Samarbejde med DI: Styrk dit internationale salg

Vil du have adgang til de vigtigste eksportdokumenter, certifikater og informationer om regler for eksport til forskellige lande?

Vi har et strategisk samarbejde med DI, som betyder, at du som en del af Danish Export kan købe ind på en række eksportydelser til medlemspris:

 • DI Certifikatservice: DI er godkendt handelskammer for eksportdokumenter og hjælper dig fx med oprindelsescertifikater, påtegninger og leverandørerklæringer.

Læs mere her: DI's Certifikatservice - DI (danskindustri.dk)

 • Eksporthåndbogen: Som medlem af Danish Export kan du abonnere på DI’s eksporthåndbog til medlemspris. Eksporthåndbogen er dit opslagsværk inden for eksportteknik-området og giver dig informationer for cirka 190 lande.

Læs mere her: Eksporthåndbogen - Oplysninger om handel og eksport til 190 lande - DI (danskindustri.dk)

Vil du vide mere om Certifikatservice og Eksporthåndbogen?

Kontakt Halldor Halldorsson, Head of Branding & Relations for mere information.

Kontakt

 • Halldor Halldorsson Head of Branding & Relations danish export / dansk eksport

  Halldor Halldorsson

  Head of Branding & Relations +45 2122 9560 hah@danishexport.dk
 • Halldor Halldorsson

  Head of Branding & Relations

  Som Head of Branding & Relations arbejder Halldor blandt andet for, at din virksomhed får bedre betingelser for at øge jeres eksport. Fx ved hjælp af økonomisk støtte, fokus på eksport i medierne og på Christiansborg. Han har selv mere end 20 års erfaring med eksport og ved derfor, hvad internationalt salg kræver.

  Halldor har været både eksportsælger og selvstændig eksportagent i møbelindustrien og har derfor erfaring med en lang række markeder. Han har en HD i Marketing Management, som sammen med mange års erfaring gør, at han kan sparre med dig, hvis du vil øge din virksomheds eksport.

  Vil du vide mere om, hvad Halldor laver, så tilmeld dig nyt og viden fra Danish Export og hold dig opdateret på rammerne for dansk eksport.

  Halldor Halldorsson Head of Branding & Relations danish export / dansk eksport