Erfaren Marketing Manager valgt til formand for advisory board

B2B Marketing-netværket i Danish Export Association har fået ny formand, som skal bidrage til at sikre fortsat udvikling på tværs af de fire netværksgrupper.

Medlemmerne i de fire netværksgrupper i B2B Marketing-netværket i Danish Export Association har valgt ny formand for netværkets advisory board. Det er Henriette Sabine Thorup, som er Marketing Manager hos DSI Dantech, der nu indtager formandsposten i advisory boardet, hvor de fem medlemmer i samarbejde med netværksleder June Sejrup skal udvikle og sætte retningen for aktiviteterne i netværket.

Henriette Sabine Thorup har været medlem af B2B Marketing-netværket i fire år, og er i dag en del af ”Brand & Strategy”- gruppen. Som ny formand har hun en ambition om at bruge sine mange års erfaring inden for marketing til at bidrage til at sikre vækst i netværket og løfte de fire netværksgrupper til nye højder.

Med 25 års erfaring indenfor for B2B branding, marketing, kommunikation, grafisk design, SoMe, digital styring, og projektledelse har Henriette opbygget en bred viden og erfaring, der gør hende i stand til at navigere og levere værdifulde resultater i et foranderligt marketinglandskab.

De seneste fem år har hun arbejdet som marketing manager hos DSI Dantech, hvor hun leder marketingafdelingen, der fungerer som et internt reklamebureau i virksomheden. Afdelingen servicerer de mere end 300 kolleger i Danmark, Belgien, Tyskland, USA og Singapore samt agenter og forhandlere verden over. Siden sin ansættelse i 2018 har Henriette gennemført to omfattende rebranding-processer med nye navne, logoer og hjemmesider, og hun har tidligere gennemført lignende projekter hos blandt andet Grundfos og AAG.

Udover at lede marketingafdelingen er Henriette Sabine Thorup en del af DSI Dantechs Extended Management Group, hvor fokus i ledergruppen ligger på strategisk arbejde samt vækst og udvikling af hele forretningen.

DSI Dantech producerer eksklusive fryseløsninger til fødevareindustrien og har afdelinger i Dybvad, Aalborg og Vejle samt i Belgien, Tyskland, Polen, USA og Singapore.

Om B2B Marketing-netværket
B2B Marketing er et netværk under Danish Export Association og henvender sig til både generalister, specialister og marketingchefer, som arbejder med B2B-markedsføring i danske eksportvirksomheder.
Læs mere om netværket her

Henriette Sabine Thorup
Henriette Sabine Thorup har været en del af B2B Marketingnetværket i fire år og er nu valgt som formand for netværkets advisory board.