Standesign – Specialister inden for design og opbygning af messestande

Vil I have maksimalt blikfang og sikre, at gæsterne lægger mærke til lige netop jeres messestand? Skal jeres budskaber stå knivskarpt, og standen indbyde til samtale med kunder og samarbejdspartnere? Så har Standesign løsningen.

Vores primære mål er at sikre, at I kun behøver at fokusere på at få det optimale ud af jeres messestand, event eller showroom. Når I deltager på en messe, vil I hos Standesign have en dedikeret projektleder fra den første dialog og helt frem til standen er færdig. Projektlederen tager sig af alle praktiske detaljer og styrer processen sikkert i mål, baseret på jeres ønsker med design og funktionalitet. Vores designteam omsætter jeres idéer til virkelighed, og I får løbende sparring og rådgivning, så jeres stand bedst muligt promoverer jeres virksomhed. 

  • Skræddersyede løsninger til din stand 
  • Professionel rådgivning 
  • Holdt i hånden fra start til slut 
  • Stort netværk af lokale partnere rundt om i verden 
IMG 6568

Fællesstand eller individuel stand

Når I ønsker at tiltrække besøgende til jeres messestand, er det afgørende at fange deres opmærksomhed. Vi samarbejder med jer om udviklingen af messestanden, uanset om det er en fællesstand eller en individuel stand, så finder vi en løsning, der matcher jeres virksomheds designlinje og imødekommer jeres behov. Vi sikrer, at I trygt bliver guidet gennem hele processen, lige fra udvikling til opbygning og nedtagning af standen, så I kan fokusere på salget før, under og efter messen. 

Standesign som jeres standbygger

Når I vælger Standesign som jeres standbygger, tager vi os af godkendelsen af standen hos messearrangøren og bestillingen af alle nødvendige tekniske ydelser. Vi kan også hjælpe med eventuel forplejning til standen og koordinering af særlige arrangementer under messen. Hos Standesign i Nyborg produceres grundelementerne til jeres messestand, og vores dygtige håndværkere justerer og finpudser alle detaljer. Alle elementer, møbler og grafik pakkes og sendes afsted. Vores erfarne håndværkere har indgående kendskab til messecentrene over hele verden og er vant til at tilpasse løsninger til de specifikke forhold på stedet. De sørger altid for at give alt den sidste finish. Når I ankommer til messen før åbningen, afleverer vi personligt standen til jer. Når messen så er afsluttet, kan I blot tage hjem. Vores håndværkere afmonterer jeres stand, sørger for at pakke alt ned og returnere messeudstyr. Efterfølgende evaluerer vi hele forløbet sammen med jer og er meget interesserede i jeres feedback, så vi konstant kan levere den bedste service.