Vi byder velkommen til

Når du er medlem hos Danish Export, er du en del af et fællesskab med over 700 danske B2B eksportvirksomheder. Viden, kompetencer, sparring og netværk ruster dig til at skabe resultater internationalt.

Her kan du møde nogle af de nyeste medlemmer, af Danish Export og vores netværk, som du kan sparre og dele viden med. Og du finder et overblik over alle medlemmer i foreningen her

Frank Rasmussen, Techras
Frank Rasmussen, direktør i TECHRAS

TECHRAS

TECHRAS er nyt medlem i Danish Export og Water Tech (pr. 30. marts 2023). Virksomheden er specialister i teknologier og processer til rense- og spildevandsanlæg og leverer blandt andet avancerede ”plug and play” løsninger, som optimerer eksisterende anlæg og medfører energibesparelser og bedre rensning.

De har blandt andet meldt sig ind i Danish Export for at sætte skub i eksporten til Norden:

”Vi har strømlinet vores ydelser og produkter, så de er klar til eksport, og vi er nu interesserede i at komme videre i Norden. Fokus er på det svenske marked i første omgang, og der vil vi bruge medlemskabet til at komme ud og vise os frem på messer, som en del af den danske fællesstand, for at tage temperaturen på, om de nye eksportmarkeder er klar til vores innovative produkter og teknologier. Og for at kunne sparre med andre medlemmer om, hvad de har gjort sig af erfaringer,” fortæller Frank Rasmussen, direktør i TECHRAS.

TECHRAS tilbyder en række nye teknologier og processer inden for filtrering, nanoboble generatorer samt granulære slam processer, som ikke forhandles i de andre nordiske lande endnu.

Connect med Frank Rasmussen på LinkedIn

[Brug Ikke] Jens Byrdal Med Baggrund
Jens Byrdal, Managing Director i NAVTEAM

NAVTEAM

NAVTEAM har genoptaget medlemskabet i Danish Export og vores to netværk Marine og Executive Management Forum (pr. 22. marts 2023). Virksomheden sælger og servicerer professionelt marine-elektronik, alt navigations- og kommunikationsudstyr, og rådgiver rederier omkring nybygninger og vedligehold af broudstyret.

De har blandt andet genoptaget medlemskabet på grund af den samhørighed og det fællesskab, de oplever med de andre medlemmer for eksempel ude på messer. "Netværket er i sig selv den største fordel," siger Jens Byrdal, Managing Director i NAVTEAM.

”Vi har været i branchen i 22 år, og langt størstedelen af vores omsætning kommer fra eksport. Så vi bidrager med viden om forskellige eksportmarkeder, hvordan man skal begå sig og hvad man skal være opmærksom på. Specielt i Malaysia og Singapore, hvor vi har vores datterselskab,” fortæller Jens Byrdal.

Emil R Superstainable
Emil H. Rasmussen, CEO i Superstainable

Superstainable

Superstainable er nyt medlem i Danish Export (pr. 23. januar 2023). Virksomheden producerer outdoor produkter og opererer både inden for B2B og B2C. Emil H. Rasmussen og hans team kan blandt andet bidrage med værdifuld viden om tekstilbranchen, bæredygtig produktion, certificeringer og produktion i Kina og Tyrkiet.

Medlemskabet skal sætte skub i eksporten til nye markeder:

”Jeg håber på at få værktøjer, viden og kontakter, som kan hjælpe os med vores væksteventyr mod udenlandske markeder – distributøraftaler, agentaftaler med videre. Så vi er klædt godt på til at slå vores navn mere fast internationalt,” siger Emil H. Rasmussen, CEO i Superstainable.

Connect med Emil H. Rasmussen på LinkedIn 

Nyt Medlem Lundberg Tech
Nick Markussen, Partner og Sales Manager i Lundberg Tech.

Lundberg Tech

Lundberg Tech er nyt medlem i Food Tech (pr. 11. januar 2023). Virksomheden er specialister i spildhåndtering med vakuumtransport fra produktions- og procesmaskiner. De har blandt andet meldt sig ind for at netværke med andre virksomheder, hvor de kan få og dele erfaringer.

”Vi bidrager med stor international erfaring. For eksempel har vi netop været på messe i Kina efter næsten tre års nedlukning, og selvom vi var meget spændte på aktivitetsniveauet, så har vores team haft virkelig travlt, og vi har fået mange leads, vi nu skal bearbejde,” siger Nick Markussen, Partner og Sales Manager i Lundberg Tech.

Connect med Nick Markussen på LinkedIn 

Nyt Medlem Lyras
Ruben Andreas R., Marketing Manager i Lyras A/S

Lyras A/S

Lyras A/S er nyt medlem i Food Tech (pr. 13. december 2023). Virksomheden leverer blandt andet UV-lys til behandling af væsker som mælk og juice. Derfor kan Ruben Andreas R. og hans kollegaer bidrage med viden om energieffektiv fødevareproduktion.
 
”Vi er et stærkt hold, der dagligt hjælper fødevareproducenterne med at reducere CO2-udslip,” siger Ruben.
 
Medlemskabet i Danish Export skal åbne døre til Europa.
 
”Vi ser Danish Export som en hjælpende hånd til at nå vores eksportmål i Europa. Vi får mulighed for at deltage på messer, som vi ellers ikke kan komme på, og vi kan netværke med andre virksomheder, som også er på en vækstrejse. Samtidig er der mange interessante møder og webinarer, som vi regner med, at vi kan bruge,” siger Ruben Andreas R.

Connect med Ruben Andreas R. på LinkedIn