Webinar: Få overblik over tilskudsreglerne for medicinsk udstyr i Frankrig, og optimer din go-to-market strategi

Frankrig er et af de store lande i Europa, med et massivt markedspotentiale og mange forretningsmuligheder for medtech virksomheder.

Tidspunkt

31.03.2020

10:00-11:00

Sted

Online

Pris

Gratis deltagelse

Farver Thomas Tilrettet Til Web 2019
Head of Health Tech Thomas Andersen +45 2447 8502
Farver Frederikke Tilrettet Til Web 2019
Export Coordinator Frederikke Lundgaard Jensen +45 2849 4752

Ledige pladser:

5 / 30

 • Webinaroptagelse

 • Gå til webinar

For mange kan Frankrig virke som et uoverkommeligt ”skræmmende” marked, hvor sproget, bureaukratiet og en vis konservatisme giver udfordringer. Forståelsen af disse kulturbetingede udfordringer er det første skridt i retning mod en løsning.

Dette er formålet med webinaret, som adresserer en af de vigtige brikker mhp. at bygge en vindende go-to-market strategi: Tilskudsreglerne for medicinsk udstyr.

Tilskudsreglerne er bureaukratiske og indviklede, men ikke desto mindre er der en stuktur i det og flere identificerbare ruter.

Under webinaret vil direktør i MediFransk, Frédéric Bernard, gennemgå disse ruter, som kan have en betydning for virksomhedernes udviklingsprojekter, herunder planlægning af kliniske studier og RA-strategien.

Fransk Flag Frankrig

Webinaret er for dig, der:

 • Har CE mærket medicinsk udstyr, og ser Frankrig som et vigtigt vækstmarked.
 • Arbejder med udviklingsprojekter og vil vide, hvad man skal være opmærksom på, mhp. at få den bedste prissætningsmulighed i Frankrig.
 • Har ansvar for Regulatory Affairs eller Health Economy og vil vide mere om tilskudsreglerne for medicinsk udstyr i Frankrig.
 • Har ansvar, direkte eller indirekte, for det franske marked, og vil vide mere om det franske tilskudssystem for medicinsk udstyr.

Efter webinaret har du viden om:

 • Tilskudssystemet for medicinsk udstyr til personlig brug og for udstyr som anvendes på hospitaler i Frankrig.
 • De krav, som produkterne skal opfylde, for at komme på listen over tilskudsberettigede produkter (LPPR).
 • De procedurer, som skal følges, den dokumentation som skal afleveres og de forskellige instanser, som virksomheden/distributøren skal samarbejde med.
 • De aspekter, som man bør tage i betragtning, når man laver sin strategi for kliniske studier, så resultaterne kan bruges i relation til det franske marked.

Oplægsholder: Frédéric Bernard

Frédéric er franskfødt og flyttede til Danmark som 27-årig. Han har mere end 20 års international erfaring fra forskellige medtech virksomheder i Danmark, i lederstillinger indenfor QA/RA, R&D, forretningsudvikling, marketing og salg.

I november 2019, startede han sin egen konsulentvirksomhed, MediFransk, med det formål at hjælpe danske medtech virksomheder med at optimere deres samarbejde med franske forretningspartnere. Frédéric arbejder operationelt, taktisk og strategisk over hele værdikæden, og hjælper virksomheder med at nedbryde de kulturbetingede barrierer for at få succes på det franske marked.

Du kan læse mere om Frédéric her.

Kontakt

 • Farver Thomas Tilrettet Til Web 2019

  Thomas Andersen

  Head of Health Tech +45 2447 8502 tan@danishexport.dk
 • Thomas Andersen

  Head of Health Tech

  Thomas har et stort kendskab til life science-industrien samt sundheds- og velfærdssektoren, og vil du have sparring på, hvordan du kan øge din eksport i disse sektorer, er det ham, du skal tage fat i. Han er primus motor i vores Health Tech-netværk, og med mere end 20 års eksporterfaring har han blandt andet stort kendskab til markedsetablering.

  Thomas har arbejdet i både private virksomheder og den offentlige sektor. Han har også været selvstændig i tre år, og derfor har han hands-on viden om de udfordringer, mindre virksomheder står med, når de skal øge deres eksport.

  Vil du have sparring på markeder, kan Thomas hjælpe dig med viden om de fleste europæiske lande samt Australien, Kenya og Thailand, hvor han har været udstationeret.

  Farver Thomas Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Frederikke Tilrettet Til Web 2019

  Frederikke Lundgaard Jensen

  Export Coordinator +45 2849 4752 flj@danishexport.dk
 • Frederikke Lundgaard Jensen

  Export Coordinator

  Skal du med Health Tech til netværksmøde eller på messe og markedsbesøg, så er det Frederikke, der koordinerer din deltagelse.

  Det er hun godt rustet til, fordi hun har fire års erfaring med kommunikation, marketing og koordinering fra en større konsulentvirksomhed. Frederikke er uddannet inden for kommunikation og journalistik.

  Farver Frederikke Tilrettet Til Web 2019