SMM 2021 Digital - Virtual Pavilion of Denmark

Verdens største marinemesse går digitalt, og du kan nu opgradere din SMM-deltagelse med en virtuel virksomhedspræsentation på Pavilion of Denmark. Her står du sammen med andre danske leverandører og kan præsentere din virksomhed via video, chatte med potentielle kunder og opsamle leads fra de besøgende.

Tidspunkt

02.02.2021 - 05.02.2021

Sted

Digital

Pris

2 in 1 price DKK 24.750* ex VAT for SMM Digital 'starter package' and virtual setup in Pavilion of Denmark platform. Upgrades available - see details below

*The Trade Council have granted subsidy for the event and the price i subject to your company being eligible for grants. 

To avoid extra set-up fee (DKK 3.750) from SMM-organizer, please sign up no later than Dec. 10th

Farver Inge Lis Tilrettet Til Web 2019
Export Coordinator Inge Lis Nielsen +45 6020 8555
Farver Mie Tilrettet Til Web 2019
Head of Marine and Cruise & Ferry Mie Jakobsen +45 2173 6336

Virtual Pavilion of Denmark - hvad er det?

Vi samler danske udstillere i en virtuel platform med live-funktioner, chat, video, downloads og webinarer.

Sammen bygger vi markedsføringen af den virtuelle pavillon op til at nå endnu længere ud, end vi kan hver for sig - så vi derved kan tiltrække værdifulde leads til jer.  

Vi hjælper dig og din virksomhed med markedsføring, af jeres virksomhedsprofil og af events i den danske pavillon. Efter eventet leverer vi leads fra besøgende direkte til jer, så I kan følge op.

Eventet indeholder desuden en 'starter package' profilering på SMM Digital 2021. I får altså en 2-i-1 pakke med deltagelse i SMM Digital og den virtuelle platform Pavilion of Denmark. Fremstødet er støttet af Trade Council, og vi kan derfor tilbyde jer deltagelse til en lavere pris end hver af de to pakker for sig. 

Vi klæder jer på…

Bliv klogere på SMM’s digitale platform og få en fremvisning af Pavilion of Denmarks virtuelle setup på webinar den 26. november. Optagelsen fra webinaret finder du nederst på siden.  

Som deltagere på fremstødet får I vejledning via chat og livefunktioner, og I får guides til at optimere jeres deltagelse i digitale events.

Vi er med jer hele vejen og stiller op med sparring og gode råd undervejs, så I kommer bedst muligt i gang med at bruge den virtuelle verden til at møde kunder og potentielle kunder. 

Pavilion Of Denmark Booth Example

Sådan møder de besøgende dit brand

Din virksomhed får et område, hvor I kan brande jer med budskaber, logo og farver. Det er én af mange muligheder for at interagere med dine leads. Her kan de besøgende downloade materiale fra din virksomhed, se en videopræsentation og chatte med dig og dine kollegaer, mens eventet er live.

I de 30 dage, hvor indholdet er tilgængeligt on demand, får dine leads mulighed for at tage fat i dig via mailoplysninger, som de får på dit virksomhedsområde.

Pris 2 i 1

Prisen er for både SMM Digital 'starter package' og Pavilion of Denmark virtuel stand.

Det digitale fremstød bliver støttet med tilskud fra Trade Council, Udenrigsministeriet. Det betyder, at vi kan tilbyde hele pakken til en lavere pris end, hvad SMM’s digitale ’starter package’.

Din pris: DKK 24.750 ex moms


Du får:
 • Virtuelt virksomhedsområde, hvor de besøgende kan downloade materiale og chatte med dig.
 • Videopræsentation: Du får et slot til at pitche din virksomhed gennem video (optaget på forhånd) eller pdf.
 • Leads og data, når eventet er slut
 • Mulighed for at invitere dine kunder, som kan deltage gratis.
 • Mulighed for nye leads i 30 dage efter eventet, hvor besøgende kan se indholdet on demand.
 • En introduktion i systemet, så du er klædt godt på, når eventet starter.

Vi sørger for alt det praktiske. Du skal bare sidde klar ved computeren, når eventet starter. 

Tilmelding senest 10. december.

Indlevering af grafikfiler, video, pdf-filer mv. er 17. december.

Fra d. 22. januar vil der blive adgang til dit preview af stand og vejledning for de deltagere, I har med på som 'booth staff' på eventen.

 • Ubivent Eksempel På Foyer

  Hvordan ser et virtuelt event ud?

  Du ser her et design-eksempel på et virtuelt event. Pavilion of Denmark @ SMM Digital bliver designet specielt til lejligheden. 

  Velkomstområde

  De besøgende starter i et velkomstområde, hvorfra de klikker sig videre. De kan fx gå ind og høre præsentationer med mulighed for at stille spørgsmål, eller chatte med dig og dine kollegaer.

 • Ubivent Eksempel På Infodesk Og Avatar

  Hvordan ser et virtuelt event ud?

  Du ser her et design-eksempel på et virtuelt event. Pavilion of Denmark hall bliver designet specielt til lejligheden. 

  Information

  Fra velkomstområdet kan de besøgende også besøge Information, hvor de bliver mødt af en medarbejder fra Danish Export. Her kan de downloade materiale om eventet, Who is Who brochure for Marine netværkets medlemmer og få teknisk assistance.

 • Ubivent - hero image

  Hvordan ser et virtuelt event ud?

  Du ser her et design-eksempel på et virtuelt event.  

  Keynote og Solutions area

  Her hører de besøgende keynote-speakers og præsentationer fra virksomhederne. Der vil mulighed for at stille spørgsmål via live chat. 

Contacts for SMM Virtual Pavilion of Denmark

 • Farver Mie Tilrettet Til Web 2019

  Mie Jakobsen

  Head of Marine and Cruise & Ferry +45 2173 6336 mjj@danishexport.dk
 • Mie Jakobsen

  Head of Marine and Cruise & Ferry

  Mie er frontfigur for Marine- og Cruise & Ferry-netværkene. Med stor erfaring inden for eksport og rådgivning af virksomheder på både strategisk og praktisk niveau kan hun hjælpe dig videre, hvis du vil øge din virksomheds eksport.

  Mie har boet og arbejdet i Hamborg, inden hun blev projektleder hos Dansk-Tysk Handelskammer. Der arbejdede hun i seks år, hvor hun fik erfaring med en lang række brancher – blandt andet transport og logistik. Derudover har Mie rådgivet virksomheder i forbindelse med licitationer i FN-regi.

  Farver Mie Tilrettet Til Web 2019
 • Farver Inge Lis Tilrettet Til Web 2019

  Inge Lis Nielsen

  Export Coordinator +45 6020 8555 inn@danishexport.dk
 • Inge Lis Nielsen

  Export Coordinator

  Inge Lis jonglerer de praktiske bolde i Danish Export – Marine. Hun står for en stor del af både planlægning og medlemskontakt i netværket. Derfor er det Inge Lis, der sørger for, at det er nemt for din virksomhed at tage med os på messe i marineindustrien.

  Farver Inge Lis Tilrettet Til Web 2019
Webinar Presentation of SMM Digital and pavilion of Denmark, 55 min