pris på din service og skab mere værdi Thomas Frandsen
BM0108 Nr10 Thomas Frandsen 20560 Reduceret (2)

Om Thomas Frandsen, Lektor ved Institut for Produktion og Erhvervsøkonomi, CBS

Thomas Frandsen er en del af holdet bag CBS forskningsprojektet ’Product + Service + Data Integration’ med fokus på hvordan forretningsmodeller kan styrkes gennem løsninger, der integrerer produkter, services og data. Projektet er finansieret af Industriens Fond som en del af det nationale initiativ Servitize.dk.

I sin forskning fokuserer Thomas bl.a. på værdibaseret prissætning af digitale services. Thomas bygger videre på den viden, der blev opbygget i projektet ’Driving Competitiveness through Servitization’, som han var med til at lede i 2014-2018. Thomas er lektor på CBS og underviser ved siden af sin forskning bl.a. i driftsledelse, forsyningskæder og innovation på dagsstudier og executive uddannelser på CBS.

Export Talks

Export Talks - live, on-demand og som podcast

Se med, når vi inviterer en spændende gæst fra eksportens verden ind til 30 minutters snak om et topaktuelt emne for danske eksportvirksomheder.

Blev inspireret af vores andre Export Talks.