Creditsafe er verdens mest anvendte kreditoplysningsbureau

Udfør hurtigt baggrundstjek på 430 millioner virksomheder i over 200 lande. Som medlem af Dansk Eksport får I 3 gratis kreditrapporter for at prøve vores tjenester.

Creditsafe leverer flere kreditvurderinger end nogen anden udbyder i branchen
Læs mere om, hvordan du kan levere sikrere tjenester i udlandet
Creditsafe Miljø International F

International score

Det er altid vigtigt at kontrollere de virksomheder I handler med, og vi synes, at det skal være lige så nemt at handle internationalt som i Danmark. Derfor har vi en standardiseret score, der gør det nemt at sammenligne risikoniveau på tværs af landegrænserne. Vores internationale scoremodeller udregner sandsynligheden for, at en virksomhed bliver insolvent indenfor de næste 12 måneder.

Creditsafe Miljø F

Creditsafe Denmark er en del af den ekspansive koncern Creditsafe Group

Som verdens mest anvendte kreditoplysningsbureau hjælper Creditsafe små, mellemstore og store virksomheder med at træffe datadrevne beslutninger, styre kreditrisiko og automatisere processer. Vi tilbyder intelligente og fleksible tjenester inden for kredit, compliance og markedsinformation.

Få det bedste beslutningsgrundlag for globale forretninger

Creditsafe arbejder på tværs af grænser og har gennem lang tid opbygget omfattende databaser og suppleret med en række strategiske internationale samarbejdspartnere. Takket være dette kan vi i dag tilbyde verdens største global virksomhedsregister.

Du får adgang til et register med kredit- og finansielle oplysninger på det globale marked, og I kan træffe sikre kreditbeslutninger og med afsæt i oplysninger om kundernes konkursrisiko. I får oplysninger af høj kvalitet, uanset hvor i verden jeres kunder og leverandører befinder sig.

Hos Creditsafe kan I udover adgang til B2B-kreditrapporter også adgang til overvågning, API-integration, compliance-screening til brug for KYC og AML, automatiserede beslutninger samt global datavask – vi hjælper jer gerne med en løsning, der passer til jeres virksomhed!

Fordele ved Creditsafes tjenester:

  • Global dækning og lokal ekspertise
  • Adgang til 200 lande
  • International score
  • Kreditovervågning
  • Markedets bedste prismodel
  • KYC & Compliance screening