Online workshop: Virtuel relationssalg og forhandlingsteknik i Tyskland

Det er vigtigt at aflæse dine kunder og deres behov for at skabe en god relation. Men det kan være svært, når du kun møder tyske kunder og partnere online. Lær, hvad du skal være opmærksom på under forhandlingen overfor en tysker, og hvordan du brænder igennem - både off- og online - ved hjælp af relationssalg.

Tidspunkt

28.10.2020

10-11.30 inkl. kort pause

Sted

Online

Pris

Denne workshop er en del af projektet Tyskland: Fra fax til virtuelle møder, som er støttet af GenstartNU under industriens Fond. Derfor kan du og dine kollegaer deltage uden beregning.

No show-gebyr: 500 kroner

Farver Susanne Tilrettet Til Web 2019
Export Consultant & Head of Bioenergy Susanne Holm +45 6020 8564

Ledige pladser:

7 / 50

På workshoppen lærer du:

 • Hvordan du forbereder dig til en virtuel forhandling
 • Hvordan du aflæser din kundes signaler og holder øjenkontakt i et virtuelt møde
 • Om forhandlingsteknik har de samme faser i et virtuelt møde
 • Hvordan du følger op på mødet
 • Hvilke fejl danskere typisk begår, og hvordan du undgår dem

Efter workshoppen ved du:

 • Hvordan du optimerer dit salgsarbejde ved hjælp af virtuelle møder
 • Hvordan du forbereder og gennemfører en forhandling virtuelt
 • Hvilke spørgsteknikker du kan bruge, og hvordan du håndterer indvendinger fra din tyske modpart. 
Du møder
 • [Bryg ikke] Bjarne Brynk Brynk Business Academy

  Bjarne Brynk Jensen

  Bjarne Brynk Jensen har 25 års erfaring som eksportdirektør i både danske og tyske virksomheder. Han har derfor masser af praktisk viden om internationalt salg, salgsstyring og salgsudvikling, især i en dansk-tysk sammenhæng. Siden 2005 har Bjarne drevet sin egen konsulent- og undervisningsvirksomhed, hvor han blandt andet er fast salgstræner for det tyske Industrie und Handelskammer.

  Mød Bjarne på LinkedIn
 • [Brug Ikke] Jens, Dinesen

  Jens Nielsen

  Jens Nielsen er salgsdirektør i Dinesen. Under workshoppen fortæller han om digital sammenhængskraft mellem salgs- og marketingaktiviteter.

Erfa Preben Sndergaard Doorsystem

Deltag aktivt og få stort udbytte

Under workshoppen bliver du stillet opgaver, som du skal løse sammen med de andre deltagere i mindre grupper. Derfor skal du forberede dig på at dele egne erfaringer og råd for at få mest muligt ud af din deltagelse.

Vi forbeholder os ret til ændringer i programmet

 • Kvinde Webinar Computer Hjemmearbejde Fracanva

  Nysgerrig på mere?

  Denne workshop er del af projektet Tyskland: Fra fax til virtuelle møder, som består af en række online workshops og træningsforløb, hvor du bliver klædt på til at holde virtuelle møder med kunder og partnere i Tyskland.

  Du kan tilmelde dig hele rækken af aktiviteter eller vælge det ud, som er mest relevant for dig og din virksomhed.

Har du spørgsmål?

 • Farver Susanne Tilrettet Til Web 2019

  Susanne Holm

  Export Consultant & Head of Bioenergy +45 6020 8564 suh@danishexport.dk
 • Susanne Holm

  Export Consultant & Head of Bioenergy

  Susanne står i spidsen for vores netværk inden for bioenergi og arbejder med flere eksportprojekter i foreningen. Hun har stor erfaring med salg og kundesupport på en lang række eksportmarkeder, så hun kan blandt andet sparre med dig om kundernes krav, kultur og forretningsprocesser.

  Susanne har tidligere været salgsingeniør, hvor hun fik en stor teknisk forståelse og erfaring med eksportsalg samt planlægning af messer. I Danish Export Association er hun med til at udvikle og gennemføre aktiviteter, der hjælper medlemmerne med at styrke deres eksport gennem netværksmøder og eksportfremstød.

  Farver Susanne Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Andreas Tilrettet Til Web 2019

  Andreas Julskjær

  Head of Water +45 2262 1691 ajp@danishexport.dk
 • Andreas Julskjær

  Head of Water

  Andreas står i spidsen for Danish Export – Water. Han mener, at netværk er den hurtigste vej til nye kunder og samarbejdspartnere. Derfor kan han både sætte dig i forbindelse med relevante kontakter inden for vand- og spildevandsbranchen og hjælpe med sparring på dit eksportarbejde.

  Andreas ved, hvordan danske vandvirksomheder etablerer sig i udlandet, fordi han har haft et tæt samarbejde med en række eksportører i branchen siden 2016. Han har boet i Tyskland, hvor han blandt andet arbejdede ved Generalkonsulatet i München og hos Infineon Technologies AG som Global Supply Manager.

  Andreas er uddannet Cand.Ling.Merc. fra Aarhus BSS, hvor han også har taget sin bachelor i international virksomhedskommunikation og europæiske studier. Derudover er han certificeret i PRINCE2 og arbejder til daglig med projektstyring og -ledelse. 

  Farver Andreas Tilrettet Til Web 2019