Netværkene i Danish Export

Hos os bliver du en del af et stærkt eksportfællesskab og et netværk med cirka 700 B2B eksportvirksomheder, der har ambitioner om vækst og succes på den internationale scene.

Netværkene i Danish Export Association er opdelt i kundesegmenterede netværk og funktionsnetværk.

Som en del af et eksportnetværk i møder du kollegaer i branchen, får adgang til et bredt netværk med fokus på sparring og vidensdeling og en række andre fordele, som du kan læse mere om her

Få et overblik over netværkene herunder.

Funktionsnetværk
 • B2B Marketing Profilfoto

  B2B Marketing

  I netværket bliver du rustet til at drive marketingindsatsen frem, så du kan bidrage til at understøtte eksportsalget i din virksomhed. Du bliver en del af et netværk med andre marketingansvarlige, som du kan sparre og dele viden med om dine udfordringer, og du får fagligt input og personlig udvikling på aktiviteter hele året.

  Læs mere om B2B Marketing
 • EMF Executive Management Forum Cover

  Executive Management Forum

  Executive Management Forum er et fortroligt forum, hvor vi tager emner op, som har fokus på eksport set fra et strategisk og ledelsesmæsigt perspektiv med afsæt i de udfordringer, som medlemmerne sidder med.

  Læs mere om Executive Management Forum
 • P&L Procurement Profilbillede

  Procurement and Logistics

  I netværket møder du andre indkøbsansvarlige, der arbejder med indkøb, logistik og sourcing i eksportvirksomheder. Du får et netværk med sparring og viden, så du finder vejen til at træffe de mest kvalificerede beslutninger i jeres værdikæde.

  Læs mere om Procurement and Logistics
Kundesegmenterede netværk
 • Cruise Ferry Profilfoto

  Cruise & Ferry

  I Cruise & Ferry sætter vi kursen sammen. Derfor kan du deltage i aktiviteter, der matcher dig og udviklingen i branchen. Desuden kan du i netværket hente hjælp til hurtigt at etablere kontakter til centrale aktører i industrien.

  Læs mere om Cruise & Ferry
 • Energy Profilbillede

  Energy

  I Energy-netværket kan du fx hente input til at få etableret kontakter på et marked og dele erfaringer med dine kolleger i branchen, der har de samme udfordringer som dig. Det letter adgangen til kunder og markeder og kan betyde bedre performance for jeres salg og eksport.

  Læs mere om Energy
 • Fish Tech Fotolia 9681897 XL

  Fish Tech

  I Fish Tech-netværket kan du udveksle erfaringer med andre eksportvirksomheder, der leverer løsninger inden for fiskeri-, akvakultur- og forarbejdningsindustrien, udbygge dit branchenetværk og få indsigt i tendenser på relevante markeder fx nye projekter.

  Læs mere om Fish Tech
Kundesegmenterede netværk
 • Food Production Closeup

  Food Tech

  I Food Tech er du en del af et fagligt og kompetent eksportnetværk af virksomheder, der leverer rådgivning, udstyr, teknologi og løsninger til fødevarefabrikken. Fokus er kommercielt og medlemmerne deler best practice, erfaringer og viden om projekter, kunder og markeder.

  Læs mere om Food Tech
 • Kvinde Ved Maskine2

  Health Tech

  I Health Tech-netværket møder du virksomheder, der leverer udstyr, services og rådgivning til den globale pharma-, medico- og hospitalsindustri.Her er et kommercielt fokus, hvor medlemmerne deler viden, erfaringer og kontakter i et fortroligt miljø, som udvider kundegrundlaget og gør vejen til nye markeder kortere

  Læs mere om Health Tech
 • Marine Fotolia 12516325 L

  Marine

  I marine-netværket får du ugentligt markedsinput, sparring om kontakter på markedet og adgang til Danmarks største kommercielle marinenetværk, der tager dig med ud på eksportfremstød på det globale marinemarked.

  Læs mere om Marine
Kundesegmenterede netværk
 • Water Flow Treatment System Fr 298386352

  Water

  I Water-netværket kan du fx hente viden om kommende infrastrukturprojekter, få etableret kontakter til nye forhandlere på et marked eller få indsigt i, hvor modent et marked er i forhold til ny teknologi eller kommende investeringer.

  Læs mere om Water
Netværk i Kina
 • Marine And Offshore China Fotocollage

  Marine & Offshore China

  The network will help increase your sales to the Chinese market through knowledge sharing, exchange of market updates, news about projects, customer leads, partners, and best practice when selling marine and offshore solutions to the Chinese market.

  Marine & Offshore China
 • Water China Profil

  Water China

  The network can support you and help increase your sales to the Chinese water market through exchange of market updates, knowledge about projects, customer leads, and partners as well as best practice when selling water solutions to the private and public sector in China.

  Read more about Water China
 • Wind Energy 'Fotolia 14585755 XL

  Wind China

  The network will help increase your sales to the Chinese market through knowledge sharing, exchange of market updates, news about projects, customer leads, partners, and best practice when selling wind solutions to the private and public sector in China.

  Read more about Wind China
Networking på bioenergi-mode

Bliv medlem af Danish Export

I et medlemskab får I:

 • Et fællesskab med dygtige eksportvirksomheder, som I får unik adgang til at sparre og dele erfaringer med
 • Adgang til viden om aktuelle markeder og best practice om eksportsalg
 • Kortere vej til kontakter og projekter, der sparer tid og ressourcer for dig og din virksomhed
 • Adgang til aktiviteter, hvor I kan pleje og opbygge relationer med samarbejdspartnere og internationale beslutningstagere
 • .. og meget mere
Hørhvad vi arbejder med i foreningen, så vi kan vækste din eksportvirksomhed.