Union-Bank tilbyder rådgivning og sikrer finansiel adgang til det tyske marked specielt for danske virksomheder

Union-Bank er en særlig bank - til gavn for virksomheder, der ønsker at eksportere til eller ønsker at etablere sig i Tyskland.

Union-Bank er den uafhængige finansielle partner, som sikrer rådgivning og finansiel adgang til det tyske marked også for mindre danske virksomheder.

Banken har hjemme i Flensborg og er byens ældste bank med tæt tilknytning til det dansk-tyske grænseområde i omkring 150 år. 50 medarbejdere arbejder med det formål at yde den bedst mulige støtte til bankens kunder i økonomiske forhold og rådgive dem i komplekse problemstillinger.

Med Union-Bank får du:

  • Finansiering
  • Rådgivning på dansk
  • "On-site" rådgivere, som er danske og tyske og med praktisk kendskab til alt tysk erhvervsliv
  • Tysk bank med adgang til alle betalingstjenester i Tyskland
  • Kontaktnetværk og koncepter til brug for ikke-finansiel rådgivning og ydelser, som er nødvendige for etablering i eller eksport til Tyskland
Reception2

Union-Bank

Især erhvervskunder, der er aktive på det dansk-tyske-marked, nyder godt af bankens knowhow: Union-Bank kender begge sider af den tysk-danske grænse, kender til forskellene mellem de to lande og er sprogligt som også kulturelt hjemme i begge lande.

Helhedsrådgivning af kunder i alle deres livsfaser, hvad enten det er i realiseringen af ​​et ejendomskøb i Danmark eller udvidelsen af ​​en dansk virksomhed til Tyskland, er særligt vigtig for Union-Bank. For emner, der går ud over bankforretningen, arbejder banken tæt sammen med partnere fra forskellige sektorer i begge lande.

Kontakt:
Dirk von Heyer
dirkvheyer@unionbank.de
+49 461 8414 228

Kontakt

  • Hvad er netværk og networking?

    Danish Exports partnere

    Se listen over vores partnere og se, hvilke fordele det giver dig som medlem.