Netværkene i Danish Export

Hos os bliver du en del af et fællesskab og et netværk med cirka 700 B2B eksportvirksomheder, der har ambitioner om vækst og succes på den internationale scene.

Vi har opdelt vores netværk, så du kan træde ind der, hvor du har mest gavn af det. Om det er målrettet dine kunder, din funktion eller det marked, du satser på. 

Derfor er vores netværk opdelt i funktions- og industrinetværk samt industrinetværk i Kina.

Her deler I viden og gode som dårlige erfaringer, og du får rig mulighed for at dykke ned i dit område sammen med dine netværkskollegaer. 

Alle netværk har en fast netværksleder tilknyttet, som du kan stille spørgsmål eller hente sparring hos, og som hjælper dig med at komme godt i gang. 

Funktionsnetværk

Et medlemskab i et funktionsnetværk er dit helt personligt. Her får du din helt egen fortrolige gruppe med op til 20 medlemmer. Du får netværk og sparring med ligesindede og bliver klædt godt på til at udvikle din funktion i en eksportvirksomhed.

Industrinetværk

Her får gode råd, værktøjer og kontakter, når I sammen dykker ned i den branche jeres kunder arbejder med. I bruger hinandens erfaringer og rejser fx ud sammen, når I deltager på messer med Pavilion of Denmark.

Industrinetværk i Kina

Du eller dit kinesiske datterselskab eller afdeling har også mulighed for at blive en del af vores Kina-baserede industrinetværk, hvor du møder andre virksomheder i vand-, vind-, marine- og offshore-industrien. Bliv klogere på vores Kina-kontor og -netværk her.

Networking på bioenergi-mode

Bliv medlem af Danish Export

I et medlemskab får I:

  • Et fællesskab med dygtige eksportvirksomheder, som I får unik adgang til at sparre og dele erfaringer med
  • Adgang til viden om aktuelle markeder og best practice om eksportsalg
  • Kortere vej til kontakter og projekter, der sparer tid og ressourcer for dig og din virksomhed
  • Adgang til aktiviteter, hvor I kan pleje og opbygge relationer med samarbejdspartnere og internationale beslutningstagere
  • .. og meget mere
Hør hvad vi arbejder med i foreningen, så vi kan vækste din eksportvirksomhed.