Book et mødelokale i Silkeborg

Ønsker du at holde dit næste møde i Silkeborg? Afhold dit møde i professionelle rammer i Eksportens Hus i Silkeborg og nyd pausen med et lækkert måltid og en gåtur i naturskønne omgivelser.

Eksportens Hus i Silkeborg har en række mødelokaler, som kan bookes af alle. Det kan være til interne møder, arbejdsdage ude af kontoret, bestyrelsesmøder, receptioner, events eller når du og din virksomhed skal holde et større møde med kunder eller samarbejdspartnere. 

Atmosfæren i huset emmer af netværk, og du bliver alle vegne mødt af, at eksport og internationalt salg er omdrejningspunktet.

6 gode grunde til at booke mødelokale i Eksportens hus i Silkeborg

1. Professionelle mødefaciliteter

Du kan holde møder og events hos os for op til 70 personer. Vi har ni forskellige mødelokaler, du kan benytte dig af. Afhold dine møder i mindre grupper eller en kombination. Det er dig, der afgør, hvordan I får det bedste møde. Vi hjælper dig med at finde det mødelokale, der passer bedst til netop dit møde.

2. Sund og lækker forplejning

Når I får brug for at tanke energien op, tilbyder vi god og sund mad med sæsonaktuelle råvarer. Hele dagen har I adgang til kaffe og the.

3. Tag en pause i naturen

Eksportens Hus ligger i rolige og naturskønne omgivelser tæt på skov og sø. Der er derfor god mulighed for at tage en pause fra mødet og at gå en tur.

4. Mød husets eksperter

I Eksportens Hus holder du møde i et hus, hvor vi arbejder med at bygge relationer og drive netværk. Har du brug for viden om en industri eller hjælp til en konkret udfordring? Du er meget velkommen til at booke et møde med os, når du er i huset. Vi har bl.a. viden om en række industrier, kan sparre med dig om din udfordring og skabe kontakt til andre medlemmer, som du kan sparre med.

5. God tilgængelighed

Motorvejen ligger lige om hjørnet, og huset er dermed nemt at komme til fra nord, syd, øst og vest.

6. Fri parkering

Du kan parkere gratis uden for døren.

Kontakt os og book et mødelokale i Eksportens Hus i Silkeborg 

Hvis du ønsker at booke et mødelokale i Eksportens Hus i Silkeborg og at høre mere om mødelokalerne, er du velkommen til at kontakte Lone Arnfred på telefon 22 27 00 00 eller e-mail loa@danishexport.dk.

Book mødelokaler i Silkeborg Danish Eksport eksport

Mødefaciliteter ved Eksportens Hus i Silkeborg

  • Lyse og moderne velindrettede mødelokaler
  • Projektor
  • Skærme
  • Mikrofonudstyr
  • Højtalere
  • Whiteboards og tavler
  • Webkamera
  • Navneskilte
Bestil en mødepakke med forplejning i Eksportens Hus

Bestil en mødepakke med forplejning i Eksportens Hus

I Eksportens Hus hjælper vi dig gerne med at bestille en sund og lækker forplejning, som du og dine gæster kan nyde under jeres møde.

Praktisk

Få hjælp til praktikken i Eksportens Hus

For at du kan koncentrere dig om dit møde, hjælper vi gerne med planlægning og afholdelse af dit møde i Eksportens Hus; Bestilling af mad, borddækning, opstilling af borde og stole, navneskilte, opsætning af AV-udstyr, servicering under mødet og oprydning. Derudover hjælper vi også gerne med hotelbooking i Silkeborg og bestilling af lejlighedsgaver og blomsterbuketter.

Eksport Trappe Eksportens Hus

Vi hjælper dig med praktikken

  • Vi glæder os til at byde dig og dine gæster velkommen til Eksportens Hus i Silkeborg