Medlemstilfredsheden stiger

Resultaterne fra den årlige medlemstilfredshedsundersøgelse er landet, og medlemstilfredsheden har fået et lille nyk opad i forhold til 2021.

Udgivet den 7. december 2022.

Medlemmerne er essensen af Danish Export, og derfor ligger medlemstilfredshed os meget på hjerte. Derfor er vi glade for at kunne præsentere jer for resultatet af dette års tilfredshedsundersøgelse, som viser, at I langt hen ad vejen er tilfredse med vores forening.

Vi fik 256 besvarelser fra medlemmer fra 198 forskellige virksomheder, og vi er glade for hver og en. Jo mere, vi ved om, hvad I er tilfredse – eller utilfredse – med, jo bedre kan vi forbedre vores tilbud og gøre Danish Export til en endnu bedre og stærkere forening.

Og resultatet? Vi lander i 2022 på en score på 8,04. Det er en lille forbedring i forhold til 2021, hvor tilfredsheden var 8 på skalaen, der går fra 1-10.

Anette Portræt I Miljø 2
Anette Galskjøt, CEO i Danish Export

”Jeg er godt tilfreds med resultatet. Selvfølgelig er det et skulderklap, men vigtigst af alt indikerer det, at vores medlemmer får noget ud af at være en del af foreningen og kan bruge netværket og de tilbud, vi har til at blive endnu bedre eksportører,” siger CEO i Danish Export, Anette Galskjøt.

Anbefaler du at være medlem?

 Vi spurgte jer også, i hvor høj grad, I vil anbefale et medlemskab til andre. Her endte scoren på 8,18 på 10-trins-skalaen, hvilket også er meget pænt. Knap 74 procent giver om en anbefalingsscore på otte eller derover, hvilket indikerer, at man med stor sandsynlighed vil anbefale et medlemskab til andre.

”Det er vigtigt, at vi ikke bare har tilfredse medlemmer, men også medlemmer, som vil anbefale et medlemskab til andre virksomheder. Vores fundament er netværk, og det er også gennem netværk, at vi skal få vores forening til at vokse og blive stærkere. Gode ambassadører kan vi aldrig få for mange af,” siger Anette Galskjøt.

Artiklen fortsætter under billedet.

Markedsundersøgelse

Som noget nyt har vi i år i forbindelse med medlemstilfredshedsundersøgelsen også foretaget en markedsundersøgelse for at afdække på hvilke markeder, vores medlemmer er til stede, og i hvilket form.

Ikke så overraskende er vores to største eksportmarkeder, USA og Tyskland med i top fem i de tre kategorier: direkte eksport, distributør/agent og datterselskab.

Hele top fem ser således ud for de tre områder:

  • Direkte eksport: Tyskland, Norge, Holland, Sverige, USA
  • Distributør eller agent: USA, Spanien, Holland, Tyskland, Norge
  • Datterselskab: USA, Tyskland, Kina, Norge, Sverige.