Food Tech webinar - spot på fødevareindustrien i Polen 2023

Tidspunkt

06.10.2023

10:00 - 11:00

Sted

Online

Pris

Deltagelse er gratis for alle.

Sandra
Head of Food Tech Sandra Ladefoged +45 2478 1292
Mia Lundkvist Bach Member Relations Coordinator danish export / dansk eksport
Project Consultant Mia Lundkvist Bach On maternity leave

Vi inviterer dig til at deltage i et webinar med fokus på den polske fødevareindustri og eksportpotentiale til Polen. I samarbejde med The Trade Council arrangerer Danish Export - Food Tech et markedsbesøg til Polen d. 24.-26. oktober. På webinaret vil vi komme ind på, hvorfor det kunne være aktuelt for dig og din virksomhed at deltage på markedsbesøget samt kigge på eksportmulighederne til Polen i fødevareindustrien.

Eksportpotentiale til den polske fødevareindustri
Inden for landbrug og fødevarer i Polen ser man et øget fokus på bæredygtighed og effektivisering af produktionen. Der er et øget fokus på anvendelse af ressourcer med henblik på at få en mere bæredygtig fødevareproduktion, hvor det bl.a. inkluderer implementering af nye teknologier såsom øget digitalisering og en øget besparelse af vandressourcer.

 

Agenda

 • Velkommen
  v/ Sandra Ladefoged, Head of Food Tech

 • Hvad kan den polske fødevareindustri?
  v/ Jeppe Juul Petersen, The Trade Council i Polen

  The Trade Council i Polen giver dig indsigt i fødevareindustrien i Polen, både generelt og med særligt fokus på muligheder og udfordringer. Jeppe vil guide dig og bidrage til din viden om, hvordan du kan udvide din forretning til Polen med assistance fra The Trade Council.

 • Indblik i Novadan’s tilgang og arbejde med det polske marked
  v/ Jens L. Bramsen, Sales Director, Novadan

  Jens Bramsen gør dig klogere på, hvorfor Novadan, som er en global partner inden for hygiejneløsninger til fødevareindustrien, valgte Polen som en del af deres internationaliseringsproces.
  Ligeledes deler Jens ud af sine erfaringer med udfordringerne på det polske marked, men også hvilke muligheder markedet byder på med den rette tilgang. Sluttelig gør Jens dig klogere på do's and dont's for at have de bedste muligheder på markedet.

 • Spørgsmål

 • Afslutning

Oplægsholdere
 • Jeppe Juul Pedersen

  Jeppe Juul Petersen, regional teamleder, The Trade Council

  Regional teamleder i Central- og Østeuropa for fødevare- og landbrugsområdet, men har fast gang på ambassaden i Warswawa. Har ansvar for ambassadernes dialog med de danske virksomheder og myndigheder inden for den samlede fødevareklynge.

  LinkedIn
 • Jens Bramsen

  Jens L. Bramsen, Sales Director, Novadan

  Jeg har arbejdet med Salg og Ledelse igennem de sidste 20 år, hvor igennem jeg har haft fornøjelsen at arbejde med Eksport igennem alle årerne. Udfordringerne og lysten til at sælge uden for landets grænser, er med til at drive interessen for Eksportsalg. Igennem de sidste knap 15 år har jeg været hos virksomheden Novadan i Kolding, der eksporterer til ca. 35 lande og har en eksportandel på ca. 50% af vores samlet forretning. Min baggrund er en kommerciel uddannelse, krydret med en masse god erfaringer fra det rigtige liv.

  LinkedIn