Webinar: Markedsmuligheder for medicinsk udstyr i Mellemøsten

Vil du høre om markedsmulighederne for medicinsk udstyr i Mellemøsten og blive klogere på forhandlerstrukturen i regionen?

Tidspunkt

01.02.2021

13:00 - 14:30

Sted

Online

Pris

Gratis

Farver Thomas Tilrettet Til Web 2019
Head of Health Tech Thomas Andersen +45 2447 8502

På webinaret får du

  • En kort introduktion til Mellemøsten som marked og indsigt i forskellighederne mellem markederne
  • Information om markedsmulighederne for medicinsk udstyr
  • Viden om forhandlerstrukturen i regionen
  • Do’s and Don’ts
  • Introduktion til Arab Health-messen som udstillingsvindue og platform til at møde partnere
Medical Device

Mellemøsten som marked

Regionen består af 17 lande med en samlet befolkning på ca. 450 millioner, og væksten forventes at fortsætte med ca. 10% CAGR mod 2023. Der er et stort markedspotentiale for medicinsk udstyr pga. en stigende og aldrende befolkning, og et stigende forekomst af antal livsstilssygdomme. Derfor er der også behov for udvidelse af hospitalssengekapaciten. Vedtagelsen af obligatorisk sundhedsforsikring samt medicinsk turisme som en integreret del af økonomiske diversificeringsplaner øger ligeledes behovet for medicinsk udstyr.

Søren Poulin

Oplægsholder

Søren Poulin er ejer og stifter af PyraMed Consult. Han har mere end 30 års erfaring fra salg gennem partnere med fokus på medicinsk udstyr. Søren har arbejdet med Mellemøsten siden 1985 – først 3 år udstationeret i handelsafdelingen på danske ambassade i Cairo og herefter som salgsansvarlig i danske medical device virksomheder. Derudover har han været ansat i Ambu A/S i 21 år med en række ansvar inden for eksportsalg, senest som Vice President Sales for EMEA-regionen. Gennem samarbejdet med partnere og slutbrugere i regionens sundhedssektor, har Søren opbygget en stærk viden om forretningskulturen i regionen.