Danmarks Eksport- og Investeringsfond – Skab eksportvækst i din virksomhed

Forventer dine udenlandske kunder lang kredittid? Bugner ordrebogen så meget, at I har svært ved at følge med efterspørgslen? Eller skal du eksportere til et land, hvor politiske eller kommercielle forhold gør forretningen risikabel. Så er eksportkredit løsningen.

Uanset om din forretning er stor eller lille, kan du finde kunder uden for Danmarks grænser. Vi samarbejder både med store og små virksomheder om eksport og internationalisering, og vi tilbyder både finansiering og forsikring mod de økonomiske og politiske risici, der kan være ved at handle med andre lande.

Med vores løsninger kan du vinde ordrer ved at tilbyde dine kunder finansiering, du kan øge din egen arbejdskapital, og du kan minimere dine egne og din banks risici. Vi skræddersyr gerne løsninger, der passer til lige netop din virksomheds behov.

Hos Danmarks Eksport- og Investeringsfond kan du:

  • Vinde flere ordrer med finansiering til din køber: Du kan få en stor fordel i konkurrencen mod andre leverandører, hvis du kan tilbyde din kunde en langfristet finansiering på konkurrencedygtige vilkår. Den finansiering kan vi stille med.
  • Realisere din virksomheds vækstplaner: Når en virksomheds vækstpotentiale skal føres ud i livet, kræver det ofte ekstra finansiering fra banken. Lad Danmarks Eksport- og Investeringsfond kautionere over for din bank, og få bedre likviditet og plads til flere kunder, større ordrer og ambitiøse internationaliseringsplaner.
  • Beskytte din eksport mod tab: Nogle gange går internationale forretninger ikke som planlagt. En kunde kan gå konkurs eller annullere en ordre i utide, og der kan udbryde krig eller indføres importforbud og valutarestriktioner. Den slags risici kan vi forsikre dig mod, så du trygt kan koncentrere dig om din forretning.
Penge

Få kredit i banken til at finansiere din virksomheds drift og vækst

Slår bankrådgiveren ikke til med det samme, når du præsenterer idéerne for virksomhedens vækst? En Eksportkaution fra Danmarks Eksport- og Investeringsfond får banken til at sove trygt om natten, så du kan få øget din kreditramme. Vi tager nemlig en del af bankens risiko, og du får din kredit til materialer, lønninger og leverandører, så I kan finansiere virksomhedens vækstplaner og sige ja tak til flere og større ordrer.

Læs mere her.

Vindmøller (1)

Green Accelerator: Søg tilskud til modning af dit grønne eksportprojekt

Hvis du har planer om et grønt eksportprojekt, men er stødt på barrierer i forhold til at få det realiseret, så kan du nu søge tilskud til modning hos Green Accelerator.

Læs mere her.

Kontakt