Danish Export og Danish.Care indgår strategisk samarbejde

Med et fælles mål om at styrke eksporten inden for hjælpemidler og velfærdsteknologi, har Danish Export og Danish.Care indgået et formelt samarbejde, der skal skabe endnu mere værdi for medlemmer af begge foreninger.

Efter 40 års samarbejde, har Danish Export Association og Danish.Care nu indgået en formel samarbejdsaftale, som skal sikre, at vi bringer viden og kompetencer i spil for at nå vores fælles mål om at øge dansk eksport.

Danish.Care er en brancheforening for virksomheder, der beskæftiger sig med hjælpemidler, velfærdsteknologi og serviceydelser inden for velfærdssektoren. Ligesom Danish Export er Danish.Care optaget af at sikre sine medlemmer de bedste rammebetingelser og arbejder blandt andet for at fremme eksporten af dansk velfærdsteknologi.

Et samarbejde der styrker dansk eksport
I kraft af vores Health Tech-netværk har vi i Danish Export både viden og interesser, der overlapper med Danish.Care. Derfor er den nye aftale om et strategisk samarbejde et naturligt tiltag, så vi i fællesskab kan gøre endnu mere for at udvikle og styrke dansk eksport.

Det vil vi først og fremmest gøre ved at samarbejde om eksportaktiviteter. Samtidig vil vi udnytte potentialet i at samle vores fælles strategiske og praktiske styrker, og styrke varetagelsen af vores medlemmers interesser.

”Vi har i forvejen et godt samarbejde med Danish.Care, og jeg glæder mig over, at vi gennem et endnu tættere partnerskab får mulighed for at gennemføre fælles aktiviteter og danne fælles front for at styrke eksporten inden for sundheds- og velfærdsteknologi,” siger CEO i Danish Export Association, Anette Galskjøt.

Samarbejdet vedrører primært virksomheder, som beskæftiger sig med hjælpemidler, velfærdsteknologi, medicinsk udstyr og løsninger, herunder digitale løsninger, til sundhedsvæsnet, ældresektoren og plejesektoren.

Begge foreninger forpligter sig ved samarbejdet til at markedsføre hinandens tilbud og aktiviteter. Medlemmer af Danish.Care får desuden mulighed for at melde sig ind i Danish Export Association med 50 procent rabat på kontingentet i de første to års medlemskab.

Kontakt

 • Ilse Korsvang, Head of Project Management Danish Export

  Ilse Korsvang

  Head of Business Development
  +45 5089 4488 iks@danishexport.dk
 • Ilse Korsvang

  Head of Business Development

  Med mere end 30 års erfaring med eksportsalg, markedsetablering og distributionsopbygning kan Ilse hjælpe dig i gang på nye markeder. Det er især relevant for dig at tage fat i Ilse, hvis du vil ind i Kina, fordi hun står i spidsen for vores netværk inden for vand i Kina.

  Ilse har stor viden om salg og virksomhedsdrift fra både SMV’er og store virksomheder. Efter mange år som eksport- og salgschef var hun selvstændig international konsulent inden for vandteknologi i ti år, hvor hun blandt andet arbejdede med Danida-projekter.

  Ilse er ansvarlig for vores partnere, som du kan læse mere om her.

  Ilse Korsvang, Head of Project Management Danish Export
 • Thomas Andersen Head of Health Tech danish export / dansk eksport

  Thomas Andersen

  Head of Health Tech
  +45 2447 8502 tan@danishexport.dk
 • Thomas Andersen

  Head of Health Tech

  Thomas har et stort kendskab til life science-industrien samt sundheds- og velfærdssektoren, og vil du have sparring på, hvordan du kan øge din eksport i disse sektorer, er det ham, du skal tage fat i. Han er primus motor i vores Health Tech-netværk, og med mere end 20 års eksporterfaring har han blandt andet stort kendskab til markedsetablering.

  Thomas har arbejdet i både private virksomheder og den offentlige sektor. Han har også været selvstændig i tre år, og derfor har han hands-on viden om de udfordringer, mindre virksomheder står med, når de skal øge deres eksport.

  Vil du have sparring på markeder, kan Thomas hjælpe dig med viden om de fleste europæiske lande samt Australien, Kenya og Thailand, hvor han har været udstationeret.

  Thomas Andersen Head of Health Tech danish export / dansk eksport