Webinar: Vil du skabe en stærk indkøbsfunktion? Få viden, og hør om nyt netværk for indkøbsansvarlige

Vil du skabe en stærk indkøbsfunktion og sikre din virksomheds konkurrenceevne? Deltag på webinar, og hør om dine muligheder for at blive en del af et helt nyt netværk for dig, der arbejder med indkøb og logistik.

Tidspunkt

23.02.2022

14.00 - 14.45

Sted

Online

Pris

Gratis

Indkøb har aldrig været mere relevant og udfordret, end det er lige nu. Der er globale prisstigninger, knaphed og lang leveringstid på råvarer samt manglende kapacitet og stigende priser på fragt – det skaber enorme udfordringer for danske virksomheder.

P&L Procurement Profilbillede

Deltag på dette webinar, og hør, hvad forventningerne er til 2022, og få viden om, hvordan du skaber besparelser, sikrer leverancer og forbedrer dine generelle betingelser i ’sælgers marked’.

Du møder Dan Rohde, som leder Procurement & Logistics-netværket. Dan har en baggrund som indkøbsdirektør i Danfoss og driver i dag konsulentvirksomheden VALPRO Consulting.

På webinaret møder du også Halldor Halldorsson, som fortæller mere om netværket, hvad formålet er, og hvad du får ud af at investere i et medlemskab.

Nyt netværk i Danish Export

I Procurement & Logistics-netværket bliver du en del af en personlig og fortrolig gruppe med op til 20 medlemmer. Fællesnævneren er, at alle arbejder med indkøb, sourcing og logistik i eksportvirksomheder og har en rolle, hvor de varetager strategisk og taktisk indkøb i hverdagen.

Som medlem får du løbende ny inspiration og viden, du møder spændende ’kollegaer’ og får desuden mulighed for at udvikle dig selv og dit netværk. Samtidig får du et beredskab, du kan række ud til, når du står over for en beslutning og har brug for hjælp til at træffe den rigtige. Læs mere om netværket her.

P&L Procurement Profilbillede

Vil du dele dine erfaringer med danske eksportvirksomheder?

I netværket møder du andre indkøbsansvarlige, der arbejder med indkøb, logistik og sourcing i eksportvirksomheder.

Du får et netværk med sparring og viden, så du finder vejen til at træffe de mest kvalificerede beslutninger i jeres værdikæde.