Aktørlister

Her kan du tilgå aktørlister for Tyskland, USA og Kina.

Listerne er en hjælp til dig og din virksomhed til at øge jeres kendskab til relevante spillere på de største danske eksportmarkeder. De indeholder blandt andet udvalgte databaser, platforme og myndigheder, som du eksempelvis kan bruge til at fremsøge kontakter eller øge dit netværk på de respektive markeder.

Et stærkt kendskab til relevante spillere kan være med til at styrke din nuværende markedsposition på dit respektive marked, ligesom det kan være en hjælp til at træde ind på nye markeder.

Aktørlister
 • Tyskland Flag

  Aktørliste for det tyske marked

  Tyskland har historisk set været ét af Danmarks vigtigste eksportmarkeder, og aftager fortsat en stor del af dansk produkter. Med denne aktørliste bliver du klædt godt på til at finde relevante netværk, virksomhedsregistre, platforme, myndigheder og meget mere.

  Hent aktørliste som PDF
 • USA Flag

  Aktørliste for det amerikanske marked

  USA aftager mere og mere af dansk eksport, men kan for mange være et marked, der er svært at navigere i. Det er blandt andet vigtigt at få styr på licenser, tilladelser og frihandelsaftaler, samt at kende til interesseorganisationer, som kan styrke din position på det amerikanske marked.

  Hent aktørliste som PDF
 • Kina Flag

  Aktørliste for det kinesiske marked

  Aktørliste under udvikling

Udenlandske virksomhedsregistre:

 

Udbudsplatforme:

 • TED (Tenders Electronic Daily)
  Officiel EU-database. TED giver blandt andet gratis adgang til forretningsmuligheder fra Den Europæiske Union og Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. TED udgiver 676 tusinde udbudsbekendtgørelser om året - herunder 258 tusinde udbud med en værdi på omkring 670 milliarder euro.
  https://ted.europa.eu/TED/browse/browseByMap.do